Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?
30.12.2011 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
zasa nuda..jedine co tam bude new budu auta a mozno ani to ne..alebo grafika..trate budu rovnake..bud ich budes jazdit z predu alebo od zadu....underground som najvac fical 1tku...2jka ma vyslovene nudila.. *6*
-
Já jsem nikdy nepochopil co bylo na Underground sérii tak super. Mě teda nebavila. *4*
-
-
máš totiž skupinu lidí pro který krásný auto znamená rekonstrukce podle továrny, čim starší, tím krásnější. Skutečné umění pak vypadne z rukou designera, u mne osobně vede Lamborginy a v současnosti Audi
a pak máš skupinu lídí, co považujou za krásný auto vyhrkanou octavii, na kterou nechaj našroubovat hromadu nesmyslnejch blatníků, světýlek, polepek, či to rovnou stříknou do barvy, z které by se normální člověk zeblil. Důležitější, než výkon je, aby uvnitř byl slyšet každý ton z hustokruto tuc duc "hudby"
tak serie underground je čistě pro druhou skupinu, je to lepší, než být v garáži a dělat to naživo.
P.S.: čistě jen jeden zaujatý názor -
-
Tobě se to líbit nemusí ale někomu zase jo. Urážet tímhle stylem a na konec si alibisticky dát je to "zaujatý názor" abys vypadal jako obránce utlačovaných je podle mě ubohost.
Na upravení si vlastního auta nevidím nic špatnýho a takhle upravený auta jako bylo NFS U 1,2 se mi ve VĚTŠINĚ případů ne ve všech líbila. Takový auta jen tak jezdit neuvidíš a proto se mi líbí.
A na koment nad tím: Na týhle serii bylo super hlavně to, že tam bylo spoustu ale opravdu spoustu dílu se kterýma sis mohl/a upravit auto k obrazu svýmu, nejen co se vzhledu týká ale i výkonu (hlavně NFS U2). Další díly NFS už měly velký prd. Ze spousty licencovanejch dílů se stala "spousta" aut a možnosti úpravy skoro žádný. I v Most wanted mi tohle nejvíc vadilo. I když sem MW dohrál několikrát v tomhle tu hru ochudili. No a pak už to nikdy nebylo lepší... -
No, taky bych dodal výborný driftovací systém který se hodí přímo k volantu.. Záleželo zde jak moc máte upraven motor ( mohly jste si ho upravit kompletně ) akceleraci, náhon kol.. .Prostě ta hra podle mě měla nejlepší driftovací systém který byl kdy udělán, už to nebylo že jste zmáčkly jedno tlačítko a driftovalo to samo.. Kdyby té hře daly jenom nový grafický kabát a jinak vše nechali stejné tak by hra měla velký uspěch...
-
kok*t
-
-
-
Ono by se pánové stačilo podívat na pár posledních úspěšných titulů jako stařičké NFS 4 High Stakes, což bylo dle mého jedno z posledních opravdu povedených. Vzal bych tento koncept, smíchal třeba s příběhem z NFS Run, dotvořil dobrým systémem tuningu a úprav aut a máme adepta na úspěšný díl. Podpořil bych ještě komunitu nějakým editorem vozů a tratí
-
-
Vždyť High Stakes byla v podstatě kopie předchozího HP.
-
-
Toľko krásnych superaut a legend na svete, toľko zaújímavých miest, prímorských pláží, dedinských krajiniek, hôr, jazier a všetkoho možného a oni zas robia nejaké blbé ilegálne závody. Nič v zlom tiež som mal rád underground a veľa som ho hrával ale myslel som že EA začne robiť už nejaké poriadne NFS tak ako má byť. Pri najmenšom by to mohli nazvať len Underground a dať tam to NFS logo ako pri Shifte ale "sto ľudí, sto chutí"
-
-
hmmm nieco na styl nfs2/3 alebo porsche alebo mix vsetkych by bol super
-
-
jo presne také dačo som myslel mix toho najlepšieho ale musím povedať že ani "Porsche Unleashed 2" by nevadilo pamätám si že som to hrával stále keď to vyšlo ale to bolo voľakedy
-
-
Tak poriadne NFS tak ako má byť bylo (dle článku neúspěšné) Need for Speed The Run.
-
-
jo, a to je duvod, proc ma na metacriticu prehnanych 70 od shrnuti vsech serveru a user rating 5.7, dobrej vtip :D
-
-
-
JES, snad bude :)) ste me ted dostaly nainstaluju underground 2 :DD
-
-
Tak ty mam nainstalovaný permanentně *15*a když se nudím přijdou vhod, dohrávat už to po páté nehodlám *2*
-
-
Yes! Underground nejlepší díly :)
-
-
Pochybujem :) ale je to tvoj názor a nikto ti ho nebere :)
-
-
Stejně ta hra už nemá čím překvapit. Je to stejnej hnus jako call of duty.
-
-
když se řekne NFS tak mi vstávají chloupky na krku při vzpomínce na 1. díl. Druhý ještě lepší. Třetí nám vyrazil dech. Čtvrtý jej ještě překonal (inovace, co?). Stále více možností. Když už by do toho nikdo víc neřekl, měli jsme tu 5. díl - Porsche unleashed. Zase ta inovace.
A pak NFS asi dostalo na starosti jiné studio či co, protože mi ty jejich šmejdy nestojej ani za to, přečíst si recenzi. Možná je to ale jenom nostalgie, která mi nedovolý se přenézt přez nekvalitu posledních dílů.
Tak si mě děcka mínuskujte -
-
Jo taky sem měl ty první díly rád, underground 2 pro mě byl vrchol série potom už ani jeden hratelnej díl.
-
jo jo skvely dily, ale preci jen 1, 3 a 5ku jsem hral mnohem vic nez 2 a 4 *2*
-
to bylo samozřejmě na walltara
-
-
Já abych pravdu řekl tak nepotřebuju aby mě něčím překvapovali .... mě by ke štěstí stačila kopie Undergroundu 2 s moderní grafikou .... já nevím z kama to lidi mají že každý nový díl musí inovovat ... třeba Starcraft 2 je podle mě dokonale zvádnutý druhý díl ... stejný gameplay ale nová grafika .... probém podle mě je když někdo začne vydávat hry jak na běžícím pásu, potom je celkem zbytečný si to kupovat protože se za rok na grafice nic nezmění a gameplay pokud předělají tak většinou k horšímu viz. dragonage 1 vs dragonage2 ... já prostě nejsem zastánce hesla "inovace za každou cenu" to potom herní studia dělají paskvil typu Fallout 3 který ač nebyl úplně špatný tak si prostě to méno nezasloužil. NFS je bohužel dnes ukázka toho že vydávat hry jak na běžícím pásu sérii jenom škodí protože dát 1k za pár nových aut a pár tratí je celkem hnus .... kdyby třeba tři roky počkali a mezi tím udělali něco jiného, něco čím by obohatili herní trh udělali by líp.
-
-
ANO .... prosím ať to je jak U2 s lepší grafikou .... na to čekám už hodně dlouho.
-
-
Čekáme na to jako na smilování boží... jen doufám, že to zase nesprasej nějakou novou featurou typu drsnej příběh, nebo Zablokovaný Ken a spol. Mě se líbily celkem i ProStreet... žel strašný fyzikální model a nudné tratě to zazdily *13*... takže snad raději Underground 3, jen bych poprosil více japonských aut *1* (Hlavně Nissan Silvia S14 - S15, samozřejmě Toyotu AE86, Toyotu Soarer, Nissan Skyline R33 a R34) a taky nějaký ty ameriky by tam mohly šoupnout *5*
-
Taky Waltare, taky.
-
-
mne sa The Run pacilo :) jasne, bolo to kratke, malo to plno chybiciek.....ale ak sme si to odmysleli, tak to boli docela pekne zavody, mnohokrat plne napatia :) a co sa tyka obtiaznosti, tak hra dala konecne aj trosku zabrat na vyssich obtiaznostiach....graficky tiez dost slusne, car list postacujuci, i ked zo zaciatku ma stval maly vyber aut.....a vsetko to krasne dotvaral vhodne zvoleny soudtrack :) a aj pribeh bol fajn....samozrejme, vacsinou pritiahnuty za vlasy a vsetko to bolo "az priliz filmove" na to, ze to bola hra.....ale aj tak si myslim, ze prepadak to nebol....
(PS: cakam komentare od tych, ktori to ani nehrali a hovoria, ze je to totalna somarina :))
samozrejme, ak je toto pravda, cize vyjde Underground 3, a naviazu na genialne Undergroundy, tak budem spokojny.... -
-
ako hovorim, hra sice na jeden vecer, ale pobavila :) ludia sa nevedia povzniest a prestat mysliet na to, co bolo kedysi...ak by neexistovali prve diely NFS?? ak by bol toto prvy diel??
btw. nikde to nemalo hodnotenie horsie ako 60%, cize to znamena, ze to je nadpriemer.....hmm, ale v dnesnej dobe sa riadit hodnoteniami....dlho som nevidel hodnotenie nizsie nez 50%...
GameRankings X360: 69.91%, PS3: 65.88%
Metacritic X360: 67/100, PS3: 65/100
1UP.com C+, Eurogamer 5/10, Game Informer 7.8, GamePro 6/10, GamesRadar 8/10, GameTrailers 8.4/10, IGN 6.5/10, Official Nintendo Magazine 62%, VideoGamer.com 6/10 -
-
Nadprůmě ano, ale pouze mírný, na to nezapomínej *3*, mezi hrou, která dostává 60% a tou, která dostává 80% bývá propastný rozdíl.
-
-
No The Run mal byť navrat k serii NFS ale podla mňa totalne sklamanie :( ak by som mal porovnať The Run a NFS 1 tak jasný víťaz je NFS1 pri tej hre som strávil nie hodiny ale dni a mesiace :) NFS Undergroud je kapitola sam o sebe a velmi vydarená :) Carbon bol slabý a Most Wanted bol dobrý to znamená že keď teraz boli po sebe dve zlé hry NFS ( Hot Pursuit a The Run ) tak Undergroud III bude podla mňa parádna hra :) a je uplne jedno na akom engine kludne aj na frostbite 2 . ND4SP 4ever *14*
-
-
Podle mě Most Wanted byl poslední dobrý díl. Od něho včetně těchto už to jde rychle z kopce:
Need for Speed: Shift, Need for Speed: Hot Pursuit, Need for Speed: The Run, Need for Speed: ProStreet, Need for Speed: Undercover, Need for Speed: Undercover
-
-
Já nejsem zastáncem tisíckrát omýlaných herních sérií, ale že bych urážel hru, která lidi baví? To né, jistě má stále co nabídnout, ale je kosmetická změna prostředí a modelů aut opravdu změna? Nebylo už NFS dost? Proč nezkusit udělat nějaké futuristické závody jako byl třeba stařičký Rollcage, Star Wars Racer nebo Wipeout?
-
-
Už zas?
-
-
No, když to lidi kupujou? *9*
-