Přejít na výpis diskuzí
Boj se steampunkovými teroristy na záběrech nového videa z The Order: 1886
7.12.2014 | Adam Homola
100 příspěvků
-
tak už je vraj v príprave 60fps verzia. Cinematický efekt bude zachovaný.
-
-
Ale prosímtě.
-
-
Kdybyste nezmínili černý pruhy v diskuzi, tak si jich ani nevšimnu. Asi už to beru jako samozřejmost pro tento typ her (přišel s tím ale teprve nedávno vydaný Evil Within, ne?).
Mě osobně se to líbí. Vizuál, zasazení, atmosféra, animace, pocit ze střelby věřím, že bude taky dobrej, plus filmovej feeling. Pokud jde o takovéto typy her, tak s tím, jak je Order prezentován zatím nemám problém. Neočekávám od toho propracovaný, realistický open-world RPG s tisíci boring generickejma questama, protože to tak prezentovaný není. -
Může autor specifikovat v čem ploché akční video The Order převyšuje včera zveřejněný Uncharted 4? Viděl autor vůbec obě videa?.....
-
-
No pokud jsem to dobře pochopil, tak asi myslel grafiku.
-
-
Už aby byl únor.
-
-
jn taky se tesim na zaklinace
-
-
to FOV je proste strasny ...
-
Tohle že vypadá lépe po vizuální stránce, než uncharted 4? Asi jsem viděl jiné video. Order vypadá hezky, ale uncharted mě teda přijde graficky hezčí.
A nemá ty přihlouplé černé pruhy. -
Rozplyvat se blahem nad cimkoliv co predvadi marketing je stejna demence, jak se rozplyvat nad televizni reklamou. *7*
Pockejte si na nezavisla ingame videa a pak se pripadne zacnete tesit. *3* -
Hmm to bude asi průserová záležitost. *9*
-
Tady nekteri upadli na hlavu, graficky to totiz vypada narame a ani na PC v soucasnosti neni hra, ktera by o sobe mohla tvrdit, ze vypada o mnoho lepe.
Pribeh je opravdu tezke soudit, ale atmosferu to ma hutnou, hlavne diky tomu zasazeni.Herne to bude zrejme normalni TPS, ale pokud tu strelbu dobre zvladnou, tak to muze byt vyborna hra, ne revoluce, ale vyborny produkt. -
-
Sedm let stare Crysis vypada lepe, nebo i treba Kingdome Come, pripadne Heroes & Generals a ja nevim ... ma cenu to rozepisovat?
Uprimne to vypada jako kdyz jsem hral na X360 Gears of War zaplej pres scart na stare televizi *1* -
Jasně, že to vypadá náramně, ale to zdejší bandě dacanů nevymluvíš.
-
-
Dalsi third person strilecka kterych je na konzolich milion a vsechny jsou si podobne jako vejce vejci.
Pochopitelne jako u kazde hry pro konzole hype jak svin a tupouni si mysli jaka to nebude herni revoluce, jako obvykle vezme se stara hra preskinuje se a za zbytek rozpoctu se zaplati exkluzivita pro konzole protoze na pc by ty srance nikdo nekoupil. -
-
Zato těch originálních her na PC...MOBA, MOBA, MMO, MMO, MMORPG, MMO, MOBA...a hele další Xté pokračován Assassins Creeda/COD/BF/
-
-
Ocividne mas prehled o pc titulech =) kazdopadne na pc vychazi 100x ruznorodejsi a originalnejsi hry, jenom nemuzou nacpat miliony dolaru do reklamy.
Hanit mmo potom co se vsichni konzoliste podelali z destiny... jo to dava smysl =)
Moba hry jsou popularni protoze je to zabava celej zanr vznikl jenom diky tomu ze to lidi radu hraji a zustali zaseknuti u w3 misto toho aby kupovali dalsi genericke dily xy serie. Diky tomu se vsichni vyvojari museli prizpusobit, na konzolich se nikdy nic takoveho nemuze stat tam proste clovek musi brat co mu predhodi. -
-
Hahaha článek co má v názvu PCmasterrace...nope. Mohl bych tady sedět a vypisovat ti v čem se ten článek plete ale to by jsme tady seděli opravdu dlouho. Jeneže ty vůbec nechápeš základní problém. Mě nevadí PC hraní. Sám hraju na PC ale nepovažuju konzole za horší platformu. Jinak vyšla ti nová grafárna bez které si další Assassins creed nezahraješ tak utíkej vypláznout další tisíce korun.
-
Na pc jsou cele zanry ktere na konzolich proste neexistuji. Duvodu je milion a her taky mohl bych hazet argumenty celej den ale to ocividne nema smysl, protoze v reklame od sony rikali neco jineho.
http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/wiki/guide -
Prosím, jmenuj mě ty úžasné hry kvůli kterým je PC nadřazené ostatním herním platformám. A jmenuj ty které vyšli ne utopistické projekty jako Star Citizen.
-
-
-
-
-
-
Ta hra vyzera dost biedne po grafickej stranke, mam video na full HD - co znamena ze by som to mal vidiet celkom ostro, ale ono to je cele rozmazane :-), cim to je?
-
-
Pořiď si lepší oči, to je asi tak to jediný, co ti k tomu řeknu. *3*
-
-
a ty si vytahni hlavu z te tve sonyfanboy prd*le, to je jediny co ti k tomu reknu ;)
-
-
co cekas od hloupeho sony fanboye. ten by obranoval lowzoli i kdyby vydali 8bitovy pong
-
-
-