Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?
30.12.2011 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
mohli by spraviť ako TAXI TAXI film je to o rychlosti film nie *1*
-
-
ani ne :D
-
-
pre mna NFS RUN najlepšia hra od NFS - rýchle ,pekné, napínavé, nebezpečné ,graficky krásne , dej super po dohraní hry sa otvaraju možnosti tratí iných
-
Viděl bych to na hratelnost, velké město, možnosti úprav z U2 + Frostbite 2 engine se skvělým zničitelným prostředím a ještě lepším zvukem pak bych byl spokojen a po dlouhé době bych si koupil další díl NFS. :)
-
bezva, dalsi "barbie" hra na prevlikani aut... to svet opravdu potrebuje %)
-
-
Tak někomu se to třeba líbí, tobě se možná líbí stodvacítky, ale někomu třeba snížený sporťáky s lopatou na zadku... Já sice nejsem přímo vyzanvačem "tuzingu", spíše pravého tuningu hlavně motoru a podvozku, ale kde jinde si může člověk zajezdit s těmito vozy?. Ty si hraj svoje a nám to nehaň.
-
-
Takže každej kdo preferuje spíš styling než tuning a vkusně si upraví auto je hned tuzér? Zajímavej názor.
-
no ty si ale kus kokota....
-
-
-
no jetli neco budou delat a zase to ti voly budou delat pro ps3 a xbox a pro pc daji osekanou verzi bez ovladacu ktera ma hodne blizko k bete jak to je u Run tak serie NFS us nikdy nebude titulem ktery hraci chteji. Celkem nechapu jak u run na nejlehci obtiznost nejde projet. chudaci zacatecnici co nikdy zavodni hry nejeli ti se pekne musi u toho potit. ja tun zabrh protoze odpojovat mys abych to mohl spustit (prece to nebudu hrat na mysi aspon hra si mysli ze mys je gamepad). Kde jsou ty stare zlate casi kdy vyslo Proshe a byla to nejlepsi hra ze serie.
-
U3 by bylo awesome. jen mi nahání strach ten jejich "vyhrabaný" plakát připomínající ProStreet :-X
-
Mě je úplně jedno, z jakého prostředí a s jakými auty bude další NFS, hlavně ať se vrátí k jízdnímu modelu obou Undergroundů. Protože ten paskvil, který mají arkádové díly od Most Wanted, je zavrženíhodný.
-
-
Underground je moke guilty pleasure, ale jeho jízdní model byl už tehdy vysmíván, natož dnes
-
-
Přesně tak, pro mě je need for sped 1,2,3,4, Porsche, Pro Street, Shift, Shift2 a i vlastně Hot Pursuit(2010) super hry a jen díky jízdnímu modelu, ostatní NFS hry jsem po zahrání 2-3 hodin začal ignorovat, protože je směšné jak se ty auta chovají. Tvůrci by si měli vzít příklad z Codemasters a jejich Gridu a Dirtů, jde přece udělat i kvalitní arkádu se solidní fyzikou a jízdním modelem.
-
-
ehehe ne vsechno co reaguje na sipku dopredu/dozadu a samozrejme i doleva/doprava je "jizdni model" :DD
-
-
berme to asi takto, v těchto dílech to auto v podstatě nemá tlumiče a šíleně plave, o tom, že se auto otáčí kolem středové osy snad nemusím ani mluvit. Zahraj si NFSMW nebo carbon a pak Richard Burns Rally (pro příklad) a porovnej ten pro tebe v uvozovká jízdní model, pak pochopíš, že i casual hráč může mít na toto cit.
-
-
Ovšem nejhorší je, když hráč není ani trochu casual. Já mám například tisíce hodin v rFactoru a RBR, a k takovým simulátorům mě paradoxně přivedlo právě NFS:U a NFS:U2. Most Wanted s vynálezem "vznášedlové" fyziky byl neskutečný propad a strašlivé fiasko. A dneska mají takový hnusný jízdní model všechny arkády. Nechápu kdo a proč to vymyslel, ale je to hnus.
-
-
A hlavně u těch her zapomněli, že auto má taky nějakou váhu a ne jako v Burnout Ultimate Paradise, kde člověk smíkal ze strany na stranu i s dodávkou... nadruhou stranu dlužno dodat, že Criterion ty své hry neberou tak übercool vážně jako Black Box a spol... snad jen NFS Hot Pursuit (2010) *3*. Ale hlavní problém je s těmi "vznášedly".
-
-
-
-
-
Z celé série mám Undergroundy a Most Wanted nejraději, takže mi tato volba ani tak moc nevadí a pokud se hra povede, tak sem s ní.
Přesto si ale po dohrání Race Driver Grid říkám, že poslední díly NFS na tom nejsou zrovna nejlíp (kromě Shiftů) a všechna auta se ovládají víceméně stejně, kde stačí zatáčky vybírat o svodidla (Run jsem nehrál a čekám až zlevní) a tak mám trochu obavy, aby i tento Underground 3 neskončil takhle, přičemž jediný tahák bude úprava vzhledu a zvyšování akcelerace s rychlostí.
Možná by nebylo od věci se trochu zamyslet nad Gridem nebo jiným kvalitním závodním titulem a zapracovat na ovládání vozidel, přičemž každý vůz by byl jedinečný a choval se na trati úplně jinak, jenom tratě by netvořily licencované okruhy nebo jiné nudné okruhy, nýbrž by se závodilo v různých krásných oblastech (venkov, hory, klidně i chudinské mexické města či turistické Acapulco), jak už zmínil John a tratí by bylo opravdu hodně a na všech by si dali tvůrci záležet. -
No, spíš bych uvítal něco, co bude něco mezi NFS Underground a NFS Most Wanted (pro mě byl NfS vždy o tuningu, dobrých autech, velkém i zajímavém prostředí a policajtech!) :)
Po Most Wanted nevyšlo nic kloudného nebo něco co by vylepšilo tu hru aby měla i prvky Underground třeba :( . -
U3 by uvitalo asi hodne lidi. snad u kazdyho clanku nfs pisou lidi, proc radsi neudelaj dalsi underground a i na youtube v top komentech je ze fanousci chcou undereground 3 *15*