Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grafiku měl sc1 naprosto pruměrnou a AI naprosto strašnou to jsou bohužel fakta. osobně mam sc1 rád ale sc2 je v podstatě tuplem to samé a v tom vidím problém
  • taky se měj a doufám, že své slovo dodržíš a po dobu dnešního dne si tu už nebudeme muset číst ty tvé blitky. *1*
  • x_ander
    No jo, Codyho končení s diskusí, potažmo s celým webem games, mě taky vždycky dost baví *1*
  • což si šťettka zachová jak prosim tě? :-D
  • Drtimlam
    To bude tím, že to neumíme hrát, že? A Sc zaspal dobu? Víš jaká byla grafika před 10ti lety? A hratelnost patří mezi nejlepší v rámci RTS....Ale jo vlastně reaguji na idiota Codyho:)
  • Nevim zda jsi D3 vubec hral, kdyz zde pises co mi vadi na aukci? Vadi mi to, ze diky aukci je naprosto zniceny system lootu z bossu a napr. z diabla ti vypadne par modrych hovadin, ktere stejne nepouzijes. Dohral jsem to 2x a to jsem se obrovsky premahal, abych to vubec dohral, na inferno uz jsem nemel silu, jelikoz hra semi tak znechutila, ze po dohrani okamzite letela z PC a uz jsem to take prodal, dokud to melo jeste nejakovou cenu.
    Jinak krom aukce je ve hre dalsich milion veci, ktere se mi vubec nelibi , delka hrani, vzhled postav itemu, prakticky zadny talentovy strom, moznost volby znovuhratelnosti za jiny char naprosto nulova nezazivna atd. atd. atd.
    Aporopo Diablo jsem si opravdu predstavoval jinak, vysperkovanou hru od firmy, ktera ma jmeno a vyvijela hru pres 6 let, misto toho jsem jen dostal prehypovanou sra*ku naservirovanou na zlatem podnosem, jinak receno pracka na penize.
  • Veskoslav
    To říkáš neustále mějte se a za 10 minut jsi zpátky se svými obvyklými bláboly;)
  • Ach jo, tohle je typickej argument. D2 bylo pred datacem a patchem taky naprd .... Uvedom si ale prosim, ze to vydala stejna firma a nedokazala se z toho poucit. Ve vysledku to tak mame po tolika letech opet D2 ktere musi cekat na datac a patche aby to byla plnohodnotna a kvalitni hra.
  • řekneme si na rovinu dojka byla taky kravina jako celej hacknslah žánr. a starcraft zaspal dobu jak hratelnosti tak grafikou tak 10 let. tim pro me tahle diskuze končí mejte se *3*
  • Veskoslav
    Až na to, že jednotky ve hrách od Blizzardu patří k jedny z nejlpších, co se v rámci balancování dá udělat.
  • Veskoslav
    Bonusweb (V té době ještě luxusní server o hrách a skvělých češtinách):
    "Ani bomba, ani zklamání - prostě další dobrá hra s několika diskutabilními prvky, avšak i přesto vynikajicí hratelností."
    Přesně toto psala skoro polovina magazínů. Žádné skvělé a oslavné články. Průměrně 7,5-8,0 dostávalo Diablo II;) Není "hate" jako hate. Ale přímo nadšení nebylo. A že někdo napíše 6ti stránkovou nadšenou recenzi, to neznamená, že je to dobrá hra. Budiž příkladem třeba AC III, kdy jsem četl tak oslavné recenze, že jsem nevěřil vlastním očím:)
  • pamatuju si na 6 stránkovou recenzi a dalších xy stránek návodu rad atd... a všichni si hýkali nadšením to opravdu není hate
  • na žádnej hate na diablo 2 si nepamatuju všichni z toho byli odvaření a datáč byl jen třešnička na dortu. jediné co bylo špatně bylo opravdu humusoidní rozlišené. blábol dál hňupe
  • na tyhle nepodložene obvineni nebudu reagovat, jen jsem chtel rict ze když je ta hra v samotnem zakladu špatna tak ji nepomuže nejaky datadisk nebo featura kterou tam možná pridají. ale je jasny že tohle nevysvetlim nekomu kdo ma 3 postavy na mx. levelu v d3 a hraje ligu v sc2.
    s tebou neni zadna rec
  • ještě aby tam byla 4 rasa to by se blizzny dos...rali vždyt už ted jsou bezradní a jejich balanc jednotek je trapnej
  • Drtimlam
    A mohu se zeptat, co ti přesně vadí na aukcích? Mě přijde, že na aukce nadávají všichni do té doby než tam sami prodávají a mnou si ruce. A neříkej, že bez aukce se to nedá hrát. Sám jsem jel až do inferna pouze s tím, co jsem si sám nasbíral....
  • Nejen aukce, ale samotna moznost volby a vylepsovani postavy. Uz tu temer nic neovlivnis, jen nastaveni skillu a sve postave si nedas zadne staty, zadnej skill tree to je podle me hrozna chyba. Naopak na Torchlightu se me prave libi, ta moznost volby. Porad muzes zkouset nove veci. Je tam, co zkoumat. Osobne me bavi hry, pokud maji nejake zakouti a mechaniky co studuji a nebo prostredi. Toho je v D3 hodne malo.
  • zide vladnou svetu for the juda je buh zid kdyz ma s zenou ktera neni oplodnena zida jmenem jezis?
  • Veskoslav
    Moje blbost je ta, že teď na Tebe budu reagovat. Ty jako jeden z největších lhářů tady na tiscali se nevyjadřuj k něčemu, co si ani nehrál;) Tvé kecy o tom, jak jsi vytvořil "boty" na sběr, jak jsi udělal crack a jak hraješ cracnuté Diablo, jak jsi podváděl při turnaji v Sc II a podobné kýčoviny z tebe dělají naprosto nedůvěryhodnou, směšnou postavičku diskuzí;)
  • blbost tohle neni otazka nejakych featur ktery by bylo možný dodat, d3 ma od základu špatný koncept, dizajn a všechno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit