Přejít na výpis diskuzí
Blizzard rozšíří Diablo III, Heart of the Swarm letos nevydá
8.11.2012 | Petr Poláček
151 příspěvků
-
Ale prosímtě, "bonusweb" a "luxusní" v jedné větě... *1*
Také si nepamatuji na žádné zklamání - Diablo II vyšlo a bylo famózní, jenom byli lidé tak nějak rozpačití z relativně předpotopního rozlišení, ale to jen do té doby, než začali hrát. A pak hráli a hráli a léta plynula......... -
A hele kuřbuřťák Codyho dorazil;) No čekal jsem, kdy se ta škaredější půlka z Vás dvou ukáže;)
-
Právě že nehrají nic. Jen si vytváří psudointelektuální názor z obecných trendů a pak ho cpou každému do krku na potkání.
-
Je to tak....Diablo 3 je proste čistý gambling ešte horší ako Diablo 2. Hrávam ho denne a čo mám 20 priateľov tam, tí tiež každý deň hrajú iba Diablo 3. Stále tam je čo robiť, robíme výpravy na tých uberbossov, hladáme klúče, skúšame akú obtiažnost monštier vydržíme, kecamé pritom.......sem tam človeku padne predmet, ktorý predá za 20-50 eur a hned má motiváciu hrať dalej ešte viac....
Nech si vraví kto chce čo chce, v tej hre funguje všetko dokonale! od party chatu, po statistiky predmetov, coopu.....všetko je o 3 triedy vyššie a zábavnejšie než akákolvek akčná RPG.....ako povedla Drda. Diablo 3 JE DOKONALY PRODUKT. -
Mně by zajímalo co nespěšní trollové jako ty hrajou. Že by windows malování ?
-
souhlas
-
jo poradili si tak ze vlastne nic zasadniho uz 20 let nezmenili
-
krasne s to napsal hned z prvni mobky ti neco slusneho padlo nahodou! zato pak muzes vykilit 1000 elite a uber tuhej bosu a nepadne ti nic! Je to spatna hra z tuhej bosu nic moc nepada vse je jen o generatoru nahodneho dropu = nuda nemam rad hry kde jdes na tuheho bose horko tezko ho porazite a pak ti z nej padne horsi smeti jak z prvni tuhlicky na 1 levlu ze prave o tom je D3 no tak at je ja to zprvu nepochopil nemyslel jsem si ze takovou ubohost by blizzard vydal cekal jsme zabavnou hru ne generator pro aukcniho lootu
-
Zřejmě mají moc práce s vymýšlením jak by ty své směšné pohádečky mohli ještě víc zdebiliz*vat. No jo, bližáárd firma pro americký nerdy jak dělaná.
-
Neni náhodou SC 2 nejhranější E-sport strategií ? jak muže zaspat dobu když je tak populární *1*
-
Ale no tak :-) každej den mi padne minimálně jedna legendárka. A dnes jsem s kámošem vlezl do krypty a z první mobky mu padl setovej pásek a mě po prvních elitkách setové boty. A co se týče dvojky tak jsi asi nebyl cílovka. Protože to se hrálo stále donekončna jako smička. Run, run, run, run o tom to je. Prostě na jedno dvě projití to není no.
-
ironií osudu je že blizzard v podstatě vymyslí žánr /diablovek/ a pak to tak doku.ví *15*
-
v D2 sem nemusel hrát hru 3x dokola aby mě padaly dobre věci. pokud jde o singleplayer tak na první obtížnost tak v pruměru 2 věci zelene nějaka ta hnědá zbytek zlato na druhou obtížnost v podstatě celej zelenej plus hnědá. pořád něco padá pořád má člověk šanci i v prvním aktu najít nějakou slušnou věc jako setovku pro berserka atd..... v D3 to byl do patche naprostej oser a nuda protože nic nepadalo a ted tak jednou tydně nějaka sra..ka. jo pokud to hraješ třeba 12 hodin denně tak to bude asi jiné ale normální člověk nemá šanci si pořádně užít lootu. torchlight je možná v lecčem horší ale není hodina co by člověk nenašel něco super nebo aspon alternativu k tomu co už má a furt porovnává jestly to nebo ono setovky padaj legendarky prostě tak jak to o lootovací hry má být
-
Mne se treba D3 hrozne libilo (napr. v aktu 2 to, jak vidis dolu do toho mesta), ale hrozne mi nesedi to opakovany hrani, takze v tomhle ohledu mam radsi jednicku :)..
A hlavne mi vzdycky prinese takovejch vzpominek :D.. -
Maximální souhlas. Temná, gotická a pekelně ponurá atmosféra, vynikající grafika, depresivní hudba a naprosto parádní akce... Diablo 2 bylo fajn, ale už nebylo tak dobré a Diablo 3 (první akt) mi sice onen nádech znovu připomnělo, ale zbytek už prostě na jedničku nemá *9*
-
"Patche vycházejí opravdu často, což u Blizzu není příliš časté" - a to jsi spadnul odkud prosim te? :D
-
Takhle Diablo funguje od počátku Diabla, nevím co tě na tom udivuje.
-
Nejlepsi bylo Diablo I *5* ..
http://www.youtube.com/watch?v=Dpp3bKo8xn0&feature=relmfu ♫ -
aha takže budu lootovací hru budu hrát 3x dokola a pak to teprv žačne být ončo ?? no tak to je eňoněňosupačupacool. facepalm
-
Diablo 3 je podle mě super hra a je pro lidi co baví neustále farmit a zlepšovat i po troškách postavičku. Já si užívám HC http://images.megaupload.cz/Diablo3.jpg a díky Paragon systému a infernal machine u hry vydrím v pohodě do té doby než bude datadisk. Jinak aukce mi nijak moc nevadí, akorát bych vypustil Real money auction house ale to mě tak nějak na HC natrápí. Jo a to že je auctionh house náhrada za špatný loot je hloupost. Dobrý loot začíná až infernem.