Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?
30.12.2011 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
Ja se jenom strasne bojim toho, ze by do te hry nacpali ten katastrofalni jizdni model co byl v poslednich dilech :(
-
Koneckonců... Už jsem jen čekal, kdy EA zprasí NFS Underground, tak jako to udělala u jiných titulů... *7*
-
Hraju worldy a ty se pomalu ale jistě přetvářejí do NFS Underground byť je pravda že to sice trvá ale na druhou stranu už nemám ani chuť experimentovat so novými tituly NFS jednak HP bylo pro mě zklamání díky silne arkadovosti (no na druhou stranu to vykresluje stare díly NFS 1,2,3).
Tento titul pokud vubec vyjde tu bude nejdříve v listopadu 2012 za tu dobu bude už v NFS World (kanony, město z Underground 2, město z Undercover) to nemluvím o faktu že když minulý rok NFS World vycházelo tak tam byl mizerný tunning dneska jsou ve hře tři kategorie dílů (street, race, pro) rozdělený do dalších třech kategorii (improved, sport, tuned) ty se budou ještě upravovat na celkových 5 kategorii (přibudou silver tuned a gold tuned) navíc budou i nové značky dílů.
Nové herní mody mají přijít v květnu (speedstrap, checkpoints, drags) a pravděpodobně se dočkáme i driftů v prosinci. Do hry mají přidat i tzv PVE (alias Raidy proti jednotlivím Bossum základ má postačit z NFS MW, Carbon (bossove z obou her) ve formě teamplay spolupráce(jako tomu bylo v carbonech). Co týden to aktualizace s novým autem (pravda za boosty ale na rovinu dneska není nic zadarmo a ta jedna koupě starterpacku za dva měsíce není nic strašnéhp (starterpack cca 330kč)
Čili já jsem spokojený tam kde jsem, pokud ovšem bude U3 a bude výborný pak určitě po dlouhé době zase koupím nové NFS nicméně už v to prostě ani nedoufám historie nás poučila poslední dobou jsou NFS nemastné neslané (v lepším případě) -
-
Pro tebe bylo zklamani NFS HP kvuli silne arkadovitosti a pritom sam hrajes NFS World a pochvalujes si to?
Kdyz ja jsem hral World, tak Hot Pursuit byl pomalu plnohodnotny simulator ve srovnani s NFSW. -
-
To teda hrajem asi každý jinou hru jednak nevím o tom že by v HP bylo několik jízních vlastností (každé auto jinak jezdilo) já měl pocit že všechny HP auta jezdili pozoruhodně stějně a tohle ve Worldech určitě není tam má každé auto jiné vlastnosti. v tom bylo HP na nic a to je duvod proč to bylo silně arkádové. Stejný nebo alespon podobný scénář byl i u starých NFS 2 respektivě HP vychází z konceptu NFS2 a to ve všech směrech. Až na grafiku rozkývanou kameru a efektní drifty do zatáček jsou prakticky ty hry stejné
-
-
Aby jste nemluvili o koze a o voze, Nfs 3: Hot pursuit(tusim 1998). Pak Hot Pursuit 2(2002) a pak Hot Pursuit (2010)
-
-
-
-
len aby ten "EAST" neznamenal vytunované Žiguláky, Moskviče a neskôr Volgy :D
-
-
Tak to by bylo cool!!!
-
-
Z tohodle mam hodne rozpacity pocit.Na jednu stranu pral bych si neco jako NFSU na druhou dost se bojim co z toho vyleze viz par poslednich her.
Taky ani frostbite 2 engine nejaky dobry svetlo na to nevrha je videt ze bud s nim neumeji (zname jedno prohlaseni od Dice ze ten engine je moc slozitej pro poskytnuti modderske komunite) Nebo to proste neni Frostbite engine, protoze ty effekty nevypadaji ani trochu podobne jako v Battlefield 3 -
Ano,ano!! Bože at' se nemýlíme a je to opravdu U3 v lepším provedení... i když čistě kopie jak tu někteří lidé řekli by vůbec nebyla špatna *5*
-
Boze jen to ne NFSU a U2 byla hrozna p*covina
-
-
TROL!!!! *1*
-
Jo no, nemáš *15*
-
-
Nattlord - jenom na PC? To by si dali, jsi v pořádku? *1* *1* *1*
-
Mně se líbí jak každého, kdo se tu zmíní, že se mu líbí Run, zasypete mínusky. Já tu hru nehrál, ale některé z vás asi musela hodně znechutit, když neustojíte ani odlišný názor na tuto hru *1*
-
Spíš by mohli udělat remake stařičkých NFS 1,2,3,4. Použít tratě, celé je předělat. Vyhrát si s jízdním modelem (už i Shifty mají docela přijatelný). Nechat tam ty staré auta, přidat tam od té doby nové a udělat pořádnou pecku. Vyhrát si s tím třeba 3-5 roků.
Tohle bych si koupil i za 2000. Hlavně ať to udělají jenom pro PC a potom kdyžtak pro konzole. Kdyby si pořádně pohráli s grafikou a texturami, jízdním modelem, oživením starých tratí a auty, udělali by nejlíp. Vždyť ty mapy byly krásné. Každý má vzpomínku aspoň na jednu.
Můj osobní názor :)