Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • D3 jsem si koupil, protoze dvojka byla skvela a dlouho me bavila. No, D3 jsem hral asi mesic a od te doby jsem na to nesahl. Datadisk uz si rozhodne nekoupim a jsem zvedavy kolik z tech 10mil do toho pujde. Nejvic mi vadilo automaticke vylepsovani postavy, zadnej skill tree a velmi nizky drop rate na kvalitni veci a z toho plynouci nutnost pouzivat auction house.
    • hele zkus torchlight- koupil sem ho v akci za nejaky 400 a nerikam ze je to dokonala hra, to ne, ale uricte se v ni da pekne zaklikat.. blby je ze jak diablo 3 tak torchlight 2 sou hry jen na pul cesty k dokonalosti.. obema proste neco zbytecnyho prebyva a nebo chybi.. skoda
      • Torchlight 2 bych mozna zkusil, ale trochu mi tam vadi ta grafika, nerikam, ze je spatna, to vubec ne, jen to neni muj styl. Trochu zkousim Path of Exile, ale je to v bete, takze se cas od casu musi zacinat s novou postavou.
    • presne tak, taky jsem koupil trojku kvuli hype a kvuli značce a datadisk rozhodne nebudu kupovat. K minusum bych jeste pripocetl omalovankovou grafiku a elitni moby na kazdem kroku.
      • hlavně ten "elitní drop" z těch elitních mobů ten je excelentní to samé vám padne z kteréhokoliv pařezu
        • hlavne zavedeni techhle elitnich skupin imo zpusobilo že hra se stala dost monotonni
  • Když jim to tak trvá to by mohli do HOTS dodělat tu 4. rasu http://starcraft-2.webnode.cz/ctvrta-rasa-odhalena/
    • Wtf dis I just read... takový bulvární článek by nevytvořil ani Blesk snad :D
    • Veskoslav
      Proboha Hybridi jsou už v Sc II WoL jako rasa. Ale 4. rasa rozhodně nebude existovat jako samostatná a plnohodnotná rasa. Stejně jako tomu bylo u některýh ras ve Warcraftu (Nagové například).
      • ještě aby tam byla 4 rasa to by se blizzny dos...rali vždyt už ted jsou bezradní a jejich balanc jednotek je trapnej
        • Veskoslav
          Až na to, že jednotky ve hrách od Blizzardu patří k jedny z nejlpších, co se v rámci balancování dá udělat.
          • samozřejmě že jo blizzny vždy balanc uměli. *1*
            • jo poradili si tak ze vlastne nic zasadniho uz 20 let nezmenili
  • P.S. ješte to o te hratelnosti tak to je kvalitní fail, blizzardu jde jedine o prachy a to treba i ve wowku ktere je cilene udelane tak aby ve vas budovalo zavislost. proste tahle firmička je fail *5*
    • Je to firma a ta vydělává o co jiného by ji jako mělo jít? Ty kdyby jsi měl za zadkem akcionáře tak budeš dělat to samé.
      • ne nebudu delat to same, treba i prostitutka vydelava ale jde o to zachovat si tvar a pristup
        • což si šťettka zachová jak prosim tě? :-D
  • Trojka je naprosto v pohodě. Hraju každý den od vydání. Teď už výlučně jenom HC a momentálně se můj WD prohání na 27 paragonu a farmí klíče na infernal machine. Pokud by jste se někdo chtěl přidat tak jsem teclado#1254
  • D3 - ac pres obrovskou prodejnost teto hry (pro me naprosto nepochopitelnou) je Diablo tezke zklamani a kandidat na humus roku. A pritom stacilo opravdu malo, jenomze v Blizzardu rekli ne, udelame rychlokvasku na penize a tak se i stalo. Fakt skoda.

Marketingovy hype a znacka Blizzard spojena s titulem Diablo, udelalo opravdu sve.
    • D3 není špatná hra, ale také není nějak zázračná. Podle mě se dost lidí chytlo na reklamní udičku a koupili si tu hru až s obrovsky nadměrným očekáváním. Když pak dostali D3, o kterém tolik slyšeli, a začali hrát, tak zjistili, že je tohle vlastně nebaví a tak vzniklo plivání na tuhle hru. Opravdu si nemyslím, že špinit ji jako humus roku apd. je na místě. Dle mého je ta hra v pořádku, nedostal jsem brak ani zázrak, dostal jsem celkem dobrou hru.
  • Nepovazujem sa za D3 fanusika, ale vsetci co chvalite D2 a nadavate na D3 sa skuste zamysliet ako vyzeralo D2 pred datadiskom a patchmi. Veci ako Runewords alebo Players X prisli az casom a bez nich by D2 urcite nebolo take uspesne.
    • D2 "pred datadiskom a patchmi" bylo úplně super, po nich ještě o fous lepší. Už mě tenhle argument fakt nebaví, kde ho proboha berete? To se někde vyučuje, nebo co?
    • Ach jo, tohle je typickej argument. D2 bylo pred datacem a patchem taky naprd .... Uvedom si ale prosim, ze to vydala stejna firma a nedokazala se z toho poucit. Ve vysledku to tak mame po tolika letech opet D2 ktere musi cekat na datac a patche aby to byla plnohodnotna a kvalitni hra.
      • Líbí se mi, jak je to najednou ta samá firma. A když se to hodí, tak jsou to zase idioti od WoW teamu a ne božský Blizzard North, že ano...
    • Mezi D2 a D3 je jeden neopomenutelny rozdil a ten se nazyva "aukce" vice si myslim netreba dodavat.
      • Drtimlam
        A mohu se zeptat, co ti přesně vadí na aukcích? Mě přijde, že na aukce nadávají všichni do té doby než tam sami prodávají a mnou si ruce. A neříkej, že bez aukce se to nedá hrát. Sám jsem jel až do inferna pouze s tím, co jsem si sám nasbíral....
        • Nevim zda jsi D3 vubec hral, kdyz zde pises co mi vadi na aukci? Vadi mi to, ze diky aukci je naprosto zniceny system lootu z bossu a napr. z diabla ti vypadne par modrych hovadin, ktere stejne nepouzijes. Dohral jsem to 2x a to jsem se obrovsky premahal, abych to vubec dohral, na inferno uz jsem nemel silu, jelikoz hra semi tak znechutila, ze po dohrani okamzite letela z PC a uz jsem to take prodal, dokud to melo jeste nejakovou cenu.
          Jinak krom aukce je ve hre dalsich milion veci, ktere se mi vubec nelibi , delka hrani, vzhled postav itemu, prakticky zadny talentovy strom, moznost volby znovuhratelnosti za jiny char naprosto nulova nezazivna atd. atd. atd.
          Aporopo Diablo jsem si opravdu predstavoval jinak, vysperkovanou hru od firmy, ktera ma jmeno a vyvijela hru pres 6 let, misto toho jsem jen dostal prehypovanou sra*ku naservirovanou na zlatem podnosem, jinak receno pracka na penize.
          • to su ale koko*tiny, aukcia umoznuje ziskat gear pre charaktery bez nejakych 3rd party stranok, obchod, vymenu apod.
            z diabla vypadnu modre veci ked nemas 5x nephalem valor a ked ho nie si schopny zabit s 5x nv, tak si z neho dobry loot nezaslužiš
            a diablo je samozrejme brany ako normalny elite, aby sa zabranilo stereotypnym runom na bossov ako to bolo v d2, okrem toho vôbec neni silny, lebo je absolutne predvidatelny, na rozdiel od neskutocneho mnozstva kombinacii zltych a modrych unikatnych mobov

ked si nebol schopny ani prejst inferno, tak o hre vieš velke hovno, lebo väčšina contentu sa začína práve tam, si lama a chod si radsej zahrat hello kitty
            a ked si sa este k hraniu premahal, ta si daky posahany masochista a chod sa dat liecit
            • 2lala > ma pravdu, ty meles sra*ky az to neni pekny, cechune jeden posahanej :) ( nadavat do narodu je ted in )
            • Az se naucis slusne diskuzi cobole, pak se vrat z hor a zkus to znova, do te doby so radeji ty tvoje smradlave ho*na z tvoji drzky, nechej u vas na Slovensku a radeji nikde nic nepis
          • Jo jo souhlas ;)
          • ten chlapec má pravdu
      • Nejen aukce, ale samotna moznost volby a vylepsovani postavy. Uz tu temer nic neovlivnis, jen nastaveni skillu a sve postave si nedas zadne staty, zadnej skill tree to je podle me hrozna chyba. Naopak na Torchlightu se me prave libi, ta moznost volby. Porad muzes zkouset nove veci. Je tam, co zkoumat. Osobne me bavi hry, pokud maji nejake zakouti a mechaniky co studuji a nebo prostredi. Toho je v D3 hodne malo.
  • zide vladnou svetu for the juda je buh zid kdyz ma s zenou ktera neni oplodnena zida jmenem jezis?
  • řekneme si na rovinu dojka byla taky kravina jako celej hacknslah žánr. a starcraft zaspal dobu jak hratelnosti tak grafikou tak 10 let. tim pro me tahle diskuze končí mejte se *3*
    • Zerathus
      Neni náhodou SC 2 nejhranější E-sport strategií ? jak muže zaspat dobu když je tak populární *1*
    • taky se měj a doufám, že své slovo dodržíš a po dobu dnešního dne si tu už nebudeme muset číst ty tvé blitky. *1*
    • Drtimlam
      To bude tím, že to neumíme hrát, že? A Sc zaspal dobu? Víš jaká byla grafika před 10ti lety? A hratelnost patří mezi nejlepší v rámci RTS....Ale jo vlastně reaguji na idiota Codyho:)
      • grafiku měl sc1 naprosto pruměrnou a AI naprosto strašnou to jsou bohužel fakta. osobně mam sc1 rád ale sc2 je v podstatě tuplem to samé a v tom vidím problém
        • Veskoslav
          Sc I měl průměrnou grafiku, ale kolik RTS si kromě AoE z té doby pamatuješ, hraje se doteď a její cena je pořád cca 200?:) Tupá AI? To pak nevím, co je za AI ve hrách jako Tiberian Sun, RA série:)To musí být další stádium tuposti.
    • Veskoslav
      To říkáš neustále mějte se a za 10 minut jsi zpátky se svými obvyklými bláboly;)
      • x_ander
        No jo, Codyho končení s diskusí, potažmo s celým webem games, mě taky vždycky dost baví *1*
        • Veskoslav
          cody (anonym)
          protože jsi deb1l
          před 4 min.

Vrátil se, šašek:-D
          • to mohl napsat kdokoliv
            • Veskoslav
              Ne to je Cody;) Jedině on píše debill s 1 místo i:)Zase si nedělej naděje, že by to byl někdo jiný. Cody v životě nic nedodrží;)
  • SC2 letos nevydá tak najivní fakt nejsme *1*
  • fizola
    No len v tej správe o kvartálnom onom... chýba niečo viac o WoW, ale kym sa zatial pripojim a je tam dost ludi tak to biedne nebude :D Datadisk do Diablo sa dal čaka, to že SC2 vyjde možno na vianoce 2013 taktiež :D
    • Veskoslav
      Vydání datadisku pro Sc II vidím tak od června do sprna. Většina jejich her tak vycházela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit