Přejít na výpis diskuzí
Bude mít nový Assassin’s Creed co-op a vrátí se Connor?
29.11.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Můj názor AC3 byla super hra se soubojovým systémem kterej nebyl hardcore těžkej ale umřít se mi tam narozdíl od předchozích her fakt párkrát podařilo a k utěku sem se ubíral mnohem častěji než v minulích dílech navíc sakra dyt ty animace napřiklad při dvojím zabití no to je sakra pokoukáníčko jinak další díl s Connorem nebránil bych se ale jak už tady bylo o čem když všechny velký momenty revoluce si vyplítvaly a já osobně bych si hrozně hrozně moc přál zase hrát v součastnosti za Desmonda tím by mi udělali vývojáři fakt radost protože možná že za něj hrát bylo někdy otrava ale i tak když se řekne Assassins creed někdo si vybaví Altaira někdo Ezia já si ale prostě dycky vybavím Desmonda.
-
Všimli jste si na náhrobku na konci jména Connor Dawenport (nebo jak bylo to příjmení)? Ten Achilles měl syna, kterej umřel asi v sedmi letech co jsem počítal myslim. A podle něj dal jméno tomu indiánskýmu Connorovi
-
COD už jen jako Modern Warfare.... jen kvůli příběhu... chtěl sem vědět, jak to dopadne :D
Po skončení to šlo z disku a už víckrát už ne. -
zatím to tak je, ale s přibývajícími díly... kdo ví? nerad bych variaci na COD
-
Na tu se u AC nezapomíná - proto ten dotazník.
-
Taky jsem fanda seriie..a u AC III se skvele bavim! je to samozrejme castecny odklon ale hra ma plno i vychytanych veci.Lezeni po stromech je stejne zabavne jako behani po evropskych strechach.Hra vypada skvele,je narvana udalostmi a postavami.Je pravda ze mise jsou casto vice akcni a stealth provedeni temer nemozne ale stale je mnoho sledovacich misi,dobrovolnych a volnost Sveta je obrovska
-
Orc must Die:-D
-
Nějaké asi by se našli, ale jasně dělají se pro peníze, nic proti tomu kdyby se nezapomínalo na kvalitu.
-
Je to jen hra a kdyby to na počet bylo bráno REÁLNĚ, tak bys neustál útok třem puškám vojáků, nasazenými bajonety. V Tomto je hra vyřešena dobře. Kdyby zaútočili koordinovaně a společně, tak si myslím, že bys zase nadával, že ta hra je moc hardcore, protože tě zabijí během deseti vteřin
-
Já netvrdím, že jsem překvapený. Jen nemám rád natahování značky, protože se snadno může stát, že jí to zničí. Což by mi bylo u AC hodně líto
-
Ukaž mi jedinou hru, která by nebyla dělána pro peníze?
-
Relativní svoboda? Osobně sem hrál AC 1 a Bratrstvo (dvojka svým tématem, kde byla nasazena vůbec neoslovila a bratrstvu ani nevím, jak jsem se dostal), ale AC 3 má mnohem více možností než předchozí díly.
Že v AC 3 nejsou monumentální stavby ala Colloseum apod.? Na co? Parkrát na něj vylezeš a pak stejně zájem upadne a už ho budeš brát jako samozřejmost (takto bych ho bral já, ale každý má jiný vkus) -
A cos čekal? Dokud budou stále vysoké prodeje, tak se ta značka bude ždímat dál a dál.
-
A já myslel, že connor a kenway je ten samej..
-
Beru na vědomí. *3*
-
Já vím koho jsi myslel, jen než začneš příště dělat chytrého, tak se vyjadřuj přesněji.
-
A já myslel, že AC3 má být vyvrcholení série. Hm takže zase pokračujem dál... v Ubisoftu klasicky zvítězila touha po penězích nad rozumem.
-
Nejsem takový profík přes urážky jako ty, ale když se kouknu na oficiální mapu Braavosu ( http://www.westeros.org/Citadel/Graphics/Gallery/LoIaF-Braavos_01.png ) a jeho popis v knihách, tak je inspirace Benátkami evidentní. A Královo přístaviště? Město ze dvou stran obehnané vodou, s řetězem na ochranu před námořním útokem a chrámem ne nepodobným Hagii Sofii? Tam to inspirace třeba nebyla přímo, ale i tak by to bylo víc než podobné. *2*
-
To mas pravdu ako s musketami. Lenze v close combat Connor nema protivnika. Neberme teraz v uvahu ze realnejsie by bolo to ci ono. Keby to bolo na jeden zivot tak urcite nikto neutoci z predu proti 3-5 vojakom zo zbranou namierenom proti vam.
Muskety vsak neboli najpresnejsie zbrane a naboj sa v hlavni pohyboval. Pravda je ze vdaka absencii aerodinamickeho tvaru sposobovali velke poskodenia.
Ale ako tu kolega spominal je to hra. A keby to bolo realne tak sa vojakom vyhybate na kilometre.
Btw z aersoftu viem zasa, ze trening a prax maju neocenitelnu vahu aj oproti napriklad slovenskym vojakom ktori v realnej akcii neboli. Nacvicit sa da vselico a to ze ste dobry strelec na 300 metrov zdialenu figurinu vam este nedava ziadnu extra vyhodu proti nepriatelovi cvicenemu v boji.
Ale vazne debatovat o realnosti hry ktorej cielom je zabavit asi velky zmysel nema :D -
No jestli to takhle všechno jednoduše zabiješ, pak ano - Jinak se s tvou hloubkou (jestli vůbec nějaká je) myšlenkových pochodů vůbec nedá souhlasit...