Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zavře Diablo III aukce, povinné připojení k netu zachová
18.9.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
By meli videt Aukce ve wowku na nasem serveru jsou krasne prazdne jak uz jsou nanic :D
-
-
Kdybys viděl Icewow...
-
-
Nevím, na tohle mám rozporuplnej názor. D3 mám dohraný, myslím že hraju na Hell, ale už sem se k tomu dlouho nevrátil. Nic sem si v AH nekoupil ale pár věcí sem za slušnejch pár zlaťáků prodal. Kdo nechtěl tak AH prostě nepoužil a kdo chtěl toho AH zabavil, takže nevím proč ho dávají pryč. Asi toho spousta lidí zneužívala, nebo nevím.
Jde o to co představí místo toho, handlování gearu? Nevím. -
-
Jaak dohrany na hell? *6* Az na inferno zacina ta prava hra. Nejlip hc!
Diablo se prakticky dohrat neda. -
Pokud si nedohrál ani Hell, tak nemůžeš hodnotit. Ale obecně je to prosté - motorem honu za equipem je lidská soutěživost. Každý chce být v rámci možností nejlepší. A přesně proto lidé využívají aukci. Ano, máš pravdu - kdo nechce nakupovat v AH, tak nemusí. Ale potom se bude muset smířit s tím, že bude mít mnohem horší výbavu než ten, kdo si to diablo pustí občas o víkendu a v AH si nakoupi pár věcí.. a to přece soutěživý člověk nedopustí, ne? *5* Podle mě skvělý krok, který jsem upřímně nečekal. Je škoda, že jim to došlo až po roce a půl, ale aspoň něco.. možná se k tomu ještě časem vrátím?
-
-
Tak jeste muzes soutezit s ostatnima self found lidma :) Ja takovych lidi znam dost. I kdyz ja zrovna nesoutezim. Spis se snazim zvysovat mp.
-
-
Problem je v tom, ze aby nebyl AH plnej veci skoro zadarmo (jakoze stejne byl) tak snizili dropy. Na hellu si toho jeste moc nevsimnes, ale ver ze hrat inferno desitky hodin bez pouzitelnych dropu je tragedie.
-
-
Konečně tam někdo dostal rozum? Teď ještě aby začaly padat slušný věci a po aukcích už neštěkne pes.
-
Tak ani tento krok ma ten šunt s WOW grafikou a svetielkami nedonúti kúpiť.
-
haha, tak prece jen, konecne si tam nekdo nahore rek ze vono to je vlastne k hovnu a moc to nefunguje. btw, treti mesic po vydani jsem prodal na rmah 950 milionu zlata , nepocitam itemy + gemy. takze diky blizzarde, mejte se tu vsichni pekne, jayu wilsonovi smrt, zmrdalto neskutecne
-
no haleluja
-
Uprime po tomhle oznameni ze se rusi aukce a upravuje se loot drop ve hre jsem dostal chut si takto upravenou hru zahrat, pokud datadisk jeste upravi obtiznost tak by to mohla byt slusna zabava a ja se zase vratim do hry. uvdime skoda ze to bude az v roce 2014:/
-
Nech robia čochcú je to stále iba polovičný krok. Pokiaľ hra nebude hrateľná off-line, ako predošlé diely, moje peniaze neuvidia.
-
-
tak když bude offline tak je stejně neuvidí když si to stáhneš ne?:D
-
-
Jasné . podla seba, súdim teba však? Vidíš to čierno bielo, priateľu. Off- line určite pirát, že? Neviem za čo ti tie like dali. Zarobím dosť, aby som si mohol kúpiť tú hru aj teba k tomu navyše. Iba odmietam dať peniaze za hru, ktorá nie je v podstate on -line, ale akýsi bastard, ktorý nevie kam by sa mal zaradiť. Keď to vedeli vydať na konzoliach normálne , tak to tak malo byť aj v PC. Pochopil?
-
-
-
za sebe můžu jen dodat.
Chacha *7* -
Ani toto gesto sragoru jmenem Diablo 3 nezachrani.
-
-
Kolik si toho v diablu 3 odehral a treba sem hod i battletag at je videt kolik toho o tom vis. a ne ze jenom blbe kecas.
-
-
Tipujem že mu mamča odmieta už rok a pol kúpiť D3 tak sa sem chodí vyventilovať :D
Nechaj ho, takto mu je dobre :-)
-
-