-
Povedz mi Gé, čo si predstavuješ pod takým slovom "jednohupka"?
-
Súhlasím a tie boje sú o niečo komplikovanejšie než sa píše v recenzii. Obtiažnosť je riadne veľká, musel som prejsť z buffala(druhá najťažšia) na hawk(2/4) a aj tam zomieram pri každom vačšom encounteri :D
-
Hrál sem to jen asi hodinu a upřímně lituju lidi co to museli recenzovat. Souboje jsou tam tak rozbitý že bych si nedokázal představit v hraní pokračovat.
-
Po par hodinach na obtiznost Captain me to nijak neznechutilo, docela i pobavilo. Rozhodne se k tomu vratim.....treba az trochu spadne cena.
-
presne tak to tu chodi...na jednej hre je to kritizovane, ako obrovske minus a zraza to hodnotenie a na druhej to zasa vobec nevadi ba to tam dokonca aj patri...cele postavene na hlavu, zvykaj si, ja uz som si *1*
-
Jsem rád, že nejsem sám s tímhle názorem na Bound by Flame a Dark Souls :)
-
Co taky od tvůrců Mars: War Logs čekat, experti na špatný hry.
-
WTF? Prostředí nutí k pláči a přesto tahle věc u Dark Souls 2 nikoho nezajímá a tady je to jako mínus? Přitom tady prostředí není zdaleka tak hrozné(místy i docela pěkné) a hra není tak dlouhá, aby se okoukalo. Nevím, kde autor recenze vzal vyblité textury(že by konzolová verze?). Ale opět je zde strháváno za hnusné grafické provedení, přestože je hra asi tak 3x hezčí než opěvované Dark Souls 2. Že se jedná o jednoduchý klikfest bych taky neřekl, když už na druhé obtížnosti jsou nepřátelé schopní vás sundat na dvě rány, takže je třeba dle zvoleného stylu i správně na čas blokovat/uskakovat či utíkat, a k tomu bojové styly i přepínat v závislosti na nepřátelích. Přiznám, že scénář občas místy skřípe, přesto funguje docela dobře a dějová linka s démonem nutí hrát dál a zjistit, jak to vlastně dopadne. I rozhovory sice občas působily Bčkově, ale to bylo brzy vytlačeno hláškováním, sarkastickými poznámkami a dialogy parodujícím rpg klišé, viz. úkol, kde má hlavní hrdina donést nějaký materiál na výrobu zbraní a když jej donese, tak jej NPC požádá, aby šel znovu a přinesl ještě 2x tolik a tak hlavní postava odpoví: "Děláš si p*del? Proč jsi mi neřekl rovnou, že toho chceš víc?" A o naprosto krásné atmosférické hudbě zde není ani slovo, přitom i to je parádní část hry. Mě to bavilo od začátku do konce, což se o většině her poslední dobou říct nedá. Když bych měl hodnotit, tak tomuhle bych se nebál dát 8/10. Jsem asi divnej, ale Dark Souls bych dal naopak tak ty 4-5/10...
-
No ak mam pravdu povedať, mne sa táto hra páči viac než celý dark souls I a II. Plne zdielam údiv nad recenziou a hodnoteniami na metacriticovi (5/10). Hra je graficky na dnešnú dobu nevyzývavá, avšak je na úrovni nad ktorou grafika zvykne byť viac na škodu ako úžitok. Hra beží tak krásne a plynulo, že len hlupák by sa sťažoval.
Príbehovo nečakajte žiadne komplexnosti typu dragon axe alebo baldurs gate, avšak dialógov je neúrekom, nie su vôbec na zahodenie (sračkových rpgciek s detskými dialógmi bolo more, toto nie je jedno z nich), voice acting úplne decentný.
Čo poteší najviac je kustomizácia postavy - neustále padajú nové zbrane a zbroj, je treba kvôli nim pozerať do všetkých kútov, a všetky sa dajú pomerne bohato vylepšovať a to aj ich vizuál.
Hra ale naozaj stráca dych v otázke rozmanitosti prostredia a v koridorovosti máp (hoci sa to snaží byť openspace rpg s kopou side questov).
5/10 je ale naozaj totálne prepálené, nakoľko ja osobne som sa nestretol s jediným bugom a hra vyzerá a aj hrá sa dobre, na chvílu zabaví a vôbec ale vôbec neurazí. 7/10 je omnoho prijatelnejšie hodnotenie len si byť treba vedomý toho, že je to taká herná jednohupka, nič komplexné. -
zvláštní že recenzenti po celym světě tu hru nehorázně strhávaj a hráči naopak vychvalujou, že je to podceňovaný (viz MC kde je 5ka u recenzentů a 7ka u hráčů)
- hru jsem nehrál ale z toho co jsem čet mi přijde že recenzenti už jsou otupělý toho hraní jedný hry za druhý a nutností ji recenzovat a některý hry jsou na tom bitý -
Prostě taková lepší verze Dragon Age 2, no.