-
Moje xbox srdcovka. Hra má své mouchy, ale co se týče humoru a atmosféry, nic jí nepřebije. Na první playthrough jsem se snad nikdy nepřestával smát, JB boduje.
-
tak lepsi pozdeji nez vubec, dopurucuju to hrat na hard ,gameplay je opravdu hafo easy...jinak ta hra ma snad ten nejlepsi soundtrack v historii videoher, ave metal!!!
-
:D Tak mám tu typ na plnou hru k Levelu ....
-
Brütal Legend považuju za jednu z těch lepší her za poslední roky, ale co mi vážně vadí... Vážně Helloween a Are You Metal? I fanoušci na koncertech úmyslně křičí "NO!" Taková je to sra*ka *1*
-
-
Ale no tak, neříkám, že to je nejlepší písnička, ale sra*kou bych ji nenazval :) Mimochodem, Helloween jsou teď v sobotu v Havířově na slavnostech města, vstupné nějaká stovka nebo dvě :)
-
-
Na Xboxu jsem ani nedoparil , (nehorazne frustrujici obtiznost a "hratelnost".
-
-
Co bylo na obtížnosti špatně? Já dohrával na střední úplně v pohodě, některé mise jsem sice jednou opakoval, ale to neberu jako mínus, spíš jako svoji chybu.
-
-
Nevim, treba se k tomu vratim, hra to spatna nebyla. (nekdy)
-
-
-
Hmm tusim ze tuhle recenzi psal autor opravdu dlouho, pak si dal letni prestavku a ted nam to naserviroval a jeste s totalnima kravinama v textu. Tahle hra rozhodne NENI od Jacka Blacka nybrz od Tima Schafera a jeho Double Fine Productions. Ano Jack Black poslouzil jako predloha pro hlavniho hrdinu a jako daber, ale to je cele.
-
-
Jack Black se podílel i na celém nápadu, s Schaferem jsou velcí kamarádi (jak je ostatně vidět i na videu ohledně dabingu Schaferovy nové adventury). Ale jinak uznávám, je to napsané lehce matoucně.
A hru jsem dohrál před pár dny, hned poté napsal recenzi, díky za optání. -
-
zkuste si precist tento clanek na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Br%C3%BCtal_Legend
a treba zjistite ze Black se mimo dabingu podilel i na propagaci a par dalsich "drobnostech" ale cela idea je od Schafera. A neni to napsane matoucne, ta veta je proste nepravdiva.
-
-
-
Odpověď na otázku je zcela jasná - http://www.youtube.com/watch?v=bg_X_A6DEHA
Škoda toho těžkopádného ovládání, ale je super, že Brütal Legend konečně vyšlo i na PC . -
Prave protoze, mam metal rad, tak to na me pusobi, jak prvoplanovita stereotypni slatanina a dost pruhledny, nezajimavy radoby vtipny kalkul, pro oblibenou cilovku s <=IQ90.
Dobra hudbu, dobrou hru nedela, jeste jako dobra grafika. Kdyz se podivate na prodejni cisla a ostatni recenze, ktere casto pisi lide, ktere tohle hudbe nerozumi a konstatuji tam, ze fanouskum se to bude libit.. casto naprosto nepradive.. tak jako nic moc. -
-
Tvůj příspěvek je důkazem, že IQ větší než 90 nemusí být zárukou inteligence...
-
Metal mám rád, vtipné a zábavné to je, jen je vážně třeba nebrat vše smrtelně vážně a udělat si sám ze sebe srandu.
Jak píšu - fórky a atmosféra jsou na jedničku z hvězdičkou, samotná hratelnost za vzory trochu pokulhává. Ale zábava to je solidní, tažená právě těmi fórky a atmosférou. -
No jelikož mám metal hodně rád a iq evidentně pod 90 tak mě hra bavila velice, ale asi díky tomu nižšímu yntelygemcnimu kwcyjentu nejsem schopen, díky zajímavému nápadu psát čárku za každé druhé slovo, pochopit, co jsi vlastně chtěl napsat...
-
-
zamiloval som si to, prvu hodinu hrania,ptm mi vlastne prislo ze to je onicom suche nezazivne taha sa to ako sopel ,prazdne prostredia ,take mrtve, az ma to znudilo a vymazal som to, skoda trosku som sklamany zacalo to nadejne
-
DAvno pred tim nez to vyslo na PC sem to zahral na PS3, ma to zvlastni prvky RPGcek.... ale jinak je to zabavny dela si to srandu z vetsiny hudebnich zanru generace nasich rodicu. ale i ze soucanejch ... Nejvic me tam pobavili emaci. Ma to vysokou Estetickou kvalutu, opravdu si tam s prostredim vyhrali... Nejsem metalak ale tady me to nejak nedrasalo =D