Přejít na výpis diskuzí
Blogy z LA: Některé Xbox One hry běžely na PC. Je to normální.
16.6.2013 | Miloš Bohoněk
211 příspěvků
-
Naprosto souhlasim. V roce 2008 jsem kupoval Pentium E5200, 2GB RAM a Radeon 4830 za cca 12 tisic i s diskem. Letos jsem na tom na medium v 1680x1050 dohral Tomb Raider, Bioshock Infinite, Spec Ops: The Line a Dishonored. Jediny upgrade bylo v 2011 dalsi 2GB ram, a to spis kvuli skole :D Vymemen pouze, protoze chudak umrel :)
-
Ha, Ha no proč xbox one bráníte? Když nebudete moct hrát v Čr :D viz tady: https://pay.reddit.com/r/Games/comments/1g898f/this_comes_directly_from_xboxs_twitter_its/
-
jéé to je sranda *1*
-
mluv za sebe, brouku *3*
-
Já nevím, co tu furt řešíte. Zkusme se na chvíli logicky zamyslet. Jsem vývojář(a je jedno jestli dělám indie titul nebo AAA titul) a dělám na super/hrozné hře na XO/PS4. Na čem asi tak budu pracovat? Na Pc. Ještě jsem neviděl, že by jakoukoliv hru vyvíjeli přímo na konzoli, vždy musíte použít pc. A pokud je hra stále ve vývoji a vezete na výstavu nějáké demo, nebude náhodou jistější to spustit na pc když: a) nemám hru v takové podobě (rozuměj fázi vývoje), že by mi jela bez problému na koncovém zařízení( např XO) b) když vím (anebo taky ne), že demo se může v průběhu hry seknout, nebo se objeví nějaká chyba, prostě jakýkoliv problém, můžu jej řešit za pochodu.
A proč teda používali gamepady? Určitě ne proto, aby lid zmátli. Když vyvíjíte hru na konzoli, tak ji asi těžko budete hrát na klávesnici a myši. -
a tobe jsem s tim musel pomoct, vid?
-
Právě proto mě zajímá, jestli to bude nakonec fungovat jen přes DirectX, nebo ne. Jestli jo, bude to ještě pěkná sranda.
-
Těch 70 % jsi vzal kde? A je dost možné, že s tou novou architekturou budou využívat už jen DirectX, tudíž by byla stejná sestava úplně stejně výkonná.
-
Takovouhle číčovinu může vypustit jenom fakan, který si první hru zahrál včera před večerníčkem.
-
Takže to vlastně znamená že aktuální nejvýkonnější next-gen konzole je PCčko :)
-
http://noproblo.dayjo.org/DDD/
DOOM Duck Deluxe -
každý se v tom článku tak nějak najde...
-
jsem sam komu pripada clanek psanej formou "je to normalni, vy kre**ni v diskuzich" ?
-
Dík za ospověď ... já začínám vidět, že bych se měl o konzole zajímat víc jako o mutimedíální záležidot, než jen jako o herní žařízení ... potom se i pro mě dostává konzole trochu do jiného světla.
Jak říkáš, je to hodně inviduální ... vždycky je si potřeba udělat seznam věcí co od zařízení v obýváku potřebuju a podle toho se rozhodnout co si pořídit. Třeba, kdybych z HTPS nechtěl dělat ještě fileserver, tak bych asi novou konzoli bral jako za zajímavou volbu, s přidanou hodnotou hraní her. -
Myslím,že u převládající části herních novinářů to není o tom,že by jim to žraly,ale spíš o jejich dokonalé symbióze.Asi tam platí známé já podrbu tebe ty podrbeš mě.Už vidím tu diskuzi."Kluci napíšete takovou a makovou recenzi,článek a za to vám přihodíme nějakej exklusivní matroš.První dostane něco tamhle Franta s Milanem...No moment Franta byl už byl minule!!!"
-
Čo sa týka ďalších funkcií, tak určite konzolu využívam ako prehrávač médií - DVD, teraz to bude aj BD (zatiaľ nemám HDTV, ktorý by to zvládol). Samo o sebe by som potreboval ďalší prehrávač, ergo ďalšia krabica pod telku. Nemám to dispozične riešené tak, aby som mohol prepojiť NTB priamo s TV (prenášanie alebo pozeraniu filmu na 15-palcovom NTB neprichádza do úvahy). Navyše mám konzolu programom spárovanú s PC, čím som schopný dostať sa do knižnice médií. Koľkokrát sa mi nechce vstávať od TV k NTB, tak využijem prehliadač priamo v konzoli. Samostatnou kapitolou je otázka hrania, ktoré mi je neporovnateľne pohodlnejšie na konzoli (pripomínam, že hovorím, čisto za seba).
Netvrdím vôbec, že PC by nezvládlo niečo, čo zvládne konzola, ale pohodlie na multimédia, ktoré konzoly poskytujú sú pre mňa ďaleko prijateľnejšie. Pracovné veci sa riešia na PC za stolom atď. Samozrejme chápem, že je to vysoko individuálna záležitosť a ako píšeš v tvojom prípade by si ocenil aj ďalšie funkcie.
Podľa mňa ten argument nie je správny. Teda opakujem, že multifunkčnosť je bez všetkého na strane PC. Ale žiadna konzola nebola navrhovaná s cieľom pokryť možnosti PC v plnej miere. Keď si zoberieš tak úlohou konzol je "entertainment", kdežto pri PC je to práve ta multifunkcionalita. Keby chceli do konzol spraviť povedzme Word, Excel a pod. tak nemyslím, že je to pre výrobcu technický problém. -
No právě ... jak sem říkal, může to vyjít a může se stát, že konzole výkonově poskočí nad takové PC (myslím skutečný, ne papírový výkon) Osobně bych proto s pořizováním nového PC čekal právě až jak výjdou nové konzole a až uvidím nároky prvních portů z konzolí.
Ono taky jde o to, co člověk nazývá hratelné ... já třeba mám jeden z požadavků, aby hra jela 1200p@60FPS a to si myslím, že bude celkem problém i na mojem PC, jak výjdou nové konzole. http://www.czc.cz/18739krrd4g3tac29vcr5d12r8/seznam ... věřím, že to s ním ještě nějaký ten rok zvládnu, ale pochybuju, že to bude až do konce životnosti konzolí. -
joe: v tom případě tvá zmínka o pirátské zátoce nedává naprosto žádný smysl... :)
-
Ono se ani vlastně neví,jestli pc trh proti konzolím stagnuje.Jsou tady čísla z digitálních distribucí,která se nikde neuvádějí a myslím,že to nebude malé číslo.Krom toho pirátství na konzolích taky není ojedinělé.
-
to jsi me špatne pochopil, ja ocenuju kdyz se to kupuje