Přejít na výpis diskuzí
Boj se steampunkovými teroristy na záběrech nového videa z The Order: 1886
7.12.2014 | Adam Homola
100 příspěvků
-
nemám rád tyhle TPS ve stylu Mass Effect, strašně mě to nudí. Ten vizuál, atmosféra, stylizace a zasazení se mi líbí, ale ta hratelnost je prostě nula stejně jako v Mass Effect....
-
Docela se těším, pěknou steampunkovou hru jsme už neměli léta a rád si jí zahraju. Ale je opravdu torichu podezřelé, že o hře vlastně není moc informací a ani pořádná gameplay prezentace. Ze střelby je pěkný pocit a zbraně vypadají zajímave. Příběh, to málo co z něj víme, se mě taky líbí. Jen mě zajímá jestli je tam nějaká možnost multiplayeru (Co-op / VS) a nějaké RPG prvky. Jediné čeho se trochu bojím je tunelovost levelů a skriptování.
PS.: Vy co tady píšete komentáře plné jedu jste fakt ubožáci, -
-
"pěknou steampunkovou hru jsme už neměli léta"
Ehm... Dishonored? Dva roky nazpátek. Zatím neporažen, co se týče steampunkové stylizace, vizuálu a herní náplně. -
-
Ok pardon to je pravda. Ta se mě úplně vykouřila z hlavy. I když nevím proč ale zas tak steampunkově na mě nepůsobila. Ne, že by to byla špatná hra ale na můj vkus tamm bylo málo vzducholodí a vzdušných pirátů :D
-
-
Tak to si zahraj Guns of Icarus.
-
-
Mám :) A pařím. Ale bohužel mě to moc nechytlo
-
-
-
-
Koho to vytáčí a nemůže spát z toho je normální *15*
Inu na hrubý pytel, stejná záplata já tomuto projektu nevěřím ale nadšení nikomu neberu a nevyvracím.
Hehe pak že konzoláci žerou všechno co... leda hovnooo!. -
-
Já mám k němu taky určité podezření ale hodnotit budu až z hraní nebo gameplay. Už jsem objevil pár klenotů co recenze zdrbali a já se u nich královsky bavil. Např.: Binari Domain. Neočekávám od téhle hry zázraky ale třeba překvapí.
Mě tyhle hatři štvou. Z 90% jsou to děti co se považují za hardcore hráče protože paří LOLko a CODko. -
-
Proč se tedy oháníš tímhle zastaralým tvrzením... Z 90% jsou to děti co se považují za hardcore hráče protože paří LOLko a CODko.
Pak se nediv že tě štvou binary byla supr hra... a to od ní moc nikdo nečekal. *4* -
-
Protože zastávám, názor, že skutečnému hráči je jedno jestli hraje na PC/konzoli nebo třeba DSku. Hráče her co znám já (cca kolem 25 let) jsou povětšinou normální lidi kteří rádi pochválí pěknou hru když jí vidí a neohání se zastaralým tvrzením o nadrase PCčkářů. V posledních dvou dnech jsem si tady přečetl tolik nesmyslných komentářů o "ubohosti" současné generace konzolí a jejich her, že podobný "trolling" prostě slyším jen z vtipných videí z COD a LOLka kde se děti rozčilujou.
Jo byla to super hra, škoda že jí kritika tak potopila. Pokračování si zasloužila, -
-
Jak: Farming simulátor, Train simulátor...jo to mě na konzoli chybí. Jasně IL-2 sturmovik nebo DCS jsou pěkné věci ale jsou tak zaměřené na uzkou skupinu, že jsou prakticky zaniklé a třeba DCS je i drahé na hraní. Strategie uznávám ale třeba Valkyria Chronicles ukázala, že i konzole můžou mít pěknou strategii. Jasně, Starcraft to nebude ale zase to bude mít jiné přednsoti.
-
Mají strategie... simulátory... kuck kuck. *4*
-
XXX: kopie...co je dneska originální? Možná tak Indie scéna. A i ta se už často vykrádá. Co je FPS jiného než starý DOOM v novém kabátě. Co jsou strategie jiného než DUNA ve svém základu. Nevím proč bych měl měnit své kořeny. I na nich se dá vystavět pěkná hra. Jinak Gears of War jsou zase kopie jiné starší TPS atd. Jinak obdivuju tvoji schopnost hodnotit z minutových ukázek gameplay jak se celá hra bude hrá. To jsou zase experti. A) Nikdo tě tu hru hrát nenutí B) Neprezentuje se jako AAA (zdravím Assassins creed) titul ale má kolem sebe hype protože to byla jedna z prvních exluzivit pro PS4 co byla ohlášena. Mě fakt baví jak si PCnazi musí neustále hádat, že jejich mašiny jsou nejlepší...co tak excluzivního na PC je za hry ?....
-
Tak promin jacku ja vas vsechny hazu do jednoho pytle, sem zapomnel ze tam jeste probiha interni valka xbox vs ps
-
Jenže na PS3 nic jako GOW není tak jaká pak kopie lol.
-
Jo kdyz vidim dobrou hru tak reknu ze je dobra kdyz vidim dalsi kopii gears of war tak reknu hmm nuda dalsi kopie ktera tu uz byla 100x.
Kdybych o tom necetl kazdej den rok pred vydanim tak me to tak nevytaci ale tohle hypovani uplne cehokoliv me vylozene sere
A next gen konzole jsou ubohe, neni treba pouzivat uvozovky, coz by mi nevadilo kdybych kazdej den necetl jak vykone masiny to sou a ze fps lock a orezavani obrazu vubec neni kvuli nedostatecnemu vykonu. -
To jsme stejného názoru a na tom se shodnem, jen tímhle tvrzením nemyslíš že zbytečně dolíváš benzín na ego těmhle maniakům. Já zas nedělím hráče tedy je mi fuk HC - casual. HC bývají taky občas fanatici, pro které jsou ostatní jen povl a opovrhují jimi.
-
-
-
-
-
-
Nejsem si uplne jisty, ze to technicky prekona Uncharted 4, ale kazdopadne je ten vizual uchvatny.Pokud bude pocit ze strelby dobre zvladnut, tak budu konzolim zavidet dalsi hru, moc rad bych to pomastil na svem PC.
-
Kvalitka, na hru sa veľmi teším, dúfam, že nesklame a že aj príbeh bude aspoň taký pútavý ako pri ostatných hrách orientovaných na sp kampaň :)
-
Grafika hezká, animace slabší.
-
Sakra a já ymslel že je to víc jak obyčejná střílečka :D *9*
-
Bez jakýhokoli hateu, tahle hra mě obrovským způsobem neláká. Vždyť kromě grafiky nemá vůbec co nabídnout (možná příběh, ale z ukázek mi to zatím nepřišlo). Co na ní kdo může vidět? Copak si někdo koupí hru opravdu jen kvůli grafice?
-
-
lol, co nekdo muže videt na strilečce? proste tam jde o to strilení, pribeh je naprosto druhorady. taky bude zaležet na arzenalu zbrani, AI, zajimavosti lokaci, druhu nepratel atd.
dobrych cistokrevnych strilecek mnoho neni -
Tak upřímně ani z té grafiky jsem si nesednul na zadek. Jediné pozitivum vidím v tom zasazení do viktoriánské steampunk Británie. Bohužel ani po herní stránce to také zatím nijak nepřekvapilo - jen kontroverzním výrokem vývojářů, že 24fps je lepší pro "filmovost" než jakékoliv vyšší fps.
-
Mě se to líbí kvůli zasazení, ten svět vypadá zajímavě. Od herní stránky si nic neslibuju.
-
A to tě vážně překvapuje?
Podívej kolik lidí si koupilo Crysis... -
-
Tenhle hate na Crysis už je fakt trapný. Crysis byla super hra s dobrou hratelností a velkými otevřenými levely, která dovolovala experimentaci a hru s fyzikou. Ukaž mi jinou FPS z té doby, která ti dávala takovou svobodu, nebo měla vychytávky jako nanosuit nebo okamžitou úpravu zbraní dovolující rychlou změnu herního stylu.
-
-
Crysis 7 let stara hra ktera i dnes vypada lip nez destiny a rozhodne ma lepsi hratelnost .......... skvela reklama pro ty super nove nabusene konzole.
-
-
No jako puvodni Crysis na nejvyssi detaily porad zere tolik ze ho nedam vic jak na 20 FPS *1*
-
-
-
-