Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ne to je Cody;) Jedině on píše debill s 1 místo i:)Zase si nedělej naděje, že by to byl někdo jiný. Cody v životě nic nedodrží;)
  • to mohl napsat kdokoliv
  • Veskoslav
    Opět jsi lhal Cody, říkal jsi, že tu už nebudeš. Takže co tu děláš lháři?:)
  • Veskoslav
    cody (anonym)
    protože jsi deb1l
    před 4 min.

Vrátil se, šašek:-D
  • start mmo je irelevantni
  • protože jsi deb1l
  • Shania
    Velmi lehce se může stát, že D3 bude hrát víc lidí než D2. Už jen proto, že má širší základnu. Možná to nebudou hrát ti stejní lidi jako D2, ale doba se změnila. Mě D2 ničím nezaujalo a D3 si i teď občas zapnu, hlavně po nějaké aktualizaci, i když mě farmení inferna vůbec nezajímá. A dost těžko bych hledal hru mimo MMO, kde jsem strávil víc času.
  • samozřejmě že jo blizzny vždy balanc uměli. *1*
  • Shania
    K launchi WOW: myslím že se z prodeje nestahovalo, pouze se vyprodala první várka a kdo ji měl přeobjednanou nějakou dobu před launchem, tak ji bez problémů tenkrát dostal. Já jsme tenkrát ani nevěděl, co jsem si to koupil, než jsem to poprvé spustil:)

Problém tu byl hlavně v tom, že MMO v té tobě hrálo poměrně malé množství hráčů, nikdo nečekal, že WOW bude hrát víc jak 200 000 - 400 000.

Blizzard na tohle nebyl vůbec připravený, nedá se ani říct, že to podcenili, prostě ten trh tenkrát hodně malý a WOW ho několikanásobně rozšířil už při spuštění.
    Pro spoustu lidí to bylo první MMO.

A i přes technické potíže, pro mě hlavně z důvodů front na serveru a špatného připojení, tak jsme si už nikdy start žádného MMO tak neužil.
  • je mi líto ale tenhle post je demagogie, prece nemuzete srovnavat kritiku grafiky wow s tim co se dnes kritizuje na diablu 3. Pravda je že ja pamatuju že kdysi se skutečne hrači stydeli rict ze hraji diablo, takovou t ahra mela spatnou povest primitivni klikacky.
    Pochybuju ze diablo 3 se bude hrát tak jako dvojka.
    spíš to všechno ilustruje propastný rozdíl mezi tím co je dobré a co hraje masa
  • Overwatch
    Na spoustu Blizzardích her se při vydání nadávalo a to nemálo. Z prvního StarCraftu si všichni dělali srandu že to je jen přeskinovaný WarCraft II (ještě když to ukazovali na enginu WII) a posměšně se tomu přezdívalo "Orcs in Space".

Na Diablo II se nadávalo kvůli hnusné a zastaralé 2D grafice ve směšném rozlišení 640*480 a na primitivní hratelnost, aneb je to jen tupý klikfest. A taky kvůli věčným odkladům. Na WarCraft III se nadávalo proto, že Blizzard sliboval revoluční nový žánr RPS (role playing strategy), slibovali 6 ras a další features a dodali jen docela normální strategii s hrdiny, žádný nový žánr.

Schytalo to i WoWko za totálně zpackaný launch, nefunkční servery, muselo se stahovat z prodeje aby vůbec fungovalo pro ty co si to už koupili a hodně dlouho moc nefungovalo. Navíc spousta prvků hry (např. PvP) bylo dost nedotažených. A už tehdy se tomu vytýkala grafika, která nebyla na špici.

Na StarCraft II: Wings of Liberty se nadávalo kvůli rozseknutí kampaně na tři části, kvůli představení RealID, region locku a kvůli tomu, že je to jen 11 let starý StarCraft ve 3D. Diablo III to chytlo kvůli podělanému launchi, always online, aukcím...

Takže ano, na Blizzard se vždycky nadávalo. Jenže vždycky se ty hry skvěle prodávaly a hrají se dodnes. Krásně to ilustruje propastný rozdíl mezi diskuzemi a realitou... :)
  • Wtf dis I just read... takový bulvární článek by nevytvořil ani Blesk snad :D
  • Jo jo souhlas ;)
  • D3 není špatná hra, ale také není nějak zázračná. Podle mě se dost lidí chytlo na reklamní udičku a koupili si tu hru až s obrovsky nadměrným očekáváním. Když pak dostali D3, o kterém tolik slyšeli, a začali hrát, tak zjistili, že je tohle vlastně nebaví a tak vzniklo plivání na tuhle hru. Opravdu si nemyslím, že špinit ji jako humus roku apd. je na místě. Dle mého je ta hra v pořádku, nedostal jsem brak ani zázrak, dostal jsem celkem dobrou hru.
  • Veskoslav
    Vydání datadisku pro Sc II vidím tak od června do sprna. Většina jejich her tak vycházela.
  • fizola
    No len v tej správe o kvartálnom onom... chýba niečo viac o WoW, ale kym sa zatial pripojim a je tam dost ludi tak to biedne nebude :D Datadisk do Diablo sa dal čaka, to že SC2 vyjde možno na vianoce 2013 taktiež :D
  • nebo jako reagovat na tebe v diskusich ;-}
  • SC2 letos nevydá tak najivní fakt nejsme *1*
  • Veskoslav
    Sc I měl průměrnou grafiku, ale kolik RTS si kromě AoE z té doby pamatuješ, hraje se doteď a její cena je pořád cca 200?:) Tupá AI? To pak nevím, co je za AI ve hrách jako Tiberian Sun, RA série:)To musí být další stádium tuposti.
  • ten chlapec má pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit