-
tak to s tím zaklínačem je svatá pravda. prakticky celou dobu jsem narážel na srovnání se Zaklínačem a to i jedničkou i dvojkou, protože rádoby silný útok bez nabití vypadá jako rychlý styl proti mnoha nepřátelům v jedničce a po nabití zase jako ve dvojce. Jenže ani jedné se zaklínačských her toto veledílo nesahá ani po kotníky.
-
Jasne, ze to ze jsi neco nepochopil mohou ostatni, typicke :-).
-
1) DS sem nezanesli fanousci DZ, ale hateri DS. 2) Je prirozene, ze se srovnava s nejlepsim v oboru, protoze tento slouzi pro ostatni jako etalon. Navic nedavno vysel druhy dil otovic jezivejsi v pameti.
Tvuj prispevek je jen hloupe nesmyslne placnuti do vody ve kterem bezduvodne hanis fanousky DS. A kdyz nejsi ochoten cist celou diskusi, tak se k i priste nevyjadruj. Co to jako ma byt, ze kritizujes neco, co jsi ani necetl? -
Hodně jsem se na tuto hru těšil, podle obrázků a videí to vypadalo skvěle, ale realita byla buhužel jiná. Tak mizernej soubojovej systém a stupidní dialogy jsem dlouho neviděl. Abych si spravil chuť začal jsem hrát Zaklínače 2.
-
Pribeh v DS prave ze je, ale musis si ho objevit peclivym pozorovanim a zkoumanim prostredi, mit schopnostsi dat jedna a jedna dohromady, nevypravi se primitivne pomoci cutscen ani dialogu. DS je hra pro zkusenejsi a premyslivejsi hrace, nikoliv pro mlade ramby, tem vetsina obsahu unikne.
-
Dark Souls je vyjimecny, ale neni pro kazdeho, ne kazdemu dovoli pohlednout pod jeho povrch a poznat jeho genialitu. Naopak, DS je jen pro velmi zkusene hrace, kteri uz neco vi a umi, je to hardcore hra pro nemnohe. Proto radu hracu pokoril a jak koukam, ti mu to maji za zle. Ale souhlasim s tim,ze vseje relativni, mene zkusenym a narocnym hracum, pro ktere je DS prilis velke sousto, muze casualum pristupny BiF prinest nakonec vetsi uzitek. Ale ze by kvuli tomumelmit lepsi hod oceni, nez o nekokik radu lepsi DS? To tezko.
-
Když jsem si prošel obrázky ze hry, první co mě napadlo: to vypadá úplně jako Dark Souls! A hle, otevřu diskuzi a zdejší mazánci redakce opět diktují druhým, co se smí říkat a co ne. Zákaz přirovnávat k Dark Souls a 32 naklikaných plusů na buranský příspěvek, který jen shazuje názory ostatních diskutérů. Ne, to opravdu nebije do očí... *7*
-
Hrál jsem to cca 2 hodiny a nevím, co si o tom pořádně myslet. Není to špatná hra, ale technické nedostatky a ne úplně zvládnutý boj ji drží zpátky. Se soubojovým systémem samotným není zas takový problém, jen funkce zaměření na jednoho nepřítele je ve většině případů spíš na obtíž, protože nejde rychle přepínat mezi cíli jako v LoZ a DS. Jde spíš o nepřátele, kteří jsou příliš odolní a hráče často jen spamují útoky. Když se objeví větší skupinka, tak se souboje promění v neustálé vykrývání a občasný krátký zásah, což je po čase dělá zdlouhavými a otravnými.
Nevím, zda recenzent čekal nějaké literární veledílo. Jasně, některé dialogy můžou znít nechtěně úsměvně, ale třeba hrdinovy sarkastické narážky nemají chybu. Když to srovnám s jinými akčními RPG, kde 90% dialogů tvoří nudná expozice (Kingdoms of Amalur a i oslavovaný Morrowind), není to taková hrůza.
Asi největší problém Bound By Flame je podle mě to, že hra působí jako odfláknutý Zaklínač 2. Hraje se podobně, má podobnou atmosféru a podobné lokace, ale nic není propracované do podobných detailů a hra nepřináší dost vlastního zajímavého materiálu. Když jsem prolézal bažiny v Bound By Flame, nenapadlo mě, že bych chtěl získávat nové schopnosti a postupovat v příběhu, ale že bych si místo toho mohl zase nainstalovat Zaklínače. -
A na tech obrazcich to vypada tak hezky...
-
Skoda ze kritici neboli takto kriticki aj pri hodnoteni Dark Souls 2 co je povedzme si to úprimne dost prehypovana hra (oproti jednicke urcitr)
-
Přestaň se tu mastit.
-
Člověk mrkne do diskuze a řeší se zde většina věcí v kontextu s Dark Souls... Přitom v recenzi o Dark Souls není ani slovo.
Jako být fanda je prospěšné ale hrnout to všude... -
Musím taky přidat svůj názor do arény. Naprosto souhlasím s recenzí protože jsem to hrál zhruba 2 hodiny a děsný... *13*
Nevím proč ale u Mars: War Logs jsem se docela bavil.. u Bound by Flame NE... -
Ono je také velice jednoduché napsat to nejlepší v daném žánru, no dobrá, pokud jsi tedy četl Malaz, tak ti tenhle "příběh" musí připadat na úrovni čtyřlístku jako mně.
-
No podle mě si spíše z rychlíku ty viděl Dark Souls, jelikož tam samozřejmě příběh je a dokonce je lepší než v téhle "hře". Bavím se teď spíše o geniální jedničce, kde je příběh rozvětven na spousty legend a přiběhů o herním světě, je tam tolik informaci, že to v žádné jiné hře nenajdeme. Chápu, že takovým hlupcům jako ty chybí narace,
-
Obor, obor. Hmm... Že by literární samohana? Tu najdeš v každé fantasy redakci na patře hned naproti sekce obsedantní grafomanie.
-
Dragon Age: Origin 2009, TES: Oblivion 2006...tolik ke grafice...DA:O vypadala ve sve době otresne, obvzlast krajina. postavy byli celkem ok, lepsi nez v Oblivionu..ale zbytek...strach a hruza:)
-
hral jsem to když to vyslo, a jak rikam začátek hry celkem tuhy byl. Ale potom uz moc ne. A taky si ještě vzpominam ze když jsme hral datadisk Awakening tak jsem ho prosel vlastne jen s jednou postavou, sice tam se mnou ostatni byli ale vůbec jsme se nestaral o to co delaji protože to nebylo potřeba. A třeba toho nepovinyho draka v dataci jsem zabijel sam, pac ostatni velmi rychle pomreli, jelikož jsme se o ne nestaral. tam jsme párkrát pauzoval..pravda. Proste me osobne DA nijak extra takticka neprisla, mozna zalazi co clovek hral, ale pro dual wield bojovníka to proste zadnou velkou taktiku nepotrebovalo:)
-
Ale samozřejmě mohu.
Malazská kniha padlých. Skutečné veledílo. Asi to nejlepší co kdy bylo ve fantasy napsáno. -
teda záleží ktoré DA, ak DA:O tak na rok 2009 to bola síce trochu zaostalejšia no stále sa treba opýtať akých mala súperov z RPG žánru v tej dobe, odpoveďou je len dosť málo a pri RPG-čkach stále nejde ich hráčom o grafickú onaniu nabušených efektov ale o príbeh a ostatné aspekty, ktoré mal DA:O v svojej dobe vychytané.
Ak sa jedná o DA2 tak tam súhlasim, v tej dobe robili veľké haló z teslácie no v konečnej dobe to bolo zle optimalizované, nehovoriac o lenivej práci pri dizajne zón ako aj celého príbehu, ktorý trpel absenciou takmer všetkého...
Súhlasím ale s úvodným verdiktom, viac než 6,5 si táto hra nezaslúži, bolo samozrejmé že to AAA titul nebude, no na to ako to bolo precenené vďaka trailerom a o čo sa snažili developeri sa to celkom minulo účinkom. Z PC verzie ktorú som mal šancu zahrať si u kamoša, bolo jasných hneď niekoľko vecí, medzi rozhodne najpodstatnejšiu by som zaradil hrateľnosť, zle polohovanú kameru, prevažne slabý príbeh (koniec hry považujem za jej najlepší okamih a to nie je sarkazmus), slabo rozvinuté charaktery a slabý voiceacting, vrcholom hry bola pravdopodobne hudba a možnosť vývoja zbraní a brnení v istom zmysle...