Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednicka me pohltila pral bych si lepsi ovladani vozidel a treba nejaky doprovod rizeny v singlu pocitacem a jinak vseho vice :) doufam ze zbude par napadu na rozmanitejsi questy drzim Gearboxu palce
  • Mno aby clovek nemusel porad stridat zbraně,ale moh by je i modifikovat/upgradovat...takhle vzdycky nasel nejakej kousek co stal za to, ale po chvilce uz zase menil...protoze proste musel. A kdyby se treba semtam vygenerovala i zbran s nejakym nezvyklyma bonusama..+1 to all skills apod.,taky by nebylo zly. Modifikovani auta poradny AI zmineny v clanku by taky nebylo od veci..a souhlasim i tady zminenym pranim na vicero aktivnich skillu.....,ale tak ci onak by mi stacilo kdyby byla dvojka takovy vetsi dlc:)...hlavne at to jde pres LAN a nedelaj nejakou silenost jako online only. Borderlands je pro me nejlepsi coop hra za posledni leta.
    • Pres LAN to hrat jde :D..
      • uzivatel1982
        Mno ja netvrdil, ze nejde....jen si preju aby to nechali i ve dvojce:)....a neudelali online zhovadilost jako s chystanym diablem napriklad..
      • p.s. i pres garenu (virtualni lan), mam pocit, ze jsme zkouseli i hamachi a slapalo to.
  • budou se požadavky předávát vývojářům, když se nás ptáte?

potom QUICKSAVE - nic je to nestojí a zvládne to naprogaramovat i úplnej začátečník, nebo by alespoň měl *1*
    • Cosi
      K čemu quick save, když postižení za smrt nebylo to tě těch pár vteřin co jsi šel zpátky k místu kde tě zabili tak štve?
  • No mne na borderlands nechybalo asi nic. Enormne mnozstvo questov, rozsiahly svet, krasna grafika, super humor, dobra akcia, ... co viac si priat...

No nieco by sa ale naslo, ziadna hra nie je dokonala:P
    Hlavne by mohli nejak poriesit tie nahodne cisla u zbrani, ja som maval vacsinu casu nejaku trpanu zbran zo zaciatku lebo mi nic normalne nedroplo a kamos co hral snipera menil zbrane stale, ale to tiez prispelo k zabave, stale sa na mne smial.

A druha vec, mozno vacsi vyber skillov aby bola vacsia moznost diferenciacie.

A nejaky pekne vyzerajuce armory by tiez neboli na skodu. Kozenna bunda s modrymi riflami, potom kozenna bunda ktorej chyba rukav s ciernymi kozennymi gatami, metal armor, zeleny kevlar armor s ruksakom... wait a minute... no, bolo by to rkasne
    • Mě by se líbilo, kdyby udělali nějakej náhodnej generátor oblečení jako je tomu u zbraní :)
    • To je divny... looky armoru me napadly uplne stejne... to nechapu...
  • jasně :D pište to sem co chcete, tady to bude mít opravdu učinek :D
  • Co bych od druhých Bordelands chtěl?Více zbraní!Jednička byla v tomto ohledu trochu skromná...
  • Menorri
    Cituji: "nutno říci, že i zábavné akce" ???....proboha já myslel, že jde do kolen jenom herní ekonomika a ne i komentátoři......proboha vždyť to byla bomba.....spojení jednoduché FPS + XP.....nádhera!.....a prosím ....názory o grafice ignoruji....pokud jsou zde hráči, kteří se k PC chodí koukat jak a co vypadá tak by jim mohla stačit televize *1* *2*
    • Grafika silně ovlivňuje atmosféru, a vůbec je důležitá pro vtažení hráče do hry čimž ovlivňuje i zábavnost hry.
    • Souhlasim, FPSka nehraju, ale tohle bylo vyborne... proste Diablofalloutovska strilecka... nadhera...
    • Já mám grafiku rád a čím lepší tím líp, ale grafika v Borderlands má styl! Nechápu lidi kteří říkají že je hnusná (pravda, AA by se hodil), někdo by jim měl ukázat COD..
  • chtěl bych: více uzavřených (dungeon, sklepy...) lokací, více variabilnější venkovní prostředí, více druhů zbraní, mnohem menší respawn a více lvlů postavy a více aktivních skillů než jeden - Děkuji
    • zbrani tam bylo dost...s respawnem souhlasim a se skillamy taky
      • to jo ale nebyl tam jedinej laser, nějaká tag zbraň, něco prostě jiného než sniperka, raketomet, kulomet, broky a pistol...prostě ještě něco navíc a více variací těch zbraní...svět byl hodně ulítlej ale zbraně byly docela konvenční...třeba vrhač sítí který uvězní moby, nebo něco na mražení, třeba genrátor silového pole, pneumatické kladivo, vrhač smrtících nanorobotů, děvkomet... :D
        • Charlie Sheen approves děvkomet
          • jnsCZ
            Winning!
  • Nové tanečné pohyby pre robotov.
    • RavenHolm
      Hned jsem si vzpomněl na http://www.youtube.com/watch?v=W0ZrGQNTT60 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit