Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste rekni, ze si Honza Kanturek ty macho.
  • A ještě se tady tím chlub... demence
  • abych to rozvedl, tak tu máme další fantasy s elfama a příšernou stylizací ala Diablo apod. vymaž mozky,čím víc barev, tak tím lépe, příběh je opravdu k smíchu, dabing vůbec nesedí do dialogů a navíc to namluvili v garáži - budíš vše odpuštěno, to máme u každé druhé hry, ale neodpustitelné je, že hra podvádí a to tím, že sprasili totálně combat, řekl bych, že se to může zařadit na úroveň Skyrimu a bojovat o nejhorší combat ever. Za mě tak 3/10 Pan Poláček byl ještě mírný.
  • Naozaj jediné čo sa tým bojom dá vytknúť je to, že protivníci naozaj vydržia vela. Predpokladam ale, že nastaviť hp nepriateľov v hotovej hre nie je taký problém a tvorcovia si dobre rozmysleli ako to nastavia. Avšak bitky fungujú úplne presne, sú dostatočne páčivé a nemal som s nimi jediný problém. Ak si ostrieľaný hráč, mal by si nájsť spôsob ako vyťažiť zo svojej postavy v RPGcku maximum. Ja sa špecializujem na two hander, pri upgradoch zbrane si vždy vyberám critical chance on parry a stále na seba castim plamenný buff, ktorý pridáva +5. Na obtiažnosti buffalo takto kludne zmorduješ lahších mobov na 3 - 4 rany, ak teda máš tú mechaniku boja v prstoch.
  • Ono psát o DS s touhle hrou je urážka pro FromSoftware, jelikož to je srovnávat jako Nissan 370Z a nějákou fábku
  • zabudol si si dat rano tabletku ze ano?
  • Katastrofální hra, takovou sračku jsem letos ještě nehrál. Bože ještě, že máme Japonce.
  • Miserius
    Blábláblá, blá bláblá 5 je MÁLO!! blááááá blááá Dark Souls 2 blááá blá blááá úplatek, blábláblá zdechněte bláblááá blá blá blááá mam jedinej pravdu!

Blá blá bláá, nikdo nevěří anonymum co píšou pořád stejný veci s ruznyma nickama *3*
  • Lotr
    To je snadné. Zahraj si to.

Několik určitě. Nakonec několik jsem také překládal.
    Nu zatímco si budu lektorsky mnout bradku...popřemýšlíme...co může být můj obor. Obor ve kterém se dostanu k velkému množství knih. Obor ve kterém mne kontaktují redaktoři fantasy webů.
    Hmmm jaký to jen může být obor. Uhádneš to?
    Hele prcku já chápu že jako internetový hrdina nemáš rád když má někdo zajímavou práci. Ale to je tvůj problém.

PS: píšu na mobilu :*
  • ono když je enco podobne zaklinaci tak to je minus?..Clovek by spis řekl ze to bude plus..Nekdy me to uvazovani hracu skutecne dojima..
  • MickeyMutant
    Jak ti máme věřit, že příběh je dobrý a dialogy jsou skvělé, když jedním dechem dodáváš, že jsi spolupracoval s několika portály, které se věnují fantasy?

Ještě jedna věc. To "neskutečné množství knih", které jsi v životě přečetl, muselo být v otřesných překladech.
  • Docela je me tech francouzu co to delali lito, udelali dobrou hru a většina recenzentu která bezne dava 8/10 hram kde se na monitoru melou 4 pixely jim podkopne zidli, ale jak jsme rikal, nastesti hraci mají svůj rozum (velke prekvapeni) a prodeje budou zrejme v poradku:)
  • Recenzent si zmylil zameranie hry a hlada v nej daco co hra naschval neponuka.
    Hra je ciste akcne RPG co ponuka jednoduchost, vodi ludi za rucicku, ziadne zlozite a komplexne veci kde sa je nutno zamyslat... odreagovacka.
    Recenzent ziavne cakal a aj hru recenzoval, ako keby mala byt postavena na Advanced Dungeons & Dragons pravidlach.
  • Malleth
    Osobně si myslim že příliš odolný nepřátelé dokážou vysát zábavu z jakýkoli hry. Útoky prostě postrádaj váhu a není tak zábava je používat, to platí i ve střílečkách. Přitom to není nutný, challenging gameplay se dá udělat i bez BulletSpongů.
    Dokážu pochopit když je těžký umlátit velkýho opancéřovanýho rytíře se štítem. I ten by v dobrý hře měl nejakou slabinu, aby ten souboj nebyl nudnej. Když ale musim takhle bušit do nejzákladnějších nepřátel hře? To je trochu moc. Takový by měli lehnout po dvou-třech ranách. Zkrátka pokud jsou odolný, mělo by to na nich bejt vidět.
    To platí i tom staggeru. Pokud slouží kop k rozhození, nepřátelé na začátku by neměli na něj mít odolnost. Protože hráč si potřebuje ty mechaniky osahat a zjistit co jak funguje.
  • Takže tu jsou fanoušci Dark Souls a Bound by Flame *1* Osobně se teda přikláním k druhé možnosti.
  • jedna z mala her kde mají hraci svůj rozum a na rozdil od zapšklých recenzentu se jim Bound by Flame libi. U vetsiny recenzi na tuhle hru nasleduje diskuze kde valna většina hracu nesouhlasi.
    Jedine minus bych videl v delce hry, jinak to je ok a recenzenti tentokrát prohravaji na plne care:)
  • To však nic nemění na tom, že je možné dané archetypy uchopit netradičním způsobem, neotřele, živě, funkčně. Ne eklektismus toho, co se za posledních patnáct let v daném žánrů objevilo a ad hoc namícháno do výsledného galimatyáše.
  • Lotr
    Nu recenzent patří mezi ty kterým tahle hra nesedla. Já naopak patřím k těm kterým ano.
    A říkám že jde o skvělé příběhové RPG.
    Bojový systém - není ideální. Viděl jsem lepší. Ale je funkční. Má svá pravidla a za chyby se trestá.
    Obtížnost - ideální. Hrál jsem na obtížnost "Hawk". Nepřátelé vydrží hodně. Ale umíráte zde jen díky vlastním chybám.
    UI - nevím co hrál recenzent za verzi ale neviděl jsem jedinou chybu u NPC. To že se parťáci umírají stylem kamikadze. Nu v rozhovoru stačí prostě neklikat na možnost aby byli agresivnější. Chyba UI nebo recenzenta? A mimochodem jde jim rozkazovat.
    Mapa - ano skutečně je obtížné poznat kde jste. A kam za úkolem. Co na tom že mapa barevně rozlišuje kde jste (na jaké úrovni). Prostě se v tom špatně orientuje. Pokud jste barvoslepý nebo jednoduše lehce nechápavý.
    Lokace - je o příběhové RPG ze staré školy. Nejde o openworld RPG. Ale jistě lokace jsou malé.
    A poslední věc. Příběh. Za život jsem přečetl neskutečné množství knih. Spolupracoval jsem s několika portály týkající-se fantasy. Hrál jsem všechny legendární RPG na PC. Od BG po Gothic.
    A tedy myslím že jsem oprávněný říct "recenzent je hlupák".
    Příběh je dobrý. Dialogy jsou skvělé. Sarkastické poznámky hlavního hrdiny jsou výborné. Pokud se milý recenzent pídil potom proč zmrzliny útočí. Nu pak by mohl číst dialogy. Což mne vede k tomu že toto je jedno z mála RPG kde to co řeknete skutečně něco ovlivní.
  • Příběh aspoň nějaký a dialogy. Z Dark souls se můžete zbláznit a tam není dialog ani jeden a příběh to nevidělo ani z rychlíku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit