Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takovou zadnou neznam a neni to ani bllijzard ty si jen spocitali ze vydelek z aukce je mensi nez vydelek z prodanych her a tak je lepsi prilakat dalsi hrace co si koupi hru nez vydelavat na tech co si hru koupili a chteji si ji jen vylepsovat pres aukci
  • Dneska jsem opět koupil Diablo II. D3 jsem si užil, na datadisk se celkem těším. Nicméně mi stačilo zapnout menu a byl jsem zpátky ve společnosti Baala a spol. :) To je má odpověď na to, co se mi na třetím Diablu nelibílo (hlavně systém skillů a vymizel pocit boje o přežití spojený s taktikou buildů).
  • Můžu se zeptat proč Shhit ptákovina? A jistě ukážeš i svůj Diablo account. Nebo jsi jako GGG a spol., kteří to nejvíce haní a přitom to nikdy nehráli?
  • Veskoslav
    No já neznám zatím nikoho, kdo by vlastnil jak pc, tak konzolovou verzi;) A mimoto každá z nich je v něčem jiná a v něčem lepší a v něčem horší. Mě třeba konzolová verze naprosto nevyhovuje v systému více hráčů, kdy jsem silně omezen kamerou a volným pohybem po mapě například. A ani ovládání na gamepadu mě osobně nevyhovuje. Naopak znám lidi, co nemají rádi pc verzi a koupili si až konzolovou. Ale jak jsem psal niž. I kdyby Blizzard udělal zlatou sochu a dal ji hráčům, že si ji můžou rozebrat, tak by byl ten špatný:)

P.S: Nechci být gramatický nacista, ale číst tvůj příspěvek je docela záhul. Obzvlášť kombinace diaktritiky a chyb v s/z.
  • Schwarzenbergovi?
  • doteď nechápu, co je vedlo k tomu, aby vůbec zvažovali UPRAVIT GAMEPLAY kvůli aukci...

teda vlastně chápu... :(
  • Pokud se zrusenim aukce prijde zasadni zlepseni dropu, tak proc ne, sakra, ovsem jak budu prodavat veci, ktery nejsou pro me... D2-like spam me moc netahne, abych pravdu rek, doufam, ze na to udelaji nejake nove lobby, ci neco podobneho.

edit: ackoliv je to zmena celkove snad vitana, docela se bojim, abych pravdu rekl... narust poctu scammeru, zpusobu, jak cloveka obrat, nezabezpeceneho obchodovani - a hlavne obchodu na strankach tretich stran bude, predpovidam, zcela drtivy.

edit2: taky by me zajimalo, jak na tom ted budou sakra vydelavat, ze... poplatky z RMAH byly celkem spolehlivym zdrojem financi, a nejak se mi nechce dvakrat verit, ze by to od zruseni aukce zacal blizzard provozovat jen tak, nevydelecne, z dobroty srdce.
  • Shania
    jo tak dotlacit lidi k pouzivani rmah jo? K hrani hry ti naprosto dostacuje gold aukce, tak tu nevykladej nejake pohadky o tom, jak je nutne si neco kupovat za penize.

bez ohledu na to jak je loot nastavenej, tak rmah bude fungovat, nakupuji tam lidi, co chteji BIS veci a nechteji farmit. Tak ted misto RMAH bude seda aukce, bude to akorat tezsi, nebezpecnejsi a drazsi.
  • No tak ať tuhle hru na PC vypnou uplně jdou na konzole a tam at si delaj co chtej. I kdyby ted předvedli cokoliv tak tuhle Sh*t PC ptákovinu uz nikdo nezachraní. Stejně chtěj akorat nahrabat prachy. Ok Vydáme konzolovou verzi bez aukce, aby si hromada volu co jim aukce vadi koupili tu. No a pak zase zrusime aukci u PC a vydame datadisk aby se zase vsichni hrnuli spatky a nam z toho pude hromada prachu. Hnus. Zajmalo by mě co vymyslej příšte aby lidi nahnali zpátky ke konzolový verzi az pujde datadisk i tam. *11* *11*
  • Prave naopak cena se zvedne a na Ebay a dalsich strankach se bude prodavat jako po masle dal.
  • Veskoslav
    Nechci ti kazit náladu, ale všechny datadisky, které u nás kdy vyšly, tak byly v ceně 999 Kč. Nikdy více. To, že to Blizzard prodává dráž na svém internetovém obchodě je věc druhá. Taky se Sc II prodával za cca 1400 na Blizzardu a já mám přímo od oficiálního prodejce u nás za 1199, když hra vyšla. Tudíž o cenovou politiku se nebojím.
  • No já mám názor stejný, avšak jak sem řekl. Autor toho prvního příspěvku tu na Diablo tři hází akorát Hate.
  • To najednou říkalo hodně anonymních kašparů...ale zajímá to někoho ? Pochybuju.
  • zx_spektrum
    Z toho budou umírat činské děti hladem, ne? Když teď pár lidí ztratí svůj zdroj obživy *4*
    Edit: tak soudě podle dvou mínusů budou i ty české.. :)
  • Veskoslav
    Celý problém aukčního domu byl ten, že předměty šlo snadno a rychle sehnat a to i poněkud vzácnější. A bohužel tím byl silně upraven gameplay, kdy jsem svou první legendárku (která stála za hovvno) získal až po nějakých 45 hodinách hraní. To i Diablo II bylo mnohonásobně lepší. Sice použitelná byla/je každý dvoustá, ale padaly. Zrušení vítám, kdo bude chtít i nadále předměty, tak si je prostě vymění s někým jiným. Sice nevím za co budu utrácet svou herní měnu a štve mě, že své krystaly na deftness (obratnost), které mám na maximum díky nalezeným receptů, nemůžu prodávat. Ale tyhle "hlouposti" oželím za lepší hratelnost a ten pocit, že nemusím stovky hodin tvrdnou ve hře a přitom nic nepadne. A jak si pročítám diskuzi, tak i kdyby Blizzard všem rozdal kopii Diablo III zdarma, tak to bude hnusná firma, která ruší aukce jenom kvůli tomu, že to nesype peníze. Mimochodem v době největší slávy byly zisky Blizzardu z prodeje v aukcích pouhých 6% z celkového zisku z prodeje okolo Diablo III:)
  • I love you bro.
  • Tak zase nebudem sa pretvarovat a rovno poviem, ze do datadisku pojdem aj tak. Snad to nebude priliz predrazene. Ja napriek tymto veciam hravam diablo dodnes a bavi ma to. V co-ope s kamaratom hravame dost casto.
    Clovek po praci si to proste na tu hodinku-dve zapne a vymasti tam par dungeonov. :) Samozrejme AH nemam rad ale proste si poviem, ze tam nevleziem a basta. Teraz prave hravame HCcko bez AH a je to casto celkom napinave. Ta nutena obozretnost k tej hre velmi pasuje.
    A potom su tieto spravi ktore ma zarmucuju. Ked uz chcu tak silno vypnut AHcko nech to teda spravia este pred datacom. Co zrejme ale nebude :P
    Asi tolko k tomu.
  • Shania
    mas pravdu napul, axpoity provadeli, ale to bylo prvni tyden po vydani hry. Zamer byl, ze se mel farmit akt 2 nekolik tydnu na adekvatni gear, to ze tam byla zed, pres kterou se dalo dostat jen pomoci lootu pouze z tretiho aktu je naprosty vymysl.

Inferno bylo schvalne upravene na to, aby to bylo nehorazna farma, delalo se ohledne tohohrozne PR pred vydanim hry, jak to bude trvat dlouho a jak to bude pro opravdu HC hrace. Fascinuje me, ajk tu lidi maji kratkou pamet.
  • No ale to, čo povedal, je pravda.. Hate force is strong with you today, bro !
  • No uvidime ako to dopadne. To ohlasenie je podla mna cisto strategicke. Konzolova verzia im zvysila zaujem a znovu sa o D3 hovory, tak isto ohlaseny datadisk. A mozno aj statistiky z konzolovej verzie ukazali ze to ludia viac hraju a ze cely ten AH je zbytocny a len to kazi gameplay. A mozno sa uplne mylime a Blizzard ,tak isto ako kazda ina firma, sa na to diva cisto ekonomicky. Mozno mu AH zdaleka tak nevynasa realny cash a proste jeho prevadzka, servis, support stoji viac ako na tom Blizzard zaraba tak sa rozhodli to proste utat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší