Přejít na výpis diskuzí
Blizzard ruší Founder's Pack pro Heroes of the Storm
3.4.2015 | Adam Homola
50 příspěvků
-
kdyby si byl tak hodný,prosím pošli mi 1 klíč na email: double.d.master@gmail.com .moc děkuji :)
-
kdo chce klic, at si me prida optimus111@seznam.cz, vecer vam to nahodim
-
Pro hodně lidí bude Hots problém, protože si nemůžou honit EGO jak jeden člověk vyhrál celou hru :D
-
Jojo taky jsem to ted ukazoval kamarádovi co hraje jen lol. Když jsme hráli začal mi nadávat proč obsazuji nějakou sky temple a nepushuju lajnu. Když pak viděl co udělala temple tak se jen naštval a šel pryč .. pry ho nebaví tohle a radši bude jen killovat ostatní .. (19 let) žadný kid :D. Tak snad heroesy budou hrát fakt jen normální lidé co mají zájem o team play jak říkáš :)
-
e4yj8z-vk2e-67jwr4-xf2n-hb9vpk
4f74ee-66h7-mtcp7e-x6gn-fep2cn -
nejvetsi problem hry jsou zatim DOTA a LOL hraci ktery nedokazi pochopit vyznam slova TEAM play drzi se na jakesi svoji linni a uplne ignoruji ze se jedna o jinou hru a tim padem velice rychle posilaji svuj tym do kopru. V teto hte neexistuje JA SEM KILLER. Vsechno je teamově vas vykon neznamena nic pokud nepomuze teamu.
Kazdopadne az to decka pochopej bude to kompletni zabijak doty a lolka -
gregc6-7zvv-yt95kb-nz2r-htfdyd
dn862r-mnx9-bbg86k-6wdb-np46f7
7zfphd-n6fx-9rvhc7-6mrk-8ehyye
možná přepsat velkýma -
Ak by si bol ochotný mi jeden poslať bol by som veľmi vďačný. mail: matty@centrum.sk
-
Na g2a stoji klič asi 0.33 dolarů, takže není problém se tam dostat, pokud by jsi měl klíč zadara tak pošli prosím :)
-
Kdyby měl někdo zájem o klíče do bety tak napište, mám 4 volné...
EDIT: klíče už nemám