Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Generalmagor
    Jo no, nemáš *15*
  • Generalmagor
    Ano,ano!! Bože at' se nemýlíme a je to opravdu U3 v lepším provedení... i když čistě kopie jak tu někteří lidé řekli by vůbec nebyla špatna *5*
  • Boze jen to ne NFSU a U2 byla hrozna p*covina
  • Nattlord - jenom na PC? To by si dali, jsi v pořádku? *1* *1* *1*
  • CrocoRay
    Mně se líbí jak každého, kdo se tu zmíní, že se mu líbí Run, zasypete mínusky. Já tu hru nehrál, ale některé z vás asi musela hodně znechutit, když neustojíte ani odlišný názor na tuto hru *1*
  • Přesně tak, pro mě je need for sped 1,2,3,4, Porsche, Pro Street, Shift, Shift2 a i vlastně Hot Pursuit(2010) super hry a jen díky jízdnímu modelu, ostatní NFS hry jsem po zahrání 2-3 hodin začal ignorovat, protože je směšné jak se ty auta chovají. Tvůrci by si měli vzít příklad z Codemasters a jejich Gridu a Dirtů, jde přece udělat i kvalitní arkádu se solidní fyzikou a jízdním modelem.
  • Jo taky sem měl ty první díly rád, underground 2 pro mě byl vrchol série potom už ani jeden hratelnej díl.
  • smejki
    Underground je moke guilty pleasure, ale jeho jízdní model byl už tehdy vysmíván, natož dnes
  • Spíš by mohli udělat remake stařičkých NFS 1,2,3,4. Použít tratě, celé je předělat. Vyhrát si s jízdním modelem (už i Shifty mají docela přijatelný). Nechat tam ty staré auta, přidat tam od té doby nové a udělat pořádnou pecku. Vyhrát si s tím třeba 3-5 roků.
    Tohle bych si koupil i za 2000. Hlavně ať to udělají jenom pro PC a potom kdyžtak pro konzole. Kdyby si pořádně pohráli s grafikou a texturami, jízdním modelem, oživením starých tratí a auty, udělali by nejlíp. Vždyť ty mapy byly krásné. Každý má vzpomínku aspoň na jednu.
    Můj osobní názor :)
  • A hlavně u těch her zapomněli, že auto má taky nějakou váhu a ne jako v Burnout Ultimate Paradise, kde člověk smíkal ze strany na stranu i s dodávkou... nadruhou stranu dlužno dodat, že Criterion ty své hry neberou tak übercool vážně jako Black Box a spol... snad jen NFS Hot Pursuit (2010) *3*. Ale hlavní problém je s těmi "vznášedly".
  • mohli by spraviť ako TAXI TAXI film je to o rychlosti film nie *1*
  • pre mna NFS RUN najlepšia hra od NFS - rýchle ,pekné, napínavé, nebezpečné ,graficky krásne , dej super po dohraní hry sa otvaraju možnosti tratí iných
  • Erien
    Viděl bych to na hratelnost, velké město, možnosti úprav z U2 + Frostbite 2 engine se skvělým zničitelným prostředím a ještě lepším zvukem pak bych byl spokojen a po dlouhé době bych si koupil další díl NFS. :)
  • jo presne také dačo som myslel mix toho najlepšieho ale musím povedať že ani "Porsche Unleashed 2" by nevadilo pamätám si že som to hrával stále keď to vyšlo ale to bolo voľakedy
  • no ty si ale kus kokota....
  • Ovšem nejhorší je, když hráč není ani trochu casual. Já mám například tisíce hodin v rFactoru a RBR, a k takovým simulátorům mě paradoxně přivedlo právě NFS:U a NFS:U2. Most Wanted s vynálezem "vznášedlové" fyziky byl neskutečný propad a strašlivé fiasko. A dneska mají takový hnusný jízdní model všechny arkády. Nechápu kdo a proč to vymyslel, ale je to hnus.
  • berme to asi takto, v těchto dílech to auto v podstatě nemá tlumiče a šíleně plave, o tom, že se auto otáčí kolem středové osy snad nemusím ani mluvit. Zahraj si NFSMW nebo carbon a pak Richard Burns Rally (pro příklad) a porovnej ten pro tebe v uvozovká jízdní model, pak pochopíš, že i casual hráč může mít na toto cit.
  • Tak někomu se to třeba líbí, tobě se možná líbí stodvacítky, ale někomu třeba snížený sporťáky s lopatou na zadku... Já sice nejsem přímo vyzanvačem "tuzingu", spíše pravého tuningu hlavně motoru a podvozku, ale kde jinde si může člověk zajezdit s těmito vozy?. Ty si hraj svoje a nám to nehaň.
  • ehehe ne vsechno co reaguje na sipku dopredu/dozadu a samozrejme i doleva/doprava je "jizdni model" :DD
  • bezva, dalsi "barbie" hra na prevlikani aut... to svet opravdu potrebuje %)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit