-
Ten Morhaime vypadá jak Arcturus Mengsk *8* *3*
-
Jedna z nejlepsich firem spousta uzasnych preciznich her u Blizz je videt jejich velka snaha a tvrda dlouha drina me si ziskali hlavne za Diablo :) vse nej zdravi stesti a hlavne nehynouci zapal a nadseni pro vec
-
Takže všechno nej, bla bla bla a už mi hlavně vydejte to Diablo 3 :-D
-
Jen abych dodal: Ano, topi se v penezich a maji ji plnou p**el, ale tak co? Zaslouzi si to! Jejich hry jsou kvalitni, precizne zpracovane. To ze pracuji neznamena jak to tady bere 60% naroda ze dodelaji praci, dejte mi penize a cau. Maji kvalitni plat, ale za to taky kvalitne pracujou. USA je holt trochu neco jinyho, nez ceska republika, kdo o tom statu nic nevi, holt nikdy nepochopi. (A tim nemam na mysli hamburgery)
-
Diky našim penezum si ziji jak v pohadce zatimco my musime utikat pred realitou do imaginarniho sveta, ktery nam vytvorili. Dekujeme.
-
-
Musíme? Nic nemusíme nelibí nehraj a běž ven. Nikdo tě do ničeho nenutí tak si nevymýšlej.
-
-
Firma která dělá neuvěřitelné hry pro normální lidi což si zaslouží velkou poklonu!!!!!
-
Gratulujeme Blizzard!!! Kluci jsou těžce za vodou. Klobouk dolu. Meli genialni napad, skvele ho realizovali a ted se nechutne topi v prachach nekde na vlastnim ostrovu v oceanu a o to tady de ne?
-
-
Co je ten genialni napad?
-
-
Asi má na mysli WOW. I já na něm byl půl roku závislý, ale naštěstí jsem se z toho dostal :-)
-
-
-
cha Lost Vikings nad tím bylo taky pár hodin strávených. No ono těch mnoho a mnoho hodin bylo strávených u všech z jmenovaných her. Jen ti tituly sypejte.
-
Zdravi vas Frank Pearce ,spolecne s Mikem by jsme vam chteli podekovat za vasi neutuchajici podporu a zajem o nase produkty. Bez vas bych si nemohl dovolit mit za zenu modelku, dve vily na predmesti Beverly Hills a nejnovesiho Bentley. Diky moc va vsem *4* *4*
-
-
Za to co pro nás udělali si to zaslouží, narozdíl od jiných lidí. Z tebe mluví závist, přitom si nic nedokázal. Takových lidí je u nás bohužel plná p.... .
-
vadí ti to?
-
Sú to umelci, ktorý obohacujú celú hernú spoločnosť a patria k ľuďom, čo si tie peniaze aj zaslúžia. Narozdiel od hercov, športovcov, politikov, atď... ,ktorý nás tiež zabávajú (v našich končinách hlavne tí politici), ale duševne nás nijako neobohacujú.
-
-
Takže herní vývojáři lidi obohacují, ale herci, sportovci a další ne? Co je to za hloupost?
btw - co to znamená když tě hra duševně obohatí? já jen aby pochopil ten rozdíl mezi dobrou hrou a dobrým filmem, obrazem knihou apod. -
-
Film napíšu scenáristi a natočí režisér, knihu napíše spisovateľ. Keby som to ale chcel rozobrať, tak tu zapíšem niekoľko 4A-riek. Som len reagoval na príspevok v tom zmysle, že si tie peniaze na rozdiel od mnohých iných aj zaslúžia.
-
-
a hru napíšou také scénáristi a vyrobí programátoři a grafici, v čem je rozdíl? pořád nechápu, proč je hra něco nadřazenýho všemu ostatnímu, spisovatel si nezaslouží peníze za knihu?
-
-
Myslim, že to moc žereš ty hry, hra a ti co je vyrábí, to je to samé jako jiný firmy co zase vyrábí filmy, vydávají knihy atd. je to všechno stejný a řešit kdo si zaslouží jaký peníze, to je trochu divný, jsou to soukromý subjekty, nadělují si tolik peněz kolik můžou a kolik chtěji, jednoduchý.
-
Tak ešte upresním, tým oni, myslím Blizzard, ktorý združuje scenáristov, skladateľov, maliarov, grafikov, dizajnérov, atď... Skrátka sa bavíme o spoločnosti ako takej. Spisovateľov som v pôvodnom príspevku nespomínal a aj tých, čo som spomínal si peniaze zaslúžia, ale nie v takých sumách v akých ich dostávajú. Ale ako som vravel, o tejto téme sa dá rozprávať veľmi dlho.
-
-
-
-
-
-
Blizzard je neuvěřitelná firma. Tahle společnost hledí na komunitu jako žádná jiná. Váží si fanoušků. Říct že jejich hry jsou skvělé je urážka jsou nejlepší. Nikdy jsem nehral nic tak propracovaného, detailního a jejich hry musí mít rád skoro každý. Lost Viking, Diablo 1 a 2 serie Warcraft a Starcraft. Co hra to diamant, a to co se podaří jinému studiu u jedné hry z deseti oni předvádějí v každé. U nich opravdu, můžu hry s klidem předobjednat. Jsem rád, že Blizzard je tu stále s námi, přeji jim aspoň dalších 20 let a stejně kvalitní hry jak doteď. Zároveň májí můj velký obdiv a respekt.