Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?
30.12.2011 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
Není to engine vhodný pro auta tečka.
-
Vždyť High Stakes byla v podstatě kopie předchozího HP.
-
Die muthafucka.
-
JJ, ty všechny byly famozní, hlavne jak se skvěle v 350km/h odráželo od svodidel, a ten jízdní model byl taky na hov*o, takže díky radsi ne!
-
Ono by se pánové stačilo podívat na pár posledních úspěšných titulů jako stařičké NFS 4 High Stakes, což bylo dle mého jedno z posledních opravdu povedených. Vzal bych tento koncept, smíchal třeba s příběhem z NFS Run, dotvořil dobrým systémem tuningu a úprav aut a máme adepta na úspěšný díl. Podpořil bych ještě komunitu nějakým editorem vozů a tratí
-
Tak poriadne NFS tak ako má byť bylo (dle článku neúspěšné) Need for Speed The Run.
-
Toľko krásnych superaut a legend na svete, toľko zaújímavých miest, prímorských pláží, dedinských krajiniek, hôr, jazier a všetkoho možného a oni zas robia nejaké blbé ilegálne závody. Nič v zlom tiež som mal rád underground a veľa som ho hrával ale myslel som že EA začne robiť už nejaké poriadne NFS tak ako má byť. Pri najmenšom by to mohli nazvať len Underground a dať tam to NFS logo ako pri Shifte ale "sto ľudí, sto chutí"
-
Pochybujem :) ale je to tvoj názor a nikto ti ho nebere :)
-
No The Run mal byť navrat k serii NFS ale podla mňa totalne sklamanie :( ak by som mal porovnať The Run a NFS 1 tak jasný víťaz je NFS1 pri tej hre som strávil nie hodiny ale dni a mesiace :) NFS Undergroud je kapitola sam o sebe a velmi vydarená :) Carbon bol slabý a Most Wanted bol dobrý to znamená že keď teraz boli po sebe dve zlé hry NFS ( Hot Pursuit a The Run ) tak Undergroud III bude podla mňa parádna hra :) a je uplne jedno na akom engine kludne aj na frostbite 2 . ND4SP 4ever *14*
-
jo jo skvely dily, ale preci jen 1, 3 a 5ku jsem hral mnohem vic nez 2 a 4 *2*
-
JES, snad bude :)) ste me ted dostaly nainstaluju underground 2 :DD
-
to bylo samozřejmě na walltara
-
když se řekne NFS tak mi vstávají chloupky na krku při vzpomínce na 1. díl. Druhý ještě lepší. Třetí nám vyrazil dech. Čtvrtý jej ještě překonal (inovace, co?). Stále více možností. Když už by do toho nikdo víc neřekl, měli jsme tu 5. díl - Porsche unleashed. Zase ta inovace.
A pak NFS asi dostalo na starosti jiné studio či co, protože mi ty jejich šmejdy nestojej ani za to, přečíst si recenzi. Možná je to ale jenom nostalgie, která mi nedovolý se přenézt přez nekvalitu posledních dílů.
Tak si mě děcka mínuskujte -
Yes! Underground nejlepší díly :)
-
Já abych pravdu řekl tak nepotřebuju aby mě něčím překvapovali .... mě by ke štěstí stačila kopie Undergroundu 2 s moderní grafikou .... já nevím z kama to lidi mají že každý nový díl musí inovovat ... třeba Starcraft 2 je podle mě dokonale zvádnutý druhý díl ... stejný gameplay ale nová grafika .... probém podle mě je když někdo začne vydávat hry jak na běžícím pásu, potom je celkem zbytečný si to kupovat protože se za rok na grafice nic nezmění a gameplay pokud předělají tak většinou k horšímu viz. dragonage 1 vs dragonage2 ... já prostě nejsem zastánce hesla "inovace za každou cenu" to potom herní studia dělají paskvil typu Fallout 3 který ač nebyl úplně špatný tak si prostě to méno nezasloužil. NFS je bohužel dnes ukázka toho že vydávat hry jak na běžícím pásu sérii jenom škodí protože dát 1k za pár nových aut a pár tratí je celkem hnus .... kdyby třeba tři roky počkali a mezi tím udělali něco jiného, něco čím by obohatili herní trh udělali by líp.
-
proč ne frosbite 2?
-
Taky Waltare, taky.
-
Stejně ta hra už nemá čím překvapit. Je to stejnej hnus jako call of duty.
-
Já nejsem zastáncem tisíckrát omýlaných herních sérií, ale že bych urážel hru, která lidi baví? To né, jistě má stále co nabídnout, ale je kosmetická změna prostředí a modelů aut opravdu změna? Nebylo už NFS dost? Proč nezkusit udělat nějaké futuristické závody jako byl třeba stařičký Rollcage, Star Wars Racer nebo Wipeout?
-
ANO .... prosím ať to je jak U2 s lepší grafikou .... na to čekám už hodně dlouho.