Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zavře Diablo III aukce, povinné připojení k netu zachová
18.9.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
Konzolove verze her jsou zarici svetla v temnote PC sracek, ktera ukazuji padlym PC hram spravnou cestu.
Nekdo tuto zmenu uvita, nekdo ne. Je to podraz pro ty, kterym se to nelibi, koupili si hru s nejakymi vlastnostmi a najednou se jim pod rukami zmeni na neco jineho. -
Samotni hraci kdyz obchodovali na externich webech s predmety. Blizzard se prizpusobil
-
Souhlasim s Tvym nazorem - taky se nemuzu dockat, jak se debilne budou prodavat veci, ktery nejsou pro me... resenim je snad udelat si vsech sest class a nestane se, ze by spadla dobra vec, ktera by mi byla k nicemu =D.
A vec, na kterou narazis, by me taky zajmala, nejak na tom, rekl bych, vydelavat proste potrebujou, a uprimne doufam, ze to nebude mikrotransakcema, jak jsi naznacil. -
a este nieco o tom, co ked sa bude diablo III chciet hrat o 10-15 rokov, ale servery budu vypnute?
napr Blizz moze skrachovat, etc.. -
Zruseni aukce, Hmm, nevim no, asi dobře..snad. Uz se tesim na nekonecny spam legendarek v chatu:) Kazdopadne muze se stat ze se ve hre objevi item shop kde si budeme moct koupit stat relocator za 3.99e a spoustu barevnych kýčovitých mountu atd, to uz by ta aukce byla lepsi. aAle jinak vitam jakoukoliv zmenu k lepšímu, jen kdyby jim to tak strasne dlouho všechno netrvalo, jsou jak zpomalenej cernobilej film ti Blizzardi.
-
Kdybys viděl Icewow...
-
Právě ten ovlivněný gameplay šel nejvíc poznat při přechodu z Hell na Inferno, kdy vám na Hell nespadl lepší předmět jak s iLvl 58 (pak to patchem aspoň zvedli na iLvl 60), který byl stejně pro Inferno k ničemu.
Takže člověku pak nezbývalo nic jiného než se trápit na Infernu (nejlíp s partou), nedej bože narazit na skupinku bossů nebo prostě navštívit Aukci a to byla (pro mě) konečná. Od té doby jsem to nezapl a lhal bych, kdybych tvrdil, že po vypnutí aukce zase D3 nezkusím ať už jsou motivy Blizzardu jakékoliv, hra to nebyla zlá. -
Pokud si nedohrál ani Hell, tak nemůžeš hodnotit. Ale obecně je to prosté - motorem honu za equipem je lidská soutěživost. Každý chce být v rámci možností nejlepší. A přesně proto lidé využívají aukci. Ano, máš pravdu - kdo nechce nakupovat v AH, tak nemusí. Ale potom se bude muset smířit s tím, že bude mít mnohem horší výbavu než ten, kdo si to diablo pustí občas o víkendu a v AH si nakoupi pár věcí.. a to přece soutěživý člověk nedopustí, ne? *5* Podle mě skvělý krok, který jsem upřímně nečekal. Je škoda, že jim to došlo až po roce a půl, ale aspoň něco.. možná se k tomu ještě časem vrátím?
-
Problem je v tom, ze aby nebyl AH plnej veci skoro zadarmo (jakoze stejne byl) tak snizili dropy. Na hellu si toho jeste moc nevsimnes, ale ver ze hrat inferno desitky hodin bez pouzitelnych dropu je tragedie.
-
Nevím, na tohle mám rozporuplnej názor. D3 mám dohraný, myslím že hraju na Hell, ale už sem se k tomu dlouho nevrátil. Nic sem si v AH nekoupil ale pár věcí sem za slušnejch pár zlaťáků prodal. Kdo nechtěl tak AH prostě nepoužil a kdo chtěl toho AH zabavil, takže nevím proč ho dávají pryč. Asi toho spousta lidí zneužívala, nebo nevím.
Jde o to co představí místo toho, handlování gearu? Nevím. -
By meli videt Aukce ve wowku na nasem serveru jsou krasne prazdne jak uz jsou nanic :D
-
No podle mne se Blizzard pouze snaží, o napravení svých chyb. Zajmalo by mě jestli najdeš někoho kdo dokáže udělat něco bez chyby. Ano možná se Bliizard nikdo o online ochranu a aukci neprosil. Avšak online only je dobrý způsob jak svou hru ochránit a Hráči si něco takového vlastně způsobují sami. Právě tím, že většina si později hru pouze stáhne a na autori vystrkuje prostředníček. A ohledně aukce, no myslím, že záměr byl jiný a to ten ulehčit hru příležitostným hráčům, kteří nemají čas dlouze farmit. Ovšem jak to u většiny věcí bývá i tahle se autorům naprosto vymkla z ruky a nezbývá nic jiného než ji raději odstranit.
-
No já s tebou souhlasím. Já osobně jsem čekal, že se u téhle zprávy oběví hromada Haterů, kteří o hře jako takové pořádně nic neví. Blizzard se podle mého prostě snaží, konečně po dlouhé době najít řešení jak napravit všechno špatné. Podle mně bude Diablo 3 památná hra stejně jako Diablo 2. Na tu dobu si budeme ovšem muset nějaký ten čas počkat. Podle mně tahle doba nastane až vyjde i poslední datadisk a tvůrci začnou uvolňovat novinky o Diablu 4. jelikož pak se všichni tito Hateri přesunou právě tam.
-
Ani ne tak posledni, myslim ze v 1.05 (?) se zdvojnasoboval drop legendarek, plus bylo pridano vic a vic moznosti jak zvysovat magic find (monster power levely, hrat v parte, apod.), takze drop legendarek je s dobou po vydani nesrovnatelny.
-
Sem se k D3 vratil po vic jak roce a zkusil sem s magem projit akt 2-3. Padly mi tam 4 legendarky. Sice uplne naprd staty , ale padaj. Tenkrat, kdyz sem to hraval po vydani tak nepadla ani jedna. Takze to vypada, ze posledni patche zvedly taky loot.
-
cenu zistime zrejme az neskor. Ani blizzard este nevie kolko si zato vypitat. :) A ja bezne kupujem krabicovky. Su lacnejsie a niektore sa aj vdaka designu obalu pekne vynikaju na policke. Druhou vecou uz je cena digitalnych verzii ktora napriek logike stoji viac. Nieto, ze naklady su minimalne ale este zarabaju na lenivosti hracov. Samozrejme je velmi jednoduche v dnesnej dobe kupit hru a v podstate staci par kliknuti a je to. Ale ti nenazranci si pitaju za ne coraz viac. Ale to sa uz zrejme nezmeni.
Ta cena ma ale vazne zaujima. Ak dobre viem nie je ani este len datum vydania. Co viem, ze to bude az na buduci rok? -
Veskoslave, takze ty patris mezi ty hrace kteří když hraji v parte jsou nekde daleko za skupinou a sbiraji jen loot? ze potrebujes volny pohyb po mape? Logicky by clovek řekl ze diky densite monster a potrebe je rychle zabit se bude cela parta drzet pokupe a nejaky volny pohyb po mape kdy jsou hraci rozfrcani všude mozne je hodne kontraproduktivni, na konzoli aspoň každý dela co ma a nelelkuje nekde kochanim se hezkého stromu:)
-
Ja to hral v betě hra jako taková super o tom zadna vsak sem taky na Diablu 1 a 2 vyrustal, ale tohle proste je tak zmrseny vsema tema online ptakovinama, ktery stejne nikdo nechce, že uz to proste NENI DIABLO. Nastesti nejsem tupec a kdyz sem videl jaka to je ptakovina tak sem nehrnul svoje prachy Blizzardu zbytecne. Mimoto sem vlastníkem práve konzolove verze. Pokud ste si v mých příspěvcích vsimli haním pouze PC.
Podle me totiz PC a konzolova Verze sou jako nebe a dudy prostě totalne jiný hry a jak jsem jednou řekl udělali by nejlíp kdyby tu PC verzi zrušili uplně. -
Umysl byl: zrusit loot runy a donutit hrace k exploraci a zabijeni elite packu.
To ze to nedopadlo zrovna nejlip je vec jina, ale umysl byd dobry: zamezit co nejrychlejsimu probojovani k bosovi, resetovani aktu a znovu. -
Jasne. No kdyz ses jeden z tech co to Blizzardu zerou jako ze jim zalezi na hracich tak klidne pokračuj. Přide mi proste zvlastni oznameni zrusení aukce po tom co vydali konzolovou verzi, kam vlastne dali vsechno co po nich hraci už dlouho vyzadovaly. A naopak já znám spousty lidí co si konzolovku poridili prave proto, ze neobsahovala aukci a nevyzaduje byt neustale online. Rika se jim lide co maji Diablo radi a maji but slabý internet nebo sou vice nekde mimo domov a nebo nemají tolik casu aby mohli farmit a byli práve nuceni za realne penize kupovat na aukci protoze loot byl totalne k nicemu(práve kvuli aukci).