Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uprimne, mrzi me ze jsem si diablo III koupil.. a to jako ze vazne hodne..
    • Tak za tie prachy to ľutujem aj ja, taká jednohubka, miestami som sa aj bavil. V druom akte som sa do hry musel nútiť, reku keď už som to kúpil tak to aspoň dohrám. Nechal som sa nachytať na betu.
    • me ani ne.. uzil sem si kdyz bavilo, ted uz nebavi a nehraju. ze to byl fail si rikat ale nemusime- ta hra mohla a mela byt proste jina a i jen s jednoduchyma upravama lepsi. presto ze vyjde datac do staru jeste letos mohl verit jen najiva
      • Nevím co je naivního na tom myslet si že datadisk by mohl vyjít dva a půl roku po vydání hry...jo aha to je vlastně hra od Blizzardu tak to je naivní *15*
        • staci sledovat jak velky upravy furt na bete provadeji a vzit v potaz jejich dlouhodoby testovani.. vysledek mozna jaro- trebas klasickej kveten-cerven
          • ty velký úpravy myslíš ty dvě přidané jdnotky pro každou rasu a jinak nic? Tedy až na překopané menu a přidání XP, ale zhlediska hry nic moc... a těch 30misí za zerga to už maj "hotový" rok
    • taky tak, neprodatelný šmejd EU by už mohla zasáhnout!
  • Veskoslav
    Ono je zvláštní, kolik lidí zapomělo, jak se nadávalo na Diablo II v době vydání. To bylo tehdy tolik řevu, že to zabilo skvělou hru jako bylo Diablo I. Diablo II v té podobě, jak ho známe dnes, tedy to oblíbené Diablo dostalo finální a skvělou podobu až s datadiskem:)

Jinak nevydání datadisku mě mrzí, zahrál bych si s chutí novou kampaň za Zergy. Snad se dočkáme brzo.
    • Overwatch
      Na spoustu Blizzardích her se při vydání nadávalo a to nemálo. Z prvního StarCraftu si všichni dělali srandu že to je jen přeskinovaný WarCraft II (ještě když to ukazovali na enginu WII) a posměšně se tomu přezdívalo "Orcs in Space".

Na Diablo II se nadávalo kvůli hnusné a zastaralé 2D grafice ve směšném rozlišení 640*480 a na primitivní hratelnost, aneb je to jen tupý klikfest. A taky kvůli věčným odkladům. Na WarCraft III se nadávalo proto, že Blizzard sliboval revoluční nový žánr RPS (role playing strategy), slibovali 6 ras a další features a dodali jen docela normální strategii s hrdiny, žádný nový žánr.

Schytalo to i WoWko za totálně zpackaný launch, nefunkční servery, muselo se stahovat z prodeje aby vůbec fungovalo pro ty co si to už koupili a hodně dlouho moc nefungovalo. Navíc spousta prvků hry (např. PvP) bylo dost nedotažených. A už tehdy se tomu vytýkala grafika, která nebyla na špici.

Na StarCraft II: Wings of Liberty se nadávalo kvůli rozseknutí kampaně na tři části, kvůli představení RealID, region locku a kvůli tomu, že je to jen 11 let starý StarCraft ve 3D. Diablo III to chytlo kvůli podělanému launchi, always online, aukcím...

Takže ano, na Blizzard se vždycky nadávalo. Jenže vždycky se ty hry skvěle prodávaly a hrají se dodnes. Krásně to ilustruje propastný rozdíl mezi diskuzemi a realitou... :)
      • To je fakt blbost. Na StarCraft se nenadávalo, všichni se těšili právě na "Warcraft ve vesmíru".

Na Diablo II se nadávalo kvůli grafice, než to člověk začal hrát a na všechno zapomněl. Termín "RPS" Blizzard odvolal dávno před launchem W3, WoW nekritizoval snad nikdo. Respektive kritizoval, ale obvykle slovy "tak jako to PvP by chtělo dotáhnout a čekají se tam dlouhé fronty, fuj, no ale už nerušte, jdu hrát!!"

StarCraft II je přesně už ten "nový Blizzard". RealIDs, rozsekání hry na samostatné hry (ne hru a datadisky, ale tři hry, tak to říkali!) a další opičárny. Kolem a kolem, že "se na Blizzard vždycky nadávalo" je blbost a "hry se hrají dodnes" taky. Respektive já třeba dodnes Diablo II hraju, to je fakt. Trojku ale už ne, ta už je stará a blbá...
        • Shania
          Rozdeleni SC 2 na tri casti je tak nafouknuta bublina, na ktere je pravda pouze to, ze kazda rasa bude mit samostatnou kampan. V zadnem pripade to neznamena, ze uz meli pred lety 90 misi a rozrezali to na tri dily, jen aby se na tom napakovali. Tohle by se stejne nestalo, amximalne by to bylo dalsich 3x10 misi za vechny rasy z toho jeste 1-3 tutorialové.

Na WoL se to rozhodnuti projevilo jen pozitivne. Je to kompletní hra s velkým množstvím obsahu, větším než měl původní SC. V kampani 3x10 by to udelat neslo. Sice nemam nic proti trem obrovskym kampanim za vsechny rasy v jendom díle, ale je to trochu nerealny pozadavek.
          • nj ale pak si budeš MUSET koupit další část kvuli multiplayeru a kdo říká že ne tak je hodně naivní
        • Overwatch
          Na StarCraft se nenadávalo, jen si z něj všichni dělali srandu, že to bude WII ve vesmíru. To v době, kdy nějaká první verze hry běžela na enginu WarCraft II. To vypadalo fakt blbě, vygoogli si obrázek. D2 - ano, pak se na to zapomnělo, jako vždy na všechno, ale při launchi se na grafiku a jednoduchou hratelnost chvíli nadávalo. W3 - jasně, Blizzard sliby časem stáhnul, ale ze začátku sliboval hory doly, které nedodal.

WoW se kritizovalo hlavně za ten nezvládnutý a neodhadnutý launch, neběžící servery, fronty atd. Hra jako taková ne tolik jako technická stránka věci, ale taky.

StarCraft II není žádný nový Blizzard, je to pořád stejný Blizzard. RealIDs na přání hráčů upravili. Rozdělené kampaně do datadisků ok, ale Wings of Liberty není žádná hříčka kterou projdeš za tři hodiny, je to plnohodnotná velká hra. A sami říkali, že stáli před volbou - buď to udělat takhle a odvyprávět ten příběh pořádně, nebo to odfláknout a nacpat to všechno do deseti misí za každou rasu, nebo třetí možnost: udělat 30 misí za každou rasu, ale to bychom na SC2 čekali dodnes a ještě další dva tři roky. Všechno jim dlouho trvá a varianta "co datadisk to kampaň" je prostě realisticky nelepší.

Že se na Blizzard vždycky nadávalo je fakt. Jen to dnes vypadá, že se nadává víc, protože dnes má každý internet, každý má blogísek, fejsbuk a twitter a tak je každý víc slyšet. V osmadevadesátém, kdy SC vycházel, to bylo jinak. Tím pádem to vypadá, že se na všechno dnes nadává víc. A hraje se to dodnes. Dodnes se hraje v docela velké míře Diablo 2 i StarCraft.
      • Je to tak....Diablo 3 je proste čistý gambling ešte horší ako Diablo 2. Hrávam ho denne a čo mám 20 priateľov tam, tí tiež každý deň hrajú iba Diablo 3. Stále tam je čo robiť, robíme výpravy na tých uberbossov, hladáme klúče, skúšame akú obtiažnost monštier vydržíme, kecamé pritom.......sem tam človeku padne predmet, ktorý predá za 20-50 eur a hned má motiváciu hrať dalej ešte viac....

Nech si vraví kto chce čo chce, v tej hre funguje všetko dokonale! od party chatu, po statistiky predmetov, coopu.....všetko je o 3 triedy vyššie a zábavnejšie než akákolvek akčná RPG.....ako povedla Drda. Diablo 3 JE DOKONALY PRODUKT.
      • Shania
        K launchi WOW: myslím že se z prodeje nestahovalo, pouze se vyprodala první várka a kdo ji měl přeobjednanou nějakou dobu před launchem, tak ji bez problémů tenkrát dostal. Já jsme tenkrát ani nevěděl, co jsem si to koupil, než jsem to poprvé spustil:)

Problém tu byl hlavně v tom, že MMO v té tobě hrálo poměrně malé množství hráčů, nikdo nečekal, že WOW bude hrát víc jak 200 000 - 400 000.

Blizzard na tohle nebyl vůbec připravený, nedá se ani říct, že to podcenili, prostě ten trh tenkrát hodně malý a WOW ho několikanásobně rozšířil už při spuštění.
        Pro spoustu lidí to bylo první MMO.

A i přes technické potíže, pro mě hlavně z důvodů front na serveru a špatného připojení, tak jsme si už nikdy start žádného MMO tak neužil.
        • start mmo je irelevantni
      • je mi líto ale tenhle post je demagogie, prece nemuzete srovnavat kritiku grafiky wow s tim co se dnes kritizuje na diablu 3. Pravda je že ja pamatuju že kdysi se skutečne hrači stydeli rict ze hraji diablo, takovou t ahra mela spatnou povest primitivni klikacky.
        Pochybuju ze diablo 3 se bude hrát tak jako dvojka.
        spíš to všechno ilustruje propastný rozdíl mezi tím co je dobré a co hraje masa
        • Shania
          Velmi lehce se může stát, že D3 bude hrát víc lidí než D2. Už jen proto, že má širší základnu. Možná to nebudou hrát ti stejní lidi jako D2, ale doba se změnila. Mě D2 ničím nezaujalo a D3 si i teď občas zapnu, hlavně po nějaké aktualizaci, i když mě farmení inferna vůbec nezajímá. A dost těžko bych hledal hru mimo MMO, kde jsem strávil víc času.
          • A FarmVille dozajista hrálo víc lidí, než D2, D3 a WoW dohromady. Teď je jenom otázka, co to znamená - a jestli to vůbec něco znamená...
            • Shania
              mates: ja mam s podporou dobre zkusenosti, reaguji rychle a i pri dost nestandardnich situacich mi dokazali poradit. Samozdrejme ze nekdo jiny muze mit jinou zkusenost, ale me osobne se nikdy nestalo, ze by mi nepomohli.
            • staraj se možná o svoje hry to jo ale o zakazníky vubec, kdo zažil blizzna support mluví trochu jinak. se supportem jsem měl co dočinějí 4x a jen jednou mě doopravdy pomohli za ty prachy by člověk čekal trochu jiný přístup
            • Shania
              Důležitý je jen to, jestli to baví tebe, případně tvoje kamarády, pokud s nimi toužíš hrát, hra měla nějakou tu hráčskou základnu a vývojáři se o ní starají.

Pokud té to nebaví, tak ti může být jedno, jestli to hraje trilion lidí, jediné co to pro tebe znamená, že vývojáři budou mít dost peněz a časem možná vyprodukují nějakou další hru, která té možná bavit bude.

Můžete si na Blizzard nadávat jak chcete, ale kdyby se každá firma starala o již vydané hry jak oni, tak by na tom herní trh byl o dost líp. Bohužel to tak není a něco podobného dělá jen velmi málo vývojářů.
          • protože jsi deb1l
            • Veskoslav
              Opět jsi lhal Cody, říkal jsi, že tu už nebudeš. Takže co tu děláš lháři?:)
    • na žádnej hate na diablo 2 si nepamatuju všichni z toho byli odvaření a datáč byl jen třešnička na dortu. jediné co bylo špatně bylo opravdu humusoidní rozlišené. blábol dál hňupe
      • Tak to sis asi v červenci 2000 zrovna zapomněl koupit Level. V levelu to dostalo 8. Kritika grafiky, tupá "strojová" hratelnost při mlácení přehnaného množství potvor, neoriginalita. Ve Score to dostalo nářezový hodnocení, protože půl redakce byli diablisti...
      • Veskoslav
        Bonusweb (V té době ještě luxusní server o hrách a skvělých češtinách):
        "Ani bomba, ani zklamání - prostě další dobrá hra s několika diskutabilními prvky, avšak i přesto vynikajicí hratelností."
        Přesně toto psala skoro polovina magazínů. Žádné skvělé a oslavné články. Průměrně 7,5-8,0 dostávalo Diablo II;) Není "hate" jako hate. Ale přímo nadšení nebylo. A že někdo napíše 6ti stránkovou nadšenou recenzi, to neznamená, že je to dobrá hra. Budiž příkladem třeba AC III, kdy jsem četl tak oslavné recenze, že jsem nevěřil vlastním očím:)
        • Ale prosímtě, "bonusweb" a "luxusní" v jedné větě... *1*
          Také si nepamatuji na žádné zklamání - Diablo II vyšlo a bylo famózní, jenom byli lidé tak nějak rozpačití z relativně předpotopního rozlišení, ale to jen do té doby, než začali hrát. A pak hráli a hráli a léta plynula.........
      • pamatuju si na 6 stránkovou recenzi a dalších xy stránek návodu rad atd... a všichni si hýkali nadšením to opravdu není hate
    • blbost tohle neni otazka nejakych featur ktery by bylo možný dodat, d3 ma od základu špatný koncept, dizajn a všechno
      • Veskoslav
        Moje blbost je ta, že teď na Tebe budu reagovat. Ty jako jeden z největších lhářů tady na tiscali se nevyjadřuj k něčemu, co si ani nehrál;) Tvé kecy o tom, jak jsi vytvořil "boty" na sběr, jak jsi udělal crack a jak hraješ cracnuté Diablo, jak jsi podváděl při turnaji v Sc II a podobné kýčoviny z tebe dělají naprosto nedůvěryhodnou, směšnou postavičku diskuzí;)
        • na tyhle nepodložene obvineni nebudu reagovat, jen jsem chtel rict ze když je ta hra v samotnem zakladu špatna tak ji nepomuže nejaky datadisk nebo featura kterou tam možná pridají. ale je jasny že tohle nevysvetlim nekomu kdo ma 3 postavy na mx. levelu v d3 a hraje ligu v sc2.
          s tebou neni zadna rec
  • Diablo 3 je famózní hra. Každý den si dáváme s kámošema nějaký run, pro odreagování po práci naprosto ideální záležitost. Poměr cena/zábava ultimátní, naposledy jsem tolik hodin strávil u multiplayeru Quake 3. Na datadisk se moc těším, stejně jako na každý další patch, kterým Blizzard hru upraví/rozšíří. Blizz je vlastně jedna z posledních firem, která aktivně produkuje PC only tituly, za což ji patří můj velký dík, obdiv a v neposlední řadě prachy .)
    • Přesně jak píšeš. Koupili jsme si to s bráchou a hráli to a hrajem do alejuja. Dost lidí na to nadává, ale pro mě je to opravdu pecka, zvlášť jak udělali Paragorn systém a MP. Ze začátku na 60lvl bylo to farmení trošku nudnější, ale s Paragornem a MP je to teď bájo
  • God-of-War
    Tak určitě v tom datadisku pudem po tý sv*ni Adrii, co to všechno podělala.
  • Blablabla.... klasicky D3 pro zdejší lidi nejhorší věc od dob vypuštění atomové bomby na Nagakasi či jak se to píše. D3 mě baví, vždycky si tři hodky denně zahraju, a vypnu. Drop legendarek a setovek se zlepšil . Patche vycházejí opravdu často, což u Blizzu není příliš časté a neopravují jen chyby ale dodávají různé věci. Mám co jsem chtěl. *6*
    • Tak se ta hra možná zlepšila, jo super, ale mělo to tak být už od vydání. A nic to nemění na tom že si na začátku musíš zvolit stupidně lehkou obtížnost se kterou musíš dohrát celou hru. Nejvíc mě ale hra naštvala ve vyprávění příběhu, třeba takový Azmodan byl označován za největšího stratéga všech dob ale jakmile vstoupil na scénu tak okamžitě prozradil svůj plán a v této "strategii" pokračoval až do své smrti. a to už prostě žádný patch nezpraví. Pro mě velké zklamání a vyhozené peníze.
    • "Patche vycházejí opravdu často, což u Blizzu není příliš časté" - a to jsi spadnul odkud prosim te? :D
      • Ze serveru.
    • nekteri lide nemaji objektivne dobry vkus to je normalni, nekdo by si myslel ze vkus je subjektivni zalezitost ale neni to uplne pravda. je to jako dat si na zahradku trpasliky
      • nebo jako reagovat na tebe v diskusich ;-}
  • Diablo 3 je podle mě super hra a je pro lidi co baví neustále farmit a zlepšovat i po troškách postavičku. Já si užívám HC http://images.megaupload.cz/Diablo3.jpg a díky Paragon systému a infernal machine u hry vydrím v pohodě do té doby než bude datadisk. Jinak aukce mi nijak moc nevadí, akorát bych vypustil Real money auction house ale to mě tak nějak na HC natrápí. Jo a to že je auctionh house náhrada za špatný loot je hloupost. Dobrý loot začíná až infernem.
    • aha takže budu lootovací hru budu hrát 3x dokola a pak to teprv žačne být ončo ?? no tak to je eňoněňosupačupacool. facepalm
      • Takhle Diablo funguje od počátku Diabla, nevím co tě na tom udivuje.
        • v D2 sem nemusel hrát hru 3x dokola aby mě padaly dobre věci. pokud jde o singleplayer tak na první obtížnost tak v pruměru 2 věci zelene nějaka ta hnědá zbytek zlato na druhou obtížnost v podstatě celej zelenej plus hnědá. pořád něco padá pořád má člověk šanci i v prvním aktu najít nějakou slušnou věc jako setovku pro berserka atd..... v D3 to byl do patche naprostej oser a nuda protože nic nepadalo a ted tak jednou tydně nějaka sra..ka. jo pokud to hraješ třeba 12 hodin denně tak to bude asi jiné ale normální člověk nemá šanci si pořádně užít lootu. torchlight je možná v lecčem horší ale není hodina co by člověk nenašel něco super nebo aspon alternativu k tomu co už má a furt porovnává jestly to nebo ono setovky padaj legendarky prostě tak jak to o lootovací hry má být
          • Haha, hraju denně tak 2-3 hoďky max a nadapaj mi 3+ zlatky, popř setovky. Upřímně bych chtěl vidět, jak ti za celý nightmare d2 napdali SAMÉ dobré věci, které si používal až do konce. Si akorát další ubrečenej kokot, kterej jde se stádečkem blbečků a hledá chyby na perfektní odreagovačce, kterou D3 je. Tamhle Franta nadává na d3 tak á budu taky, i když vlastně nemám žádný důvod.
          • lol ty tu ale kecáš, diablo 2 bol ešte väčší grindfest a keď si chcel mať fakt dobré veci, tak si musel dať meph/baal/sanctuary/pindle/whatever run aj 1000x. keby cele d2 nebolo zbotované jak daky skynet, ta sa ti o dobrych veciach môže len snivať a dozvedel by si sa o nich len na internete

d2 som teda hral dost a dobre viem, že získať dajaku poriadnu botd zbraň chcelo desiatky či stovky hodín runov

a v torchlite je celý lootovací system uplne k hovnu, lebo tie unikatne či setove veci padaju tak často, že "legendarne" vobec nie su a po 15 minutach hry ich človek hned vymeni aj za nejaku rare vec
            • to aky mas pocit je tvoja vec, ale na to, aby si mal dobre veci skratka musis grindovat v d3 tak ako to bolo aj v d2 a ostatnych diablovkach

a ak ti hra naserviruje vsetko na zlatej tacke jak ten novy torchlight, tak vsetky tie unikaty a sety stracaju hodnotu, lebo ti padaju zaradom a ledva jeden equipnes, uz ti padne dalsi

inac po vsetkych tych patchoch padaju na inferno dobre veci - a rozhodne dostatocne dobre aby to aj priemerny hrac pohodlne dohral bez vacsich problemov bez ah

a ked ma hrac aj tak problemy, ta doslova za par desatok tisic si moze na ah nakupit veci, s ktorymi hru prejde zarucene (ked nie je uplny tard)
            • nepřu se o to že si musel běhat runy jak dežo aby si měl super věci. jenže i v singlu toho padalo dost na to aby si byl spokojenej a nemyslím tím uber věci. v D3 sem měl pořád pocit že nic nemám furt z holou prdelí.
              btw: nejlepší epic lood sem měl z duriela 5x scroll of town portal *1* zlatý časy
          • Ale no tak :-) každej den mi padne minimálně jedna legendárka. A dnes jsem s kámošem vlezl do krypty a z první mobky mu padl setovej pásek a mě po prvních elitkách setové boty. A co se týče dvojky tak jsi asi nebyl cílovka. Protože to se hrálo stále donekončna jako smička. Run, run, run, run o tom to je. Prostě na jedno dvě projití to není no.
            • krasne s to napsal hned z prvni mobky ti neco slusneho padlo nahodou! zato pak muzes vykilit 1000 elite a uber tuhej bosu a nepadne ti nic! Je to spatna hra z tuhej bosu nic moc nepada vse je jen o generatoru nahodneho dropu = nuda nemam rad hry kde jdes na tuheho bose horko tezko ho porazite a pak ti z nej padne horsi smeti jak z prvni tuhlicky na 1 levlu ze prave o tom je D3 no tak at je ja to zprvu nepochopil nemyslel jsem si ze takovou ubohost by blizzard vydal cekal jsme zabavnou hru ne generator pro aukcniho lootu
  • na ten datadisk se tesim jako decko na vanoce!
    • zahrej si radsi dvojku ta nikdy neomrzi
  • JohnyTheZik
    Nejlepsi bylo Diablo I *5* ..

http://www.youtube.com/watch?v=Dpp3bKo8xn0&feature=relmfu ♫
    • Maximální souhlas. Temná, gotická a pekelně ponurá atmosféra, vynikající grafika, depresivní hudba a naprosto parádní akce... Diablo 2 bylo fajn, ale už nebylo tak dobré a Diablo 3 (první akt) mi sice onen nádech znovu připomnělo, ale zbytek už prostě na jedničku nemá *9*
      • JohnyTheZik
        Mne se treba D3 hrozne libilo (napr. v aktu 2 to, jak vidis dolu do toho mesta), ale hrozne mi nesedi to opakovany hrani, takze v tomhle ohledu mam radsi jednicku :)..
        A hlavne mi vzdycky prinese takovejch vzpominek :D..
  • Hlavní boss bude Dorota Máchalová.
    • no proto. konecne nekdo normalni a ne ty archandel-gabriely...
      • ..je to rebel !
  • Co kdybychom misto toho flamewaru zacali rozebirat pribeh datadisku? "POZOR SPOILER - Myslite, ze se to nejak bude tykat zachrany duse nevinne Leah ze sparu pekla? Ocenim diskusi. *3*
    • Veskoslav
      Leah je mrtvá a její duše pohlcena:) Ale bylo by to fajné:)Byla docela pěkná:-D
      • No, ale vis jak je to s dusema, ktere peklo stahlo nepravem. Chudak mala by si zaslouzila jeste par renderovanejch filmecku. Prece se tou jeji sexy figurkou nemodelovali jen tak. *2*
    • adria dostane co zasluzi na 100% *1*
      • Vidis, na tu jsem zapomnel. Ale Leah byla jediny charakter, ktery byl takrikajic "cisty". Ac verim, ze Adria dostane na frak, pomsta mi jako nosne tema prijde moc ploche. Zachrana nevinne duse, to je teprve cin. Co mysliste ze je ted s Diablem? Vzteka se na trunu a chysta odvetu? Nebo je zeslably, maly a jeho trun okupuje nekdo jiny? To by byla zajimava vec, kdyby se najednou zajmy nejvyssiho pekelnika spojily se zajmy nasich hrdinu. A mozna by to mohla byt Adria, kdo by si usurpoval vedouci misto. No, je to jen spekulace.
        • Myslim že jak D padal z neba a horel, tak z neho vypadol soulstone a dole už čakala adria s nastavenym čelom. *15*
          • Takze ma ted Adria bouli? *1*
            • vyplneny socket
    • spis si myslim, ze si to rozdame s Imepriusem
      • Nejsem si fakt jistej, ale nesejmul jsi Imperia po tom co se promenil v jednu z bestii? Nekde v druhe tretine ctvrteho aktu. Kdyztak mne opravte.
        • Veskoslav
          Není Imperius hlavní anděl náhodou? Ten, ve zlaté zbroji, co bojuje s Diablem na začátku IV. aktu?
          • No prave, a ten souboj prohraje. Diablo se ho zmocni a udela z nej sveho slouhu. Alespon pokud jsem daval pozor.
            • to si asi pletes ten souboj s izualem
            • Veskoslav
              Nezmocní se ho;) On prohraje dvakrát. Na začátku IV. aktu mu tak trochu prorazí brnění a hrudník, pak "podruhé" když stojíš před branou. Ale žije, stačí se podívat na ty ležící postavy, že nejsou mrtvé. Navíc na konci je řečeno, že starý řád Nebe musí být změněn a Imperius se buď přizpůsobí nebo bude vyhnán.
            • Sa mi zdá, že ešte tesne pred subojom s diablom dačo vykecáva aj s dierou v bruchu a potom odpadne keď diablo vyskočí na crystal arch. Rozhodne mi neni moc sympaticky, taže by som mu rad poriadne naložil obojručnou sekerou, ale padly anjel to je take kliše až strach.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit