Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mezi D2 a D3 je jeden neopomenutelny rozdil a ten se nazyva "aukce" vice si myslim netreba dodavat.
  • Nepovazujem sa za D3 fanusika, ale vsetci co chvalite D2 a nadavate na D3 sa skuste zamysliet ako vyzeralo D2 pred datadiskom a patchmi. Veci ako Runewords alebo Players X prisli az casom a bez nich by D2 urcite nebolo take uspesne.
  • Veskoslav
    Ono je zvláštní, kolik lidí zapomělo, jak se nadávalo na Diablo II v době vydání. To bylo tehdy tolik řevu, že to zabilo skvělou hru jako bylo Diablo I. Diablo II v té podobě, jak ho známe dnes, tedy to oblíbené Diablo dostalo finální a skvělou podobu až s datadiskem:)

Jinak nevydání datadisku mě mrzí, zahrál bych si s chutí novou kampaň za Zergy. Snad se dočkáme brzo.
  • Veskoslav
    Proboha Hybridi jsou už v Sc II WoL jako rasa. Ale 4. rasa rozhodně nebude existovat jako samostatná a plnohodnotná rasa. Stejně jako tomu bylo u některýh ras ve Warcraftu (Nagové například).
  • D3 - ac pres obrovskou prodejnost teto hry (pro me naprosto nepochopitelnou) je Diablo tezke zklamani a kandidat na humus roku. A pritom stacilo opravdu malo, jenomze v Blizzardu rekli ne, udelame rychlokvasku na penize a tak se i stalo. Fakt skoda.

Marketingovy hype a znacka Blizzard spojena s titulem Diablo, udelalo opravdu sve.
  • Torchlight 2 bych mozna zkusil, ale trochu mi tam vadi ta grafika, nerikam, ze je spatna, to vubec ne, jen to neni muj styl. Trochu zkousim Path of Exile, ale je to v bete, takze se cas od casu musi zacinat s novou postavou.
  • Když jim to tak trvá to by mohli do HOTS dodělat tu 4. rasu http://starcraft-2.webnode.cz/ctvrta-rasa-odhalena/
  • nekteri lide nemaji objektivne dobry vkus to je normalni, nekdo by si myslel ze vkus je subjektivni zalezitost ale neni to uplne pravda. je to jako dat si na zahradku trpasliky
  • ty velký úpravy myslíš ty dvě přidané jdnotky pro každou rasu a jinak nic? Tedy až na překopané menu a přidání XP, ale zhlediska hry nic moc... a těch 30misí za zerga to už maj "hotový" rok
  • ne nebudu delat to same, treba i prostitutka vydelava ale jde o to zachovat si tvar a pristup
  • God-of-War
    Tak určitě v tom datadisku pudem po tý sv*ni Adrii, co to všechno podělala.
  • hlavne zavedeni techhle elitnich skupin imo zpusobilo že hra se stala dost monotonni
  • Blablabla.... klasicky D3 pro zdejší lidi nejhorší věc od dob vypuštění atomové bomby na Nagakasi či jak se to píše. D3 mě baví, vždycky si tři hodky denně zahraju, a vypnu. Drop legendarek a setovek se zlepšil . Patche vycházejí opravdu často, což u Blizzu není příliš časté a neopravují jen chyby ale dodávají různé věci. Mám co jsem chtěl. *6*
  • Je to firma a ta vydělává o co jiného by ji jako mělo jít? Ty kdyby jsi měl za zadkem akcionáře tak budeš dělat to samé.
  • staci sledovat jak velky upravy furt na bete provadeji a vzit v potaz jejich dlouhodoby testovani.. vysledek mozna jaro- trebas klasickej kveten-cerven
  • Trojka je naprosto v pohodě. Hraju každý den od vydání. Teď už výlučně jenom HC a momentálně se můj WD prohání na 27 paragonu a farmí klíče na infernal machine. Pokud by jste se někdo chtěl přidat tak jsem teclado#1254
  • P.S. ješte to o te hratelnosti tak to je kvalitní fail, blizzardu jde jedine o prachy a to treba i ve wowku ktere je cilene udelane tak aby ve vas budovalo zavislost. proste tahle firmička je fail *5*
  • hlavně ten "elitní drop" z těch elitních mobů ten je excelentní to samé vám padne z kteréhokoliv pařezu
  • To si nemyslím... Po pravdě si spíš myslím, že stejně jako v případě Starcraftu bylo i Diablo 3 od začátku plánováno s minimálně 1 datadiskem... a dokonce si troufám tvrdit, že spoustu věcí které do hry patchema přidávají měli v plánu přidat až v Datadisku, nicméně masivní kritika a nenávist napříč celou hráčskou komunitou ( mimo dementního Veskoslava ) je donutila zareagovat tímto způsobem.
    Koupě datadisku pro mně rozhodně nebude jasná volba ( tak jak to bylo u Blizzardu standardem ), ale spíš si počkám až na reakci komunity. Recenze v tomto případě nelze brát vážně, protože málokterý novinář má čas věnovat se tomu dopodrobna.
  • hele zkus torchlight- koupil sem ho v akci za nejaky 400 a nerikam ze je to dokonala hra, to ne, ale uricte se v ni da pekne zaklikat.. blby je ze jak diablo 3 tak torchlight 2 sou hry jen na pul cesty k dokonalosti.. obema proste neco zbytecnyho prebyva a nebo chybi.. skoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit