Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DangerousDave
    physx karta nikdy nedosiahne na full spotrebu, možno tak do 50% ... ale je pravda, že vzhľadom na výsledok je to trochu neekonomické.
  • Se závistí to nemá nic společnýho. Sám jsem ještě nedávno měl nVidii a nyní jsem přešel k AMD. S nVidii jsem si nikdy těhlech fičur nevšiml, modifikovaný level do Unreal Tournamentu jsem taky nestahoval a na celý PhysiX jsem házel bobek. Pokud totiž na tom nebude postavená hra, nebo to nezačne být masivně využívané, je to o ničem. Hra na tom ale nikdy postavená nebude, protože to jede jenom na nVidii. Po přechodu na AMD jsem si bez slavný CUDY a PhysiXu všiml jediného, ve Skyrimu nemůžu mrtvoly chytat za končetiny, nebo to funguje nějak jinak než jsem byl zvyklej. Čert ví, jestli to je jinou grafikou, nebo patchem.
    Pokročilejší fyziky se nedočkáme, dokud tu bude dnešní generace konzolí. Pokud nové konzole a jejich grafiky budou umět nějaký open jazyk na programování fyziky (např OpenCL?), pak už to bude jiná. OpenCL totiž umí všichni.
  • Podobný efekty u trhání plakátů na zdi měl i Duke Nukem 3D, a žádnou speciální (a drahou) kartu od nvidie na to nepotřeboval.
  • To mela byt reakce na Mato1987
  • docela brutalni mit 300W grafiku jenom na fyziku oO
  • Radioaktivni_surikata
    Kvůli physixu si nVidii asi koupí jen málokdo. Já jí kupoval především kvůli Cudě a dlouholetý spokojenosti. Sem tam nějakej ten efekt navíc beru jako bonus, ne něco nezbytnýho. Rozhodně nevidim důvod nad tím ohrnovat nos.
  • a tebe co vajcia odmrzli? Kazdy si vybera podla toho co mu vyhovuje, nie kazdy si potrpi na fyziku v hrach. Mne to zatial len vadilo.
  • No vidíte a já jsem se na žádné video nepodíval, tudíž nevím o co přicházím a tudíž je mně to u řiti. *2*
  • vsak hej ale za ake peniaze:D
  • AMD ma teraz omnoho lepsiu spotrebu pri tej istej kvalite i teplota je nizsia ako pri Nvidii
  • Když tak vidím záběry ze hry, tak IMHO Borderlands 2 nebudou stát za to ani s PhysX, ani bez ní...
  • DangerousDave
    predovšetkým na to čo opisuješ nie sú potrebné žiadne fyzikálne výpočty.
  • Celý posun grafiky za posledních deset let je jen "na efekt", připadá ti to jako zbytečnost? Zvláštní, že u vyhlazování hran nikdo neřeší, že nepřináší nic do hratelnosti a je jen "na efekt".
  • Sice je to vskutku báječná idea, ale to už můžeš řešit i to, že tvoje postava nechodí na záchod. Jestli někdo zkusí tohle odsouvání tak leda do jedné hry, ale jen tak se z toho nestane standard. A navíc se to nezdá ale fyzika žere hodně výkonu...
  • a jejda..Tady se seslo zase hlupaku :D Zavistivi AMD chudaci kteri PhysX odsoudi... a jeste trotl kteremu udajne jelo PhysX naplno s AMD grafikou s pocitanim pres CPU :D muhehehe he eee
  • OMG nevím proč řešite video. je to trailer na mod.když už někdo chce dělat supermana pres fyziku tak ať si zahraje ten mod a nekrafe tu o plechu co letí ze střechy .vy PROFICI.
  • Mato1987
    pamätám si ten hype okolo physx s mafiou II , vtedy som to vyriešil šikovne, mal som ešte starú 8800 GTS a tú som si dal ako dedikovanú kartu pre physx a ako hlavnú som mal gtx295 a všetko išlo na 70-100 fps...teraz mám gtx670 a ako dedikovanú physx gk mám gtx295 takže u mňa žiadny problém.
  • spook.y
    Právě že AMD je vetšinou levnější a výkonem stejný nebo lepší. Teď jsem si našel několik grafik od AMD a NVIDIA a skoro vždy je AMD dokonce lepší jak NVIDIA a levnější třeba i o 2000 kč . Efekt ve hře je ale krásný s PhysX. Já jsme z NVIDIE na AMD právě přešel kuli tomu že jsem našel lepší grafiku(než ekvivalent od NVIDA) a za méně peněz.
  • smejki
    to, že tam je havoc nebo jiný engine, přeci není určující. to, že to tam je, pouze znamená, že nějakýho čičmundu mohlo napadnout, že to použije i k tomuhle. Určující se pořád autor. navíc na tohle v úplně primitivní verzi ani nepotřebuješ fyzikální engine (pokud se nebavíme o pokročilejších řešeních viz GTA 4, Assasin's Creed)
  • Soren_cz
    Tak jsme se konečně dostali do bodu kdy nejen že chip PhysX nepřidává hře nic na kráse, Ale spíše začíná připomínat boj grafiky mobilních zařízení s grafikou nVidia Tegra. Potíž je že že na vašem mobilu/tabletu chip buďto máte nebo nemáte, tam dilema končí. Oproti tomu na stolním PC vám zapnutí pohyblivých částic ještě odebere při online hraní tak ceněné FPS. Ruku na srdce, co je vám milejší?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit