Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím mněl by někdo volný klíč když tak pošlete na Axarek@seznam.cz Díky
  • Prosím zašli klič na Axarek@seznam.cz
  • Jestli mi muzes poslat na jan.hesko[at]gmail.com dik
  • Jack1947
    Jediná nevýhoda moba her, je že (respkt jedna z nevýhod) že člověku můžou snadno rupnout nervy, je to naprosto logické a spontánní. Bohužel, je to takový ten neduh, nevím když prohrajete třeba 5krát po sobě a není to vaše vina. Ano, něco podobného jako u SMITE, asi u všeho ( kdežto HOTS nehraju tolik beru to stále že já jsem si zahrál nemůžu za to že můj tým neveděl co dělá)

Stává se jedna věc, to že ztrácíte náladu, hra přestává bavit. Chápu má někdo horší den a ttak ale když už je to po páté... 6 a ztratily jste šas tak to nasere. Připadá mi jako by si u MOB na to člověk měl zvyknout, pokud nemá clan atp tak bude prohrávat více než vyhrávat. Když bude mít smůlu, myslím tím fakt smůlu a kolikrát to není jeho vina... (jakože ne)

SMITE - dám si záležet a když nechytnu lag, hraju pěkně atp... no a le tým za moc nestojí... dá se u carryovat celej tým ale za ty nervy. Naopak když mám podělanej lag a hraju mizerně, třebaže to schytám dostanu pár reportů a vyhrajeme vím jsou to věci co třeba někoho nezajímají ale nechápu jak můžou k*rvit hru nějakými mikro lagy kdy nic netrefím to zas v Hots nehrozí bud hraje celý tým nebo nikdo. Zatím to ještě nějak zvládám, jde o to že až tak moc u online her nenadávám. Protože vím že to nikam nevede...

V Hots se ale začiná rozmáhat jedna věc, stěžování a obvinování docházím k názoru proč tomu tak je protože u MOBA her prostě můžou... zase nejde zablokovat chat u všech když pomocí pingu se komunikovat dá ale on nikdo neposlouchá, jde taky o to že hráči se musí naučit hrát teamově a ne solo... ale to snad naučí časem.

Obdivuji trenéry týmů, kteří hrajou na mistrovství - to musí být skálopevné nervy, já bych asi neměl nervy ani jako ten blbý hráč nevím. Navíc je to hraní jedné hry denně třeba 7hodin... morálka nesmí upadnout ani na moment.
  • Jack1947
    Proto to mám taky rád že tam neexistuje soloová možnost... postě kopeš zatím nebo táhneš tým k vodě. To je věc co mi vadí na SMITE "Im greatest, ive kssed alot..."

Tohle mi vyhovuje více, mnohem. Libí se mi i blokace, nějakého hráče celé jeho komunikace ano střetnul jsem takového blbečka co zpochybnoval můj herní styl nadával mi do noobů proč v SMITE si musím číst tyhle bláboly ... nechápu *7* tady je to super. *5*
  • "negativních prvků" = zjednodušit hru pro masy
  • 4klice poslali kazdemu kdo uz v bete byl at uz si to koupil ci ho tam nahodou vybrali....
  • presne je to DOTA hra s blizardovsky vypiplanou hratelnosti, neni lepsi doty!
  • Dneska sem dostal invajt do bety a k tomu 4 kliče..
    1) 22X7RG-R4Y2-DMNDYM-G6JR-JN6F7R
    2) NPGCCJ-XZ8B-FCYZ4F-F8MY-KR4J2C
    3) N96NNX-7F9E-J89H6J-DFEZ-NYPYCP
    4) JKMDJV-9F78-HWK298-DVXY-EJCWGV
    enjoy
  • wenceslaus
    DOTA je postavená na kopírování hrdinů z Warcraftu.... a ten Warcraft III je tam pořád hodně cítit.
    Situační build se, podle mě, zrovna Axeho moc netýká... a dalších jednoduchých hrdinů taky ne.
    U DOTA máš navíc jen jungle, která to jednoduchým hrdinům ještě zjednodušovala.
    Taky se mi to seká v tom máš pravdu.
    Ale DOTA je kopie! A jaká!
  • Meznia
    Podstatný na tom je, že Blizzard si udělal dobrej research o tom, co je na LoL a Dotě frustrující a snaží se udělat hru bez těch negativních prvků. V tom má HotS velkej potenciál.
  • Ctrl+c / ctrl+v. jsem myslel že prostě okopirovali většinu postav z jiných her.
    Body 1-3 jsem psal proto, že to jsou všechny věci, kterými můžeš ovlivnit hru, což je málo.
    Je blbost říct, že komu nejde dota vezme nejlehčího champa, stále musíš vědět situační build apod.
    A neoslnivou grafikou jsem myslel že se to seka aniž by mělo proč. LoL a Dota vypadají lépe a asi proto, že je to všechno vymyšleno a ne zkopirováno.
  • wenceslaus
    To opravdu ne. Komu nejde DOTA, vezme si Axeho nebo podobnýho hrdinu a nemusí nic moc řešit.
    Hrdinoví jsou dost rozdílní, nevím jak jsi přišel na xtrl+c / ctrl+v.
    1) Ano, to je základ. Ale když se rozdělíš na lajny tak zas dostává tým víc expů. Když zvládně ještě jeden killovat creepy je to ještě lepší, ale větší risk.
    2) Jako i jinde
    3) Pokud nemáš fakt super pushera tak tohle je nejdůležitější cíl. Splnit event a zabránit druhýmu týmu v plnění = častější teamfight
    grafika oslnivá opravdu není, ale co má jinka DOTA nebo LOL navíc?

Jsou to týmový hry, ale to spousta jungleru neví.
  • Hrál jsem DOTU, LOLko a zkusil jsem i HoSko a musím říct, že ze všech tří moba her je HoSko nejednodušší (nemusí te to brát jako špatnou věc, ale pro mě je to příliš jednoduché, je to asi převážně určené pro někoho komu nejde LoLko nebo (ani) DOTA), žádne předměty, žádné honění farmy, žádne rozdělení na lajny, hrdinové jsou neoriginální - vše je to ctrl+c a ctrl+v (zase to nemusí být negativní, pokud máte rádi ostatní blizz hry).
    Celé je to o:
    1)pobíhat s týmem (EXPy dostáváte všichni stejně, nikdo tam sand není pozadu o několi lvl)
    2)pushovat věže
    3)sem tam obsadit hlavní ojektivitu (piráta, toho obr golema nebo co to vůbec je atd. popřípadě malé kempy)
    a to je vše. Přestože grafika není vůbec nijak oslnivá, tak se to kamarádům sekalo - asi to není zatím pořádně optimalizované.

Mimochodem kdo říká že LOL a DOTA není týmová hra, tak to jste dobří srandisti:D
  • diky moc! *4*
  • Taktéž posláno
  • Posláno
  • Mazuur
    Ahoj, pokud ti ještě nějaký klíč zbyl, tak mi ho prosím můžeš poslat na Mazuur@tiscali.cz, díky moc. :)
  • voythan
    Ahoj, prosím o klíč na dvorak.vojtech@gmail.com, díky ;)
  • jsem si vzpomněl na scénu z IT Crowd o týmů :D
    kdo neví nebo si nepamatuje : https://www.youtube.com/watch?v=1nPVAh78n34

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit