Přejít na výpis diskuzí
Blizzard rozšíří Diablo III, Heart of the Swarm letos nevydá
8.11.2012 | Petr Poláček
151 příspěvků
-
ironií osudu je že blizzard v podstatě vymyslí žánr /diablovek/ a pak to tak doku.ví *15*
-
Zřejmě mají moc práce s vymýšlením jak by ty své směšné pohádečky mohli ještě víc zdebiliz*vat. No jo, bližáárd firma pro americký nerdy jak dělaná.
-
-
A hele kuřbuřťák Codyho dorazil;) No čekal jsem, kdy se ta škaredější půlka z Vás dvou ukáže;)
-
-
veskoslave zřejmě trpíš nějakou mylnou představou že ty názory co ti vypadnou z té tvé ulepené pusy mají byť jen minimální hodnotu. Bohužel radši se vrať k sebeuspokojování pomocí manuálu od starcraftu zaraženého do an*lu a nepruď normální lidi *14*
-
-
Mně by zajímalo co nespěšní trollové jako ty hrajou. Že by windows malování ?
-
-
Právě že nehrají nic. Jen si vytváří psudointelektuální názor z obecných trendů a pak ho cpou každému do krku na potkání.
-
-
souhlas
-
-
Ano nejdůležitější je kvalita, na to ale asi měli myslet když vydávali Diablo 3 za plnohodnotnou hru a stále jí ještě není :D
(ano koupil jsem si jí a lituju, nekecám jen tak) -
-
Hoď sem svůj battletag ať se mrknem co jsi nahrál.
-
-
Já už teď vím, o čem bude datadisk. O farmení pár nových itemů, na kterých si (opět) ze začátku korejští boteři a AH flippeři namastí na pár hlupácích kapsy...
-
-
Vysvetli nam to, prosim, s tim mastenim kapes. Jaka mechanika vede k masteni kapes v Diablu III? Protoze aukce za realne penize, oproti goldum, vicemene stoji na urovni par dolaru nebo centu. Pohyb je tam minimalni. Uz jsi slysel od nekoho, ze by kupoval za realy? Ja tedy ne. No a na goldech si namastis tak jedine zvadle ego, takze nechapu. Jediny v cem mohu dat za pravdu, ze na svy si prijde Blizz, ale to je jen dobre. Nejen, ze ty hry vyrabeji, ale taky je prodavaji. *15*
-
-
Sure. Je to mechanika provozování několika desítek účtů s boty a hlavně prodej zlata za real peníze, typické pro korejské farmáře. Ty sám to doma se svými pár hodinami hraní denně samozřejmě nezvládneš, což ale na této realitě nic nemění.
Co se týče itemů... vzhledem k tomu, že koukám pravidelně do battle.net fór, tak jsem byl mnohokrát svědkem, že se itemy prodávali a prodaly i za 100+ dolarů/euro. Nebo prostě lidi investovali podobné nebo i větší částky do celého gearu (byl i takový, co dal do gearu 1K+ dolarů). Prostě jsou magoři, co si to koupí. Můžeš jen závidět nebo spíš kroutit hlavou, to je vše. -
-
Ok, tak fora opravdu nesleduji. Souhlasim tedy, ze mastit kapsu si nejspis lze. Ale podstatne pro mne je, jestli mne Blizz nuti k takovemu obchodu nebo ne. Kdyby DIII melo competitivni multiplayer, byl by to trochu problem. Ale takhle? Od nich je to chytry tah, od tech co kupuji blaznovstvi a od tech co prodvaji zpusob jak chytit sanci za pacesy a vydelat prachy na nekom, kdo si v podstate kupuje uspech. Z tohodle duvodu me to nepali. DIII je pro mne kvalitni titul a verim, ze se s datadisky a pokracovanimi bude zlepsovat. Blizz povazuju za firmu, ktera se snazi sve hry nesidit. Proto se vzdycky trochu podivuju, kdyz jejich snazeni nekdo shazuje. Ono, vymyslet a zrealizovat je neco jineho nez kritizovat. Asi tak.
-
-
Fakt, že tě nikdo nenutí to kupovat nemění nic na tom, že botování zlata ruinuje ekonomiku hry. Problém je, že pokud tě ta hra baví a chceš mít lepší a lepší itemy (což je snad koncept hry), tak se jednoho dne prostě zasekneš a zjistíš, že bez reálných prachů (a nebo toho, aby si farmil měsíce 10 hodin denně zlato) už se nemůžeš dál posunout. Tohle je způsobeno díky lidem, co se na tom snaží vydělat. To jen kdyby sis snad myslel, že to na tebe nemá vliv.
Btw, o té kompetitivnosti si ještě povíme, až bude PvP...
-
-
*prodávaly* lol
-
-
-
Jen ty by jsi na tom prodělal. True story!
-
A Blizzard taky. Sem zapomněl. .)
-
-
kdo z vas mas postavu ktera ma aspon 200k DPS ? no ? ukazte battletagy..
-
-
staci mi bohate +-100k na mp6 , vic k zabave nepotrebuju :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/tkromsa1701-2288/hero/723611 -
http://eu.battle.net/d3/en/profile/brocX-1675/
320k na DHcku, akorat ted mam prendany sutry z kuse na barbara, farmi se s nim proste lip =)). -
-
muzu se jenom zeptat, co Te vedlo k tomu vyexpit 2x DHko? no flame, jen me to zajima :)
-
-
Zveminka je postava pritelkyne =).
-
-
-
Já mám 38k a jsem šťastný:)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458 -
Třeba ten Pe7er, co tu prodává Diablo 3, by ho mohl ukázat. :)
-
-
nekúpi niekto D3 ?
-
blizzfu.ck
-
Zatím se však o něm nebude s veřejností ani s nikým jiným bavit v konkrétních obrysech, protože: Protože jim akcionáři teprv teď po zveřejnění výsledků hospodaření práci na nějakém datadisku povolili....
-
-
To si nemyslím... Po pravdě si spíš myslím, že stejně jako v případě Starcraftu bylo i Diablo 3 od začátku plánováno s minimálně 1 datadiskem... a dokonce si troufám tvrdit, že spoustu věcí které do hry patchema přidávají měli v plánu přidat až v Datadisku, nicméně masivní kritika a nenávist napříč celou hráčskou komunitou ( mimo dementního Veskoslava ) je donutila zareagovat tímto způsobem.
Koupě datadisku pro mně rozhodně nebude jasná volba ( tak jak to bylo u Blizzardu standardem ), ale spíš si počkám až na reakci komunity. Recenze v tomto případě nelze brát vážně, protože málokterý novinář má čas věnovat se tomu dopodrobna.
-
-
pro mne za mne ani hos nemusi vydavat, když chci kvalitni strategii zahraju si coh3. samozrejme pleskoslav bude mit jiny nazor