Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    Nojo, v dnešní době se starší pojmenování "no-lifer" změnilo na "hardcore hráč". Ale když to někoho baví a má na to čas...
    • co tim chtěl tento dikutujici rici? ze jeho ty hry nebavi, ale nebere to tem co je to bavi? ok ale proc to musel zabalit do rádoby urážky te skupiny? hmm ze by si tim pomahal svým psychickym problemum? mozna, ale na to jsou lepsi opravdobi odbornici. prosim poskytnete mu někdo kontakt, aby se mu brzo ulevilo, dekuji.
  • A já jsem myslel podle úvodního obrázku, že se jedná o další AC *1* .
  • mesto ukazovali už milionkrat neco noveho by nebylo? tohle se omrzi po par minutách (ne li sekundach)
    • Vogon
      Nejkrásnější věc na hrách od Legendary Big M je atmosféra plná tajemství, kdyby ti ukázali úplně všechno ještě před vydáním hry(to je dneska v módě), tak by to hře ublížilo.
      • Aby ses nedivil az zjistis ze uz ukazali vsechno a nic vic tam nebude *1*
        • divit sa budes akurat tak ty pri pozerani gameplay videi na youtube *15* *15* *15*
  • Pokračování nejslavnějšího simulátoru kotrmelců. Kdo by se netěšil. *1*
    • Sakra, on už se blíží Zaklínač 3??? A představ si, že se na Zaklínače 3 těším a nějaký kotouly jsou mě u paty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit