Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ak mozem poprosim jeden kluc poslat na bubonix@gmail.com
    dakujem
  • Klíč jsem dostal, díky. :)
  • pls pošlete mi jeden klíč na email ocean@email.cz
  • LTM3
    Ahoj, tak bych měl zájem. Email: lthenovi@gmail.com. Díky :)
  • Ahoj mel bych zajem o jeden klic prosim.. barakoas@seznam.cz
  • hehe ja od nich hrám len hearthstone, kde som neutratil ani euro a pred tromi týždňami mi prišla pozvánka aj so 4 kľúčmi.
  • díky moc
  • ak to plati, poprosim na ice@host.sk
    dikes :]]
  • Když mě pozvali do bety, je to asi 14 dní zpátky tak jsem k tomu dostal 4 další klíče... ostatní předpokládám to samé.
  • wowko jen od začátku do koce TBC (dokud to bylo hratelný) ale na jiným učtu, tady jen diablo a už hraju od alpha verze *2*
  • Odesláno.
  • Tak tohle nikdo nečekal! *1*
  • Posláno.
  • Kde vsichni kurv4 berete ty klice ? Ja tem hovadum platil skoro 10 let wowko a nejsou mi schopni poslat ani jeden.
  • wenceslaus
    Protože tam snejsou individuální expy.
    Ale třeba v DOTA je to o něčem jiném. Když někdo k boji vůbec nepřispěje a jen přispěchá dorazit nepřítele (pokud možno ultimátkou), tak to naštve a navíc je to špatné i pro tým - lepší hráč nebude mít peníze/level aby mohl znovu dostat nepřítele na lopatky.
  • Trol.diskuzni
    Z pohledu rovnoprávnosti žen v herní branži doufám, že mé příspěvky jsou zde, na Games.cz, mazány vždy na střídačku mužem-ženou-mužem-ženou-... (a tak dále).

Spoiler
    a
    ...zase spoiler. *5*
  • Bohuzel fakt, ze jeden clovek muze celou hru zk*rvit je tam stale, ale to uz asi k teamovym hram patri.
  • Osobne som v týchto mobách nikdy nechápal význam slova Kill steal. Veď predsa hráme ako tým piatich, štyroch, troch ľudí. Alebo iný počet, podľa toho v akej hre a akom móde. Mne vždy išlo o to zabiť nepriateľa. Nechápal som hlášky typu :OMG KS, atď. A ak nerátam komunitu, tak to bol jeden z dôvodov prečo už nehrávam LoL. Pár krát sa s tým ešte stretnem v Smite. Ale to sú naozaj tí hráči, čo si potrebujú honiť ego nad záverečnými tabuľkami a počtom ich killov. A samozrejme mi to nevadí ani na druhej strane. Ja niekoho zabíjam a už by som ho dorazil, ale niekto tam príde a dá poslednú ranu. No a čo! Mňa hlavne zaujíma, že je súper mŕtvy. Práve s týmto som sa v Heroes of the Storm nestretol. Kvôli tomu, že sa tam naozaj hrá ako jeden tým. V tomto Blizzardu gratulujem, že sa im podarilo odstrániť tento veľký problém moba hier - Kill steal *5*
  • Taktez mam 4 volne klice pokud nekdo chce...

edit: odeslano pro ice,voythan,Mazuur

porad zbyva 1 klic
  • Ahoj, taky můžu poslat klíče, mám myslím ještě 3 volné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit