Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Oslavi" se mnou nekdo spis dvacet let, za ktery me ani jedna jejich hra poradne neoslovila? : D
    Teda ne ze bych proti nim vylozene neco mel, ale na to, jakej je Blizzard fenomen, se me nedotkl prakticky vubec.
    Vlastne jde uplne mimo - cim to.. ? Proti nejakymu apelovani na masy ve hrach vetsinou nim moc nemam, ale mozna i v tom to trochu bude?
    • Di hrat call of duty modern warfare..
    • kostejnesmrtelny
      Fakt ani ten StarCraft 2?
      Od dob Portalu jsem nehrál tak vypilovanej SP...
    • ucho
      čím to? protože každý je nějaký. když někdo něco udělá, nemusí se to líbit všem. pokud tě to nijak neoslovilo, jistě je něco jiného, co tě oslovuje (teoreticky). v takovém případě by tě neměly tyhle zprávy rozrušovat, tedy není tuto skutečnost potřaba nijak slavit.
      • Prave ze to pro me je spis smutny jubileum - proto ty uvozovky tam : D
        Snad nekdy priste...
  • Kruci...u těhle zpráv si vždycky uvědomím, jak ten čas zatraceně letí. Přijde mi to jako nedávno, kdy sme s bratrem na disketách domu přinesli Lost Vikings a prohnali je přes naši 386. Jj to mi bylo nějakejch 8 nebo 9 let. Fix, ve svejch 28 si připadám si jako herní důchodce. Dyť už ani ty hry nejsou co bejvaly *1*

Každopádně přeju mnoho úspěchů do dalších 20 let a pevně doufám, že u nich budu moci taky být, jako do teď *3*
  • kostejnesmrtelny
    První hra, kterou jsem kdy na PC hrál, byla Lost Vikings. Bylo mi devět. Dneska je mi 26, a drtivá většina her mě v lepším případě nebaví, v horším přímo uráží *7*. Výjimkou jsou ty od Valve, a opět od Blizzu. Jak byl první, tak bude nejspíš i poslední *1*.
    • Core
      Zážitky s prvními hrami Blizzardu jsou nezapomenutelné... Vybavuji si, jak mi spolužák ukazoval krásně vypiplané Lost Vikings a nebo jak používat svitky v prvním Čertovi, tedy Diablu *4* Bylo to v době, kdy už lidi dávno pařili Diablo II, Kváka a jiné pecky a já teprve přičuchnul k PC hraní. Můj údiv nad úžasným demíčkem Diablo, kdy se hrdinovi vizuálně v rukách měnili zbraně, nebral konců *1* Stejně tak animačky, které jim zůstaly úžasné do dnešních dnů... Nezapomenutelné byly i zážitky se StarCraftem, kdy člověk třeba rozeznal hlášku pilotky z Vetřelců 2 apod. Nádherné časy!
  • Blizzard je pro mě nejlepší herní společnost s absolutním důrazem na každý detail. Nevydají nic, co by nebylo perfektně vybalancované, a proto jim i odpouštím, že si s D3 dávají tak načas. Stejně jsem posledních osm let strávil u Warcraftu resp. DotA, takže klidně si ještě rok počkám :)
    • Core
      Souhlasím... Cokoliv jsem hrál, líbilo se mi a nikdy jsem si nestěžoval. Snad jen v Diablu II tehdy zamrzelo nižší rozlišení. Ale to je naprostý detail.
  • Pan_Klobouk
    Nezapomenout, ze "mezi jejich raná díla, u nás zvlášť populární" patri treba i Blackthorne. Jo to byly casy. Ja mel vlastne mnohem radeji jejich drivejsi tvorbu, WoW, novy Warcraft a Starcraft uz mne nechavaji nejak v klidu.
    • davidBray
      dodnes jedna z mých nejoblíbenějších plošinovek
  • smejki
    kluci, <3 !!!
  • Hodně štěstí do další dvacítky *4* *4*
  • Mam za sebou bohaty herny zivot, ale nikdy som netusil, ze Lost Vikings vzisiel z tychto sikovnych ruk :-) Ale neprekvapuje ma to.
  • Core
    Vše nej a spoustu dalších kvalitních gamesek! Na Diablu a Warcraftu, vlastně i Starcraftu jsem vyrůstal a ačkoliv si raději nyní zahraji věci od Piranha Bytes (Risen) či CD Project Red (Witcher), nostalgie je krásná a Blizzard prostě umí. Na Diablo III se těším jako *12*

(proč ty mínusy? *1* )
  • A nějakou slevičku nechystájí...škoda ne?..
    • m4rine.cz
      Procpak, kdyz se to furt dobre prodava? :)))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit