Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zavře Diablo III aukce, povinné připojení k netu zachová
18.9.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
Dneska jsem opět koupil Diablo II. D3 jsem si užil, na datadisk se celkem těším. Nicméně mi stačilo zapnout menu a byl jsem zpátky ve společnosti Baala a spol. :) To je má odpověď na to, co se mi na třetím Diablu nelibílo (hlavně systém skillů a vymizel pocit boje o přežití spojený s taktikou buildů).
-
Sem se k D3 vratil po vic jak roce a zkusil sem s magem projit akt 2-3. Padly mi tam 4 legendarky. Sice uplne naprd staty , ale padaj. Tenkrat, kdyz sem to hraval po vydani tak nepadla ani jedna. Takze to vypada, ze posledni patche zvedly taky loot.
-
-
Ty dropy jsou uplne nekde jinde nez v kvetnu 2012. Kdo to hraje, to vi. Kdo to hral jen po vydani, vi kulový *7*
-
Ani ne tak posledni, myslim ze v 1.05 (?) se zdvojnasoboval drop legendarek, plus bylo pridano vic a vic moznosti jak zvysovat magic find (monster power levely, hrat v parte, apod.), takze drop legendarek je s dobou po vydani nesrovnatelny.
-
-
Zruseni aukce, Hmm, nevim no, asi dobře..snad. Uz se tesim na nekonecny spam legendarek v chatu:) Kazdopadne muze se stat ze se ve hre objevi item shop kde si budeme moct koupit stat relocator za 3.99e a spoustu barevnych kýčovitých mountu atd, to uz by ta aukce byla lepsi. aAle jinak vitam jakoukoliv zmenu k lepšímu, jen kdyby jim to tak strasne dlouho všechno netrvalo, jsou jak zpomalenej cernobilej film ti Blizzardi.
-
-
Mno chatu bych se neobaval, proste tam je nebo bude trade chat(ted uz nevim, chvili jsem tam nebyl :D), a co vim tak general chat slo vypnout.
Obaval bych se spis, zvyseni vyskytu tech na rychlo vytvorenych uctu, ktery spamujou vsechny lidi s odkazem na stranky (nyni se tam prodavali realne penize za goldy ve hre napr.) -
-
trade channel tam samozrejme je od prvniho dne, akorat ho mam takovej pocit nepouzil NIKDY NIKDO =D.
Spam bude po zruseni aukce strasnej, to bude zlo - resenim samozrejme je si chat vypnout, ale to je taky dvousecnej mec, ja treba docela rad pri hrani s nahodnyma lidma vykecavam o ruznych vecech =). -
-
Tak jednou dvakrat za vecer nekdo neco postne. Ale vetsinou to neni trade chat *1*
-
Tak na to staci, aby se banovali lidi, resp aspon na chat, ktery neni trade a davaji tam nabidky nebo poptavky. Proste musi existovat moderator.. :)
-
-
-
Souhlasim s Tvym nazorem - taky se nemuzu dockat, jak se debilne budou prodavat veci, ktery nejsou pro me... resenim je snad udelat si vsech sest class a nestane se, ze by spadla dobra vec, ktera by mi byla k nicemu =D.
A vec, na kterou narazis, by me taky zajmala, nejak na tom, rekl bych, vydelavat proste potrebujou, a uprimne doufam, ze to nebude mikrotransakcema, jak jsi naznacil. -
-
Ja to tak delam :D Uz leveluju posledniho 5.chara-monka. Pala...Crusader je jasna volba ovsem *5*
-
-
-
Tohle rozhodnutí Blizzardu by mohlo způsobit globální precedent. Good
-
By mě zajímalo, co na to tehdejší Blizz North :)
-
-
Ten jim zavidi prodeje *1*
Diablo 2 forever! -
ten se v hrobe obraci :)
-
-
Nechte vydělávat váš počítač za Vás. Zkuste projekt Digital Generation.
Funguje to skvěle. Pomocí tohoto projektu můžete denně vydělávat i zajímavé částky, například 1000 Kč. Program je zcela bezpečný, mnohokrát bezpečnější než FB. Pokud budete chtít poradit kontaktujete mě, na webu mám kontakt : http://1url.cz/Pqlp
Nebo video zde: http://1url.cz/1qll
a kdo si myslí že se v projektu vyzná i bez návodu registrujte se zde: http://1url.cz/hqlG -
-
Zhyň, kryso.
-
-
No tak ať tuhle hru na PC vypnou uplně jdou na konzole a tam at si delaj co chtej. I kdyby ted předvedli cokoliv tak tuhle Sh*t PC ptákovinu uz nikdo nezachraní. Stejně chtěj akorat nahrabat prachy. Ok Vydáme konzolovou verzi bez aukce, aby si hromada volu co jim aukce vadi koupili tu. No a pak zase zrusime aukci u PC a vydame datadisk aby se zase vsichni hrnuli spatky a nam z toho pude hromada prachu. Hnus. Zajmalo by mě co vymyslej příšte aby lidi nahnali zpátky ke konzolový verzi az pujde datadisk i tam. *11* *11*
-
-
No podle mne se Blizzard pouze snaží, o napravení svých chyb. Zajmalo by mě jestli najdeš někoho kdo dokáže udělat něco bez chyby. Ano možná se Bliizard nikdo o online ochranu a aukci neprosil. Avšak online only je dobrý způsob jak svou hru ochránit a Hráči si něco takového vlastně způsobují sami. Právě tím, že většina si později hru pouze stáhne a na autori vystrkuje prostředníček. A ohledně aukce, no myslím, že záměr byl jiný a to ten ulehčit hru příležitostným hráčům, kteří nemají čas dlouze farmit. Ovšem jak to u většiny věcí bývá i tahle se autorům naprosto vymkla z ruky a nezbývá nic jiného než ji raději odstranit.
-
-
a este nieco o tom, co ked sa bude diablo III chciet hrat o 10-15 rokov, ale servery budu vypnute?
napr Blizz moze skrachovat, etc.. -
-
Do 10-15 let snad zvladnou offline patch. neboj saa *3*
-
-
-
Můžu se zeptat proč Shhit ptákovina? A jistě ukážeš i svůj Diablo account. Nebo jsi jako GGG a spol., kteří to nejvíce haní a přitom to nikdy nehráli?
-
-
Veskoslave, takze ty patris mezi ty hrace kteří když hraji v parte jsou nekde daleko za skupinou a sbiraji jen loot? ze potrebujes volny pohyb po mape? Logicky by clovek řekl ze diky densite monster a potrebe je rychle zabit se bude cela parta drzet pokupe a nejaky volny pohyb po mape kdy jsou hraci rozfrcani všude mozne je hodne kontraproduktivni, na konzoli aspoň každý dela co ma a nelelkuje nekde kochanim se hezkého stromu:)
-
Ja to hral v betě hra jako taková super o tom zadna vsak sem taky na Diablu 1 a 2 vyrustal, ale tohle proste je tak zmrseny vsema tema online ptakovinama, ktery stejne nikdo nechce, že uz to proste NENI DIABLO. Nastesti nejsem tupec a kdyz sem videl jaka to je ptakovina tak sem nehrnul svoje prachy Blizzardu zbytecne. Mimoto sem vlastníkem práve konzolove verze. Pokud ste si v mých příspěvcích vsimli haním pouze PC.
Podle me totiz PC a konzolova Verze sou jako nebe a dudy prostě totalne jiný hry a jak jsem jednou řekl udělali by nejlíp kdyby tu PC verzi zrušili uplně. -
-
No já osobně konzoli nevlastním a proto jsem za PC verzi Diabla III moc rád.
Její zrušení by mě vůbec, ale vůbec nepomohlo a proto si myslím, že výrok "udělali by nejlíp kdyby tu PC verzi zrušili uplně" je nebetyčně pitomý.
-
-
-
No já neznám zatím nikoho, kdo by vlastnil jak pc, tak konzolovou verzi;) A mimoto každá z nich je v něčem jiná a v něčem lepší a v něčem horší. Mě třeba konzolová verze naprosto nevyhovuje v systému více hráčů, kdy jsem silně omezen kamerou a volným pohybem po mapě například. A ani ovládání na gamepadu mě osobně nevyhovuje. Naopak znám lidi, co nemají rádi pc verzi a koupili si až konzolovou. Ale jak jsem psal niž. I kdyby Blizzard udělal zlatou sochu a dal ji hráčům, že si ji můžou rozebrat, tak by byl ten špatný:)
P.S: Nechci být gramatický nacista, ale číst tvůj příspěvek je docela záhul. Obzvlášť kombinace diaktritiky a chyb v s/z. -
-
No já s tebou souhlasím. Já osobně jsem čekal, že se u téhle zprávy oběví hromada Haterů, kteří o hře jako takové pořádně nic neví. Blizzard se podle mého prostě snaží, konečně po dlouhé době najít řešení jak napravit všechno špatné. Podle mně bude Diablo 3 památná hra stejně jako Diablo 2. Na tu dobu si budeme ovšem muset nějaký ten čas počkat. Podle mně tahle doba nastane až vyjde i poslední datadisk a tvůrci začnou uvolňovat novinky o Diablu 4. jelikož pak se všichni tito Hateri přesunou právě tam.
-
Jasne. No kdyz ses jeden z tech co to Blizzardu zerou jako ze jim zalezi na hracich tak klidne pokračuj. Přide mi proste zvlastni oznameni zrusení aukce po tom co vydali konzolovou verzi, kam vlastne dali vsechno co po nich hraci už dlouho vyzadovaly. A naopak já znám spousty lidí co si konzolovku poridili prave proto, ze neobsahovala aukci a nevyzaduje byt neustale online. Rika se jim lide co maji Diablo radi a maji but slabý internet nebo sou vice nekde mimo domov a nebo nemají tolik casu aby mohli farmit a byli práve nuceni za realne penize kupovat na aukci protoze loot byl totalne k nicemu(práve kvuli aukci).
-
-
-
Pokud se zrusenim aukce prijde zasadni zlepseni dropu, tak proc ne, sakra, ovsem jak budu prodavat veci, ktery nejsou pro me... D2-like spam me moc netahne, abych pravdu rek, doufam, ze na to udelaji nejake nove lobby, ci neco podobneho.
edit: ackoliv je to zmena celkove snad vitana, docela se bojim, abych pravdu rekl... narust poctu scammeru, zpusobu, jak cloveka obrat, nezabezpeceneho obchodovani - a hlavne obchodu na strankach tretich stran bude, predpovidam, zcela drtivy.
edit2: taky by me zajimalo, jak na tom ted budou sakra vydelavat, ze... poplatky z RMAH byly celkem spolehlivym zdrojem financi, a nejak se mi nechce dvakrat verit, ze by to od zruseni aukce zacal blizzard provozovat jen tak, nevydelecne, z dobroty srdce. -
tak pokiaľ viem, AH bol bonusom pre ľudí, aby nemuseli predávať podvodníkom a načierno na rôznych pochybných fórach.
AH bola práveže vec, ktorá doteraz držala a drží hru ešte pomerne živou.
Tu sú pravé veci, ktoré hru zabili:
1. Hyperinflácia goldu: extrémny prísun goldu do hry a malý odlev = gold strácal hodnotu 10% za deň! čiže za investíciu 5 eur do hry máte dnes mega hrdinu a úsporu stoviek hodín grindu. Kto chce samozrejme, ale je to lákavé.
Pár mesiacov dozadu mali overpower hrdinov iba ľudia, čo to buď hrávali denodenne alebo investovali desiatky eur. -
-
Temer nulovy item sink a velmi sporadicke gold sinky ekonomiku prznily primo nehorazne (aneb proc ekonomika v HC funguje bez problemu - permanentni odliv predmetu ze hry, kdyz hraci umiraji) a musim s Tebou souhlasit, ze to byla docela rana do vazu.
Na druhou stranu, pokud si opravdu tak veri, ze Loot 2.0 bude tak skvely, ze aukci proste nebudem potrebovat, mozna vazne svita na lepsi casy =). -
-
POkud budou ty nejlepsi itemy obchodovatelny, tak aukce bude vzdycky! rychlejsi nez farma. Akorat kdyz je aukce implementovana ve hre, tak ji vetsina lidi nedokaze ignorovat a pak si stezuje, ze nenajde nic lepsiho :D
-
-
4. Lag....
kto odmietal AH hrával hardcore...mód pre všetkých frflošov, ktorý je však dodnes hrateľný len pre masochistov, keď Vám umrie pre ping na Blizz serverov postava na paragone 30 po 300 hodinách hrania, tak už nebudete chcieť Diablo 3 ani vidieť.... -
-
Až na to, že na hc aukcia samozrejme je a veselo funguje, rovnako ako na sc sú ňou ovplyvňované dropy hráčov a trade sc - hc gold funguje taktiež. Lagy a disconnecty sú len bonus.
-
-
Aukce na HC funguje paradne!
-
samozrejme rmah
-
-
-
3. Pomalá odozva na podnety od hráčov.
chat bol nahovno opravený po sto rokoch, nedalo sa prechádzať medzi aktmi, nevyvážené akty, nevyvážené charaktery, slabé legendárky, skok od uberobtiaznosti na inferne rovno na zníženie všetkého, aby to odohrala i lama. Nutnost vkuse farmit tretí akt, zdĺhavé narábanie s itemami, zbytočné padanie trashu na inferne, atď...... -
Ale jdi ty, hru zabiji prave AH a mizerny loot. Diky nemu jsou lidi zavisli na ekonomice kterou nici boti. Kdyby byl loot pro vsechny, neni potreba kupovat z AH, neni potreba gold a botovani nema smysl. (krom botu pro svou vlastni potrebu)
-
-
blbosť, vidno, že máš o Diable 3 len povrchné informácie....
-
-
Skvely argument. *5*
-
-
Argument je to slabej, ale ma pravdu. Uz skoro rok hraju bez aukce a nemuzu si to vynachvalit. Drop v pohode, zabavnejsi o 1000% procent pro me.
-
-
del: ted mi padla DH chestka (inferno, MP1, takze staty "jako" 63):
31 dex
56 vit
4% life
362 armor
15% MF
Vitej v pekle. *15* -
Bob Dolan: Nepřeháníš trochu? Já nacházím NA NORMAL itemy se 70-80 main statama...
-
Zvlastni, co teda delam blbe ze mi pada odpad typu 50 mainstatu a 25 resistu?
-
-
-
-
-
2. Nulový endgame a slabá podpora od Blizzardu pre takú hru. Namiesto poriadneho obsahu, radšej balansovali zbytočne charaktery a zničili kopec ľudom ťažko budované buildy, ktoré boli zo dňa na deň k ničomu.
jediný dobrý obsah na pár hodín boli uberbossovia a hellring -
-
tak ked im tam chudakom ludia mesiace plakaly aka to je strasne tazka hra a to sa neda hrat a preco sa to scaluje ked hraju viacery co-op tak bodaj by nie sak teraz je zakladna obtiaznost inferna nanic
-
-
To mas asi pravdu, ale na druhou stranu, reseni ve vetsine blizzard her bylo jen o tom, ze se zvysil dmg a HP monster, to podle me neni meritko obtiznosti. Kdyby ty monstra meli vic nascriptovanych skillu, ktere pouzivaji za urcitych podminek, pak by sis musel davat bacha, co delas a hra by mohla byt obtiznejsi.
A treba by se to dalo resit i tim, ze u kazde obtiznosti ma ten mob propracovanejsi script.
Př. současnosti:
Tady si zpravidla vsimnes, ze ty moby maji akorat tak na vyssi obtiznosti vice vlastnosti a to pouze u ELITE a UNIQUE. A ty nahodne vlastnosti jsou nekdy neskutecne debilni :D Potkas moba, co hazi na zem ten ohen, jeste jsou to elitky a maji mezi sebou retezi, navic ti tam narvou arcane paprsky a pridaji ti plosne zmrazeni a ty se nehnes a ani je treba nezabijes, nebo maji haste (rychly beh doslova - turbo), jako by nebyli rychli samo o sobe :D kdyz lina zombie k tobe dobehne ani nemrknes. Pak uz to jen zalezi na tom, zda mas hodne dobrej equip a nedelaji ti nic a nebo proste mas standard a chcipnes.
Neexistuje proste varianta, ze ho muzes zabit jen tim, ze se budes snazit delat takove akce, ktere on nedava.
PS: treba script u tech shamanu byl hezkej i ve D2, ze jsi se musel zamerit na neho, aby dal neozivoval ty maly potvory a nebo je zabit mimo jeho dosah. Ale i tak to je jen kapka v mori .) -
-
to je pravda a dost to nici motivaciu hrat dlhsie aspon u mna ta repetitivnost elite alebo unique :D alebo neboj bossy ktory su riadne chaby myslim si ze mali dost casu a penazi nato aby to nejak premysleli ale co uz :D kazdopadne najviac sa mi nepaci gameplay datadisku presne kvoli tomu ze tie iste potvory su tam len akoze v inych lokaciach + nove charactery ktore vyzerali ako reskin starych :D
-
-
-
-
-
Ja bych aukci ve hre nerusil. Stejne vetsina lidi chce obchodovat.
Ale je dobry, ze to zruseni tolika lidem udela radost. Cim vic Blizzard vydela, tim lepsi bude i Diablo3. A to chceme predevsim! *7* -
-
Protože dělat to, co chtějí hráči nemá logiku, že babi...
-
-
Ja sem hrac a aukci bych ponechal, strejdo.
-
-
Já taky, můžem dát trojku...
-
-
-