Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?
30.12.2011 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
Tak nějak... Arkádu ano, ale co je moc to je příliš, proto jsem hned odinstalovat NFS undercover, pak jsem se k tomu na chvilku vrátil, ale už jsem to zase smáznul, protože to spíše arkádová parodie... kua závodní hra a největší mínus je jízdní model *15*...
-
Nadprůmě ano, ale pouze mírný, na to nezapomínej *3*, mezi hrou, která dostává 60% a tou, která dostává 80% bývá propastný rozdíl.
-
Tak ty mam nainstalovaný permanentně *15*a když se nudím přijdou vhod, dohrávat už to po páté nehodlám *2*
-
Čekáme na to jako na smilování boží... jen doufám, že to zase nesprasej nějakou novou featurou typu drsnej příběh, nebo Zablokovaný Ken a spol. Mě se líbily celkem i ProStreet... žel strašný fyzikální model a nudné tratě to zazdily *13*... takže snad raději Underground 3, jen bych poprosil více japonských aut *1* (Hlavně Nissan Silvia S14 - S15, samozřejmě Toyotu AE86, Toyotu Soarer, Nissan Skyline R33 a R34) a taky nějaký ty ameriky by tam mohly šoupnout *5*
-
No, taky bych dodal výborný driftovací systém který se hodí přímo k volantu.. Záleželo zde jak moc máte upraven motor ( mohly jste si ho upravit kompletně ) akceleraci, náhon kol.. .Prostě ta hra podle mě měla nejlepší driftovací systém který byl kdy udělán, už to nebylo že jste zmáčkly jedno tlačítko a driftovalo to samo.. Kdyby té hře daly jenom nový grafický kabát a jinak vše nechali stejné tak by hra měla velký uspěch...
-
jo, a to je duvod, proc ma na metacriticu prehnanych 70 od shrnuti vsech serveru a user rating 5.7, dobrej vtip :D
-
hmmm nieco na styl nfs2/3 alebo porsche alebo mix vsetkych by bol super
-
no jetli neco budou delat a zase to ti voly budou delat pro ps3 a xbox a pro pc daji osekanou verzi bez ovladacu ktera ma hodne blizko k bete jak to je u Run tak serie NFS us nikdy nebude titulem ktery hraci chteji. Celkem nechapu jak u run na nejlehci obtiznost nejde projet. chudaci zacatecnici co nikdy zavodni hry nejeli ti se pekne musi u toho potit. ja tun zabrh protoze odpojovat mys abych to mohl spustit (prece to nebudu hrat na mysi aspon hra si mysli ze mys je gamepad). Kde jsou ty stare zlate casi kdy vyslo Proshe a byla to nejlepsi hra ze serie.
-
U3 by bylo awesome. jen mi nahání strach ten jejich "vyhrabaný" plakát připomínající ProStreet :-X
-
Mě je úplně jedno, z jakého prostředí a s jakými auty bude další NFS, hlavně ať se vrátí k jízdnímu modelu obou Undergroundů. Protože ten paskvil, který mají arkádové díly od Most Wanted, je zavrženíhodný.
-
kok*t
-
Z celé série mám Undergroundy a Most Wanted nejraději, takže mi tato volba ani tak moc nevadí a pokud se hra povede, tak sem s ní.
Přesto si ale po dohrání Race Driver Grid říkám, že poslední díly NFS na tom nejsou zrovna nejlíp (kromě Shiftů) a všechna auta se ovládají víceméně stejně, kde stačí zatáčky vybírat o svodidla (Run jsem nehrál a čekám až zlevní) a tak mám trochu obavy, aby i tento Underground 3 neskončil takhle, přičemž jediný tahák bude úprava vzhledu a zvyšování akcelerace s rychlostí.
Možná by nebylo od věci se trochu zamyslet nad Gridem nebo jiným kvalitním závodním titulem a zapracovat na ovládání vozidel, přičemž každý vůz by byl jedinečný a choval se na trati úplně jinak, jenom tratě by netvořily licencované okruhy nebo jiné nudné okruhy, nýbrž by se závodilo v různých krásných oblastech (venkov, hory, klidně i chudinské mexické města či turistické Acapulco), jak už zmínil John a tratí by bylo opravdu hodně a na všech by si dali tvůrci záležet. -
máš totiž skupinu lidí pro který krásný auto znamená rekonstrukce podle továrny, čim starší, tím krásnější. Skutečné umění pak vypadne z rukou designera, u mne osobně vede Lamborginy a v současnosti Audi
a pak máš skupinu lídí, co považujou za krásný auto vyhrkanou octavii, na kterou nechaj našroubovat hromadu nesmyslnejch blatníků, světýlek, polepek, či to rovnou stříknou do barvy, z které by se normální člověk zeblil. Důležitější, než výkon je, aby uvnitř byl slyšet každý ton z hustokruto tuc duc "hudby"
tak serie underground je čistě pro druhou skupinu, je to lepší, než být v garáži a dělat to naživo.
P.S.: čistě jen jeden zaujatý názor -
No, spíš bych uvítal něco, co bude něco mezi NFS Underground a NFS Most Wanted (pro mě byl NfS vždy o tuningu, dobrých autech, velkém i zajímavém prostředí a policajtech!) :)
Po Most Wanted nevyšlo nic kloudného nebo něco co by vylepšilo tu hru aby měla i prvky Underground třeba :( . -
ako hovorim, hra sice na jeden vecer, ale pobavila :) ludia sa nevedia povzniest a prestat mysliet na to, co bolo kedysi...ak by neexistovali prve diely NFS?? ak by bol toto prvy diel??
btw. nikde to nemalo hodnotenie horsie ako 60%, cize to znamena, ze to je nadpriemer.....hmm, ale v dnesnej dobe sa riadit hodnoteniami....dlho som nevidel hodnotenie nizsie nez 50%...
GameRankings X360: 69.91%, PS3: 65.88%
Metacritic X360: 67/100, PS3: 65/100
1UP.com C+, Eurogamer 5/10, Game Informer 7.8, GamePro 6/10, GamesRadar 8/10, GameTrailers 8.4/10, IGN 6.5/10, Official Nintendo Magazine 62%, VideoGamer.com 6/10 -
U3 by uvitalo asi hodne lidi. snad u kazdyho clanku nfs pisou lidi, proc radsi neudelaj dalsi underground a i na youtube v top komentech je ze fanousci chcou undereground 3 *15*
-
a to víš jak? na začátku Runu byl splashscreen "uses forstbite 2" a hra se ti nelíbila?
co má technologie společného s jejím fušérským využitím? *15* -
zasa nuda..jedine co tam bude new budu auta a mozno ani to ne..alebo grafika..trate budu rovnake..bud ich budes jazdit z predu alebo od zadu....underground som najvac fical 1tku...2jka ma vyslovene nudila.. *6*
-
Já jsem nikdy nepochopil co bylo na Underground sérii tak super. Mě teda nebavila. *4*
-
Podle mě Most Wanted byl poslední dobrý díl. Od něho včetně těchto už to jde rychle z kopce:
Need for Speed: Shift, Need for Speed: Hot Pursuit, Need for Speed: The Run, Need for Speed: ProStreet, Need for Speed: Undercover, Need for Speed: Undercover