Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?
30.12.2011 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
"Po nepovedeném The Run by to ale chtělo pořádnou náplast na ránu, kterou série (opět) utržila."
Problem je, ze NFS serii potopili opet (pokolikate uz?) borci z BlackBoxu. A kdo stal za vyvojem obou Undergroundu? Ano, BlackBox. Ale tenkrat jeste nezkazeny, tenkrat jeste nejak umeli.
Takze pokud opravdu vznika nejaky Underground 3: a) nemuze byt povedeny, protoze BlackBox ztratili absolutne soudnost + tuning uz davno neni v mode
b) tezko na nem muze pracovat BlackBox, kdyz si ted dva roky s hrali s The RUN. Melo by ho tedy na starosti jine studio, coz je pro fanousky taky spatne a nemuze to dobre dopadnout ;) -
Ty offroady tam byly opravdu celkem zbytečné a špatně se s nima jezdilo. Ale byly pouze u U2, jednička je neměla. A tyto závody s nimi zabíraly jen nepatrnou část hry, takže to šlo přežít.
-
Ale jo. Bavilo mně si tunit autíčka úlně ve všem od audia až po dveře. Problémem u U a U2 byly nesmyslně dlouhé tratě na X kol(žluté) a přidání offroudových aut. Když to bude něco mezi Most Wanted, Carbon, NFS HP a U2, tak se zlobit nebudu.
-
Dirt 3 se konečně zase přehoupl do Rally a přišly skvělé zimní tratě, i tak rozhodně není nejlepší z nejlepších Dirt 2 ale Colin McRae Rally 2, tehdy to byla pravá rally hra, né co je teď Usa s*ačka i když jak jsem psal Dirt 3, se zase trochu vrátil zpátky. Forza není pro PS3, ale pro Xbox 360.
-
Dle mého nejlepší díly z té "novodobé" éry NFS, jsou NFS: underground 2 a NFW: Most Wanted, jinak všechno krok zpátky.
Letošní rok byl na auta slabý, ani DiRT 3 mě neuspokojily a vrátil jsem se k nejlepšímu z nejlepších co je DiRT 2 na PC (když nepočítám Forzy atd, co jsou pouze arkádové PS3 hry)
Tak snad rok 2012 bude pro hry jako celkově silnější, ať už v autech, ale i v dalších odvětví -
Aby jste nemluvili o koze a o voze, Nfs 3: Hot pursuit(tusim 1998). Pak Hot Pursuit 2(2002) a pak Hot Pursuit (2010)
-
kaslem uz cele nfs aj tak ma nema cim prekvapit, a netrham sa ani za underground 3 , lebo som si isty ze dopadne na nic , no ked prekvapia zjem kefu
-
To teda hrajem asi každý jinou hru jednak nevím o tom že by v HP bylo několik jízních vlastností (každé auto jinak jezdilo) já měl pocit že všechny HP auta jezdili pozoruhodně stějně a tohle ve Worldech určitě není tam má každé auto jiné vlastnosti. v tom bylo HP na nic a to je duvod proč to bylo silně arkádové. Stejný nebo alespon podobný scénář byl i u starých NFS 2 respektivě HP vychází z konceptu NFS2 a to ve všech směrech. Až na grafiku rozkývanou kameru a efektní drifty do zatáček jsou prakticky ty hry stejné
-
mně by tam nevadilo ani střídání dne a noci a jízdní model z shiftů ( ať to není úplná arkáda, ale ani žádná reálná ovladatelnost...jen trošku těžší )...a ty policajty...;-) přece jen k undergroundovým závodům by to mělo být ;-)
-
mě by stačil jenom pořádný tuning se všim všudy od neonů až po tónování oken + autosculpt, stejný jízdní model (protože od MW to bylo řídit strašný řídit), bez příběhu, a jiný engine (protoze se Frostbite 2 na zavodni hru nehodi, viz. The Run), módy: okruhy, sprint, drift, drag, knockout
to je asi tak vše -
ani ne :D
-
TROL!!!! *1*
-
Pro tebe bylo zklamani NFS HP kvuli silne arkadovitosti a pritom sam hrajes NFS World a pochvalujes si to?
Kdyz ja jsem hral World, tak Hot Pursuit byl pomalu plnohodnotny simulator ve srovnani s NFSW. -
Ja se jenom strasne bojim toho, ze by do te hry nacpali ten katastrofalni jizdni model co byl v poslednich dilech :(
-
Koneckonců... Už jsem jen čekal, kdy EA zprasí NFS Underground, tak jako to udělala u jiných titulů... *7*
-
Tobě se to líbit nemusí ale někomu zase jo. Urážet tímhle stylem a na konec si alibisticky dát je to "zaujatý názor" abys vypadal jako obránce utlačovaných je podle mě ubohost.
Na upravení si vlastního auta nevidím nic špatnýho a takhle upravený auta jako bylo NFS U 1,2 se mi ve VĚTŠINĚ případů ne ve všech líbila. Takový auta jen tak jezdit neuvidíš a proto se mi líbí.
A na koment nad tím: Na týhle serii bylo super hlavně to, že tam bylo spoustu ale opravdu spoustu dílu se kterýma sis mohl/a upravit auto k obrazu svýmu, nejen co se vzhledu týká ale i výkonu (hlavně NFS U2). Další díly NFS už měly velký prd. Ze spousty licencovanejch dílů se stala "spousta" aut a možnosti úpravy skoro žádný. I v Most wanted mi tohle nejvíc vadilo. I když sem MW dohrál několikrát v tomhle tu hru ochudili. No a pak už to nikdy nebylo lepší... -
Hraju worldy a ty se pomalu ale jistě přetvářejí do NFS Underground byť je pravda že to sice trvá ale na druhou stranu už nemám ani chuť experimentovat so novými tituly NFS jednak HP bylo pro mě zklamání díky silne arkadovosti (no na druhou stranu to vykresluje stare díly NFS 1,2,3).
Tento titul pokud vubec vyjde tu bude nejdříve v listopadu 2012 za tu dobu bude už v NFS World (kanony, město z Underground 2, město z Undercover) to nemluvím o faktu že když minulý rok NFS World vycházelo tak tam byl mizerný tunning dneska jsou ve hře tři kategorie dílů (street, race, pro) rozdělený do dalších třech kategorii (improved, sport, tuned) ty se budou ještě upravovat na celkových 5 kategorii (přibudou silver tuned a gold tuned) navíc budou i nové značky dílů.
Nové herní mody mají přijít v květnu (speedstrap, checkpoints, drags) a pravděpodobně se dočkáme i driftů v prosinci. Do hry mají přidat i tzv PVE (alias Raidy proti jednotlivím Bossum základ má postačit z NFS MW, Carbon (bossove z obou her) ve formě teamplay spolupráce(jako tomu bylo v carbonech). Co týden to aktualizace s novým autem (pravda za boosty ale na rovinu dneska není nic zadarmo a ta jedna koupě starterpacku za dva měsíce není nic strašnéhp (starterpack cca 330kč)
Čili já jsem spokojený tam kde jsem, pokud ovšem bude U3 a bude výborný pak určitě po dlouhé době zase koupím nové NFS nicméně už v to prostě ani nedoufám historie nás poučila poslední dobou jsou NFS nemastné neslané (v lepším případě) -
len aby ten "EAST" neznamenal vytunované Žiguláky, Moskviče a neskôr Volgy :D
-
Z tohodle mam hodne rozpacity pocit.Na jednu stranu pral bych si neco jako NFSU na druhou dost se bojim co z toho vyleze viz par poslednich her.
Taky ani frostbite 2 engine nejaky dobry svetlo na to nevrha je videt ze bud s nim neumeji (zname jedno prohlaseni od Dice ze ten engine je moc slozitej pro poskytnuti modderske komunite) Nebo to proste neni Frostbite engine, protoze ty effekty nevypadaji ani trochu podobne jako v Battlefield 3 -
Takže každej kdo preferuje spíš styling než tuning a vkusně si upraví auto je hned tuzér? Zajímavej názor.