Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gimmick
  • Paráda!!! Bohužel ATi mohu jenom přikyvovat a koukat jak to dobře vypadá jako u Batmana.
    • Největší legrace je simulace fyziky přes grafiku, když už takhle je i na highend kartách nedostatek výkonu pro pořádné rozlišení+kvalitní vyhlazování a to jsou na cestě 3K,4K a 8K monitory. O to víc, když člověku dojde že má 6ti+ jádro, ale vzhledem k dnešní optimalizaci využije ve hře 2, v lepším případě čtyři. A zbylý nadpočet se dloupe v nose. Pak to dopadne tak, že si stejně musíte dokoupit ještě druhou kartu nebo hrát s nížším frameratem. Spíš by mne zajímalo, kdypak už konečně začne nvidia implementovat tu slibovanou optimalizovanou cpu verzi nebo kdy odemkne kombinaci amd+nvidia na physx. Dokud se tak nestane, tak se neprosadí. Jediný důvod proč ve hrách vůbec je, je kvůli zaplacení nvidia vývojářů v rámci TWIMTBP. Takže je jasně vidět, že většina vývojářů na fyziku s prominutím s*e, jinak by si licencovala nejaký jiný engine. Škoda, že Intel v hrách nevidí asi moc budoucnost, jinak by asi lil do Havocu větší peníze a Bullet také není amd moc protlačovaná, ač by se jim hodila do krámu.
    • Bohužel pro nás, hráče... :(
      • stači si vyberať z rozumom
        • O tom nemluvim. Mluvim o tom, že by se to dalo rozvinout mnohem víc a prostě využít ten potenciál na víc, než létející papírky a nějaký plachty. Jenže to vzhledem ke konkurenci nejde. Vybírat můžeme, ale hry nám to asi lepší neudělá.... Jako hráči teď doplácíme na to, jakej je mezi Nvidií a AMD vztah.
  • Nevím jak vy, ale já když hraji, tak si vlajících vlajek a jakým způsobem něco vybouchne nevšímám a ani nevšimnu, tak mi to připadá docela zbytečné. Hlavní je ať vycházejí kvalitní hry.
  • blbost, par trapnych efektov latky a castic pri zbraniach, no toje toho - buuu - stransa fyzika, upny mega pokrok bezme si seci kupit nvdiu.
    • atiny boli vzdy lepsie a teraz to plati dvoj nasob, hd7 generacia sa podarila upne vyborne + paradne prevedenia od sapphire, nvdia sa moze ist zahrabat.
      • bych rad vedel v cem je AMD teda lepsi protoze jsem jeste nedavno mel obe znacky a niceho sem si nevsim... ta doba kdy mela jeste tehdejsi ATi lepsi vystup na VGA a DVI je davno pryc
        a aby meli lepsi ceny prave kvuli absenci technologii jako je CUDA, PhysX ap. tak to take nehrozi... TAKZE SPIS VIDIM ZE AMD JE TADY TO SPATNE PROTOZE ZA STEJNE PENIZE TOHO NENABIZI TOLIK
        • AMD ma teraz omnoho lepsiu spotrebu pri tej istej kvalite i teplota je nizsia ako pri Nvidii
      • sorry, ale ač jsem většinově pro amd kvůli otevřeným standartům, tak je blbost cos napsal. Každá firma v dané cenové kategorii má nějakou hru, kde je lepší horší a podle toho co hraju, tak vybírám. Nějaké sympatizování k nějaké značce je mi jako zákazníkovi u zádele. Takže jsem měl za život generačně několik od každého výrobce, dle aktuální nabídky.
  • Beztak nVidiu a ATI vlastní jeden člověk a dělá si z nás dobrý den.. cha *1*
  • Jednoznačně v tom vidím přínos. Je samozřejmě škoda, že to běží jenom na grafikách Nvidie, ale AMD mělo možnost PHYSX adoptovat a neudělalo to.
    Místo toho dělali, že budou podporovat BULLET engine nebo nějak podobně a s toho bohužel nic dodnes není.
    • vsak hej ale za ake peniaze:D
  • ako by povedal angličan, je to síce len eyecandy ale je to nesmierne krásne :)
  • Kdybych neviděl teď tohle video, asi by mi to bylo uplne fuk, ze PhysX mit nebudu, ted ale, precijen.. mi to pri hrani bude vrtat hlavou :-/
  • a jejda..Tady se seslo zase hlupaku :D Zavistivi AMD chudaci kteri PhysX odsoudi... a jeste trotl kteremu udajne jelo PhysX naplno s AMD grafikou s pocitanim pres CPU :D muhehehe he eee
    • a tebe co vajcia odmrzli? Kazdy si vybera podla toho co mu vyhovuje, nie kazdy si potrpi na fyziku v hrach. Mne to zatial len vadilo.
  • Na nějaký herní stránce sem četl že jo, takže skoro na 100% jo.
    • To měla bejt reakce na MANIAK, sry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit