Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas. Konzole samotný mi nevadí, spíš mi vadí politika okolo nich a někteří uživatelé. Uvažoval jsem o koupi konzole, ale co si čtu ty komentáře od některých konzolistů tady, tak mě to přešlo.
  • Normální? Ano, dělo se to i v minulosti, ale znamená to, že to je správně? Myslim, že by se stimhle mohlo něco dělat, trochu mi to přijde jako klamání zákazníků...
  • s nastupem nove generace konzoli nic vic nez hry pro low-end HW nemuze vyjit, byz to tam nerozchodil ty chytroline....
  • Však nikdo neříká, že to pojede na ultra detaily. Myslím, že aby se to vyrovnalo next gen konzolím tak budou úpně stačit medium..... *2*
  • njn az se zacnou nove konzole prodavat tak to vlastne bude low-end *1*
  • celoush
    > "Každýmu se selským rozumem musí být jasný, jak se na tom platformy k sobě nazvájem hardwarově mají."
    Takhle může mluvit jen "ajťák"... je čas se rozhlédnout po světě *3*
  • jo takhle jsem to myslel
  • walltar
    J8 bych řekl, že bys mohl mít problémy u her, které zrovna budou portované z nových konzolí ... u těcch co sou ze starých je to jasné, že vše rozjedeš na max detaily. Ale uvidíme, jak to s tím výkonem nakonec dopadne.
  • No tak to je spíš vidět že o tom ty nic nevíš, na příkladu PC co je uveden rozjedeš v dnešní době vše na high detaily. Sám mám podobný a zatím jsem nenarazil na hru kde by byl problém...
  • jenže ta tvoje "dnešní doba" to jsou hry stare 2 roky, jak rikam. musis si uvedomit že brzy začnou vychazet novy tituly s nastupem nove generace konzolí, taky nové pc hry (jako treba nova arma) a tam už to stačit nebude.
    takže pokud si kupuješ pc dnes, tak treba pocitat s urcitou rezervou
  • NumberFiveAlive
    tak o tom snad nikdy nikdo nepochyboval :D to jsou uzavreny obchody firem na "exkluzivitu", s technickyma moznostma to nesouvisi zvlast kdyz konzole jsou x let stejny hw a pc se neustale zlepsuje
  • walltar
    Pokud bys to mohl prosím rozvést ... které další funkce máš na mysli. Celkem by mě to zajímalo. Já třeba potřebuju HTPC, a myslím, že by šlo nahradit konzolí ... jediný problém je, že potřebuju tak 2-4TB místa na disku, což mě konzole nedá a kupovat konzoli + nas už je zbytečná investice ... pro člověka, kterému stačí omezená velikost HD na konzoli, to může být zajímavá volba (pokud teda konzole zvládají to co průměrné HTPC) Za cenu HTPC potom dostane i možnost hrát hry. Myslel si tohle, nebo ještě mají konzole něco navíc? (jenom mě to zajímá, protože rád prozkoumám všechny možnosti, než něco koupím)

Ale ten argument s multifunkčností PC je podle mě velice dobrý ... protože celkem hodně lidí má doma Konzoli a PC na práci ... pokud to smrskneš do jednoho zařízení, tak už začínáš šetřit.
  • No tak to je spíš vidět že o tom ty nic nevíš, na příkladu PC co je uveden rozjedeš v dnešní době vše na high detaily. Sám mám podobný a zatím jsem nenarazil na hru kde by byl problém.
  • je videt že nejsi odborník protože tohle byl mainstream pred dvema lety, ted je to low end a nový hry na tom nerozjede *7*
  • sry to mela byt reakce na keena
  • je videt že nejsi odborník protože tohle byl mainstream pred dvema lety, ted je to low end a nový hry na tom nerozjede *7*
  • na to abys rozjel hru na pc v stejnym vykonu jako na konzoli bys potreboval asi tak o 70% vykonnejsi pc, diky pristupu k hw na konzoli. Ale problem tohoto faux pas je jinde, ukazuje že tzv. exkluzivity jdou v pohode spustit na pc a exkluzivita je jen manažerske rozhodnuti
  • Multifunkčnosť pri PC je bezpochyby vyššia, ale je potrebné si uvedomiť, že žiadna z konzol nechce byť multifunkčným zariadením po vzore PC (v zmysle využiteľnosti aj pre prácu). Konzoly nie sú robené, aby si s nimi upravoval tabuľky v exceli alebo prezentácie v powerpointe, čiže tento argument mi pri ich porovnaní nepríde relevantný.

A tiež nemyslím, že jediným dôvodom na kúpu konzoly sú ekluzivity. Minimálne za seba to môžem vyvrátiť (celkovo dôvodom na kúpu nie je len hranie, ale aj ďalšie funkcie, ktoré mi nahradia ďalšie zariadenia, prípadne ma odbremenia od niektorých úkonov).
  • presne dnes je vice nez jindy console uz jen pro casual hrace a PC naprosto pro vsechny
  • Dobra poznamka! Pochybuji o tom, ale presne takovyto clanek jako reakci na ostatni ceske weby, ktere vcas o MS failu informovali jsem cekal. Skoro se divim ze na konci neni tlacitko s referal linkem "Objednej XboxOne"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit