Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Takže to to udělat jde jen na to serou :)
  • :DDD Už nějaký ten tucet let se hry nedělají pro to aby byly nedej bože reálněšjí, ale pro to aby pěkně vypadaly a bylo na co koukat ...
    To víš i PhysX mělo velkohubé předváděčky ,ale v reálu to spíš vždy bylo jen o efektech , až je před bankrtotem zachránila odkoupem Nvidia

Na reálnější fyziku si budeme muset počkat . Do té doby budeme muset dál hrát Mirror Edge a Red Faction a snít o tom že fyziku upřednostní i fandové Zeldy ...
  • Keyz
    Btw když jsem u té fyziky tak u mnoho her se chovají mrtvoly jako hadroví panáci a hlavně nejde odsunout protivníka pohybem,to mně nejvíce vadí.Jsem 2 metrový barbar co má uber zbroj a stoji přede mnou kostlivec.Když chci jít rovně tak ho musím zabit/nějak obejít.Proč sakra nejde hmotností těla odsunout?Musím použít nějaký útok a samotný pohyb neudělá často nic,jako byl ten kostlivec zabetonován.
    To je opravdu fyzika ve hrách tak nedokonalá?Momentálně se pokouším hrát Dark Souls a při startu se hrdě píše "havok engine" a je tam přesně to co píši.
  • rancor1223
    Díky za upozornění *3*
  • MrMiChY
    Nové, hodinu trvající video ...
    http://www.youtube.com/watch?v=y6fdpz-bAIw&feature=player_embedded
  • Robotron3
    Buď ať si zahrají všichni, nebo jen majitelé Nvidia karet s PhysX... Odpověď je jasná.
  • eeeee
    Je to jen na efekt a jako takove je to zbytecnost. Bud at je ta fyzika soucasti gameplaye a ovlivnuje hrani a nebo at se vyvojari venuji radsi necemu uzitecnejsimu, co ma vliv na gameplay.
  • Nepouzitelne? :D Jak nepouzitelne? Mel jsem to na nejvyssi a behalo to uplne normalne a co jsem mel moznost videt jak to lidem bezelo pres GPU tak se to nijak nelisilo. Nicmene tvoje tvrzeni vyvraci tvoje prvni tvrzeni a prvni reakci na muj prispevek. To znamena, ze jsem mel pravdu.
  • v ty dobe jsem mel shodou okolnosti ATi ... asi si uz nepamatujes jak to behalo protoze pres CPU to bylo i na nejnizsi nastaveni prakticky nepouzitelne
  • ako by povedal angličan, je to síce len eyecandy ale je to nesmierne krásne :)
  • Neni pravda, pamatuju si, ze u Mafie 2 jsem mel physx zapnute napriklad. A byly tady i jine hry, ktery tohle dovolovaly. Mam dojem, ze prvni Batman =)
  • bych rad vedel v cem je AMD teda lepsi protoze jsem jeste nedavno mel obe znacky a niceho sem si nevsim... ta doba kdy mela jeste tehdejsi ATi lepsi vystup na VGA a DVI je davno pryc
    a aby meli lepsi ceny prave kvuli absenci technologii jako je CUDA, PhysX ap. tak to take nehrozi... TAKZE SPIS VIDIM ZE AMD JE TADY TO SPATNE PROTOZE ZA STEJNE PENIZE TOHO NENABIZI TOLIK
  • jakubtomsa
    Pěkně se na to dívá, ale blbou hru to lepší neudělá a dobrá to nepotřebuje.
  • physx nikdy nepocita CPU ... to ma nvidia vzdy zamknute pro tyto moznosti a je jasne proc :)
  • Jednoznačně v tom vidím přínos. Je samozřejmě škoda, že to běží jenom na grafikách Nvidie, ale AMD mělo možnost PHYSX adoptovat a neudělalo to.
    Místo toho dělali, že budou podporovat BULLET engine nebo nějak podobně a s toho bohužel nic dodnes není.
  • vsak su udelatka co spristupnuju PhysX aj s AMD, takze ked to bude stat naozaj za to niekto to vyspekuluje
  • Ono by vše asi bylo dnes jinak. Vývoj by šel rychle kupředu, optimalizace by taky byla určitě jinde. Neumim si představit, že se vývojáři nějak extra trápí s optimalizací atd. když vědi, že si to prostě celkem velká část trhu ani nepustí. Kdyby to bylo jinak, nepřipadal bych si při tom videu jako bychom byli v roce vydání Mirrors Edge. Od té doby tu fakt neni nějak velký posun. Určitě by ale byl, kdyby to nebyla takhle exkluzivní záležitost...
  • sorry, ale ač jsem většinově pro amd kvůli otevřeným standartům, tak je blbost cos napsal. Každá firma v dané cenové kategorii má nějakou hru, kde je lepší horší a podle toho co hraju, tak vybírám. Nějaké sympatizování k nějaké značce je mi jako zákazníkovi u zádele. Takže jsem měl za život generačně několik od každého výrobce, dle aktuální nabídky.
  • nemyslim ze by to bol najlepsi napad, ale kto vie..
  • atiny boli vzdy lepsie a teraz to plati dvoj nasob, hd7 generacia sa podarila upne vyborne + paradne prevedenia od sapphire, nvdia sa moze ist zahrabat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit