Přejít na výpis diskuzí
Bude mít nový Assassin’s Creed co-op a vrátí se Connor?
29.11.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
George Martin přijde do studia Ubisoft Montreál. Zavolá si šéfa a řekne mu v*serte se na AC sérii. Uděláte spin off AC:Kingdoms of Westeros, kde budete hrát za jednoho z vrahů (bez tváře se jmenují?Už jsem to fakt dlouho nečetl). Já vám udělám koncept scénáře a vy uděláte to co umíte nejlíp. Bravos, Královo přístaviště a další města, jejíž název jsem už vypustil...
-
Klidně bych časem viděl i hru z Assassin's Creed univerza, ale úplně jiného žánru a gameplaye. Jeho lore má poměrně dobrý potenciál a nemusí se jen omezovat jen na Third Person akrobata s hidden blades, který šplhá po domečkách a skáče do kupek sena.
Největší chyba dalších dílů Assassina vidím, že premisa byla v každém díle téměř identická. -
Jsem asi fanouskem serie, ale k AC3 jsem se jeste nedostal. Podle ruznych recenzi a ohlasu od hracu jsem vyrozumel, ze hra ztratila to hlavni, co jsem na serii miloval (relativni svoboda, reseni situace steatlh postupy, virtualni exkurze po architektonickych skvostech lidstva, o kterych jsem se ucil na stredni). Koupe tedy odlozena na neurcito a o dalsi pokracovani jsem nejak ztratil zajem.
No a k ankete... Zvlaste otazka zahrnujici Uncharted 3 me vydesila k smrti. A chrlit jedno AC za druhym kazdy rok taky podle me neni uplne OK. Muj vysneny AC by byl pochopitelne z Prahy, ale s vybrousenym gameplayem z jednicky (nebo alespon dvojky).
Ach jo... ja si u tech diskuzi nad dnesnimi hrami pripadam tak stare! A to mi je -pouze- 23! :-) -
Horší to bude spíše s příběhem, templáři asi sotva:)
-
Já chci Connora Ezio zemřel tak nechte aspon chvilku Connora.
-
Hmm tak by to asi šlo no po té architektonické stránce.
-
už to nechte chcípnout...
-
ty si fakt totalny c*rak
-
drsnaci vzdycky krvaci na podlahu to vi kazdej ne :))
-
V ac3 mě nejvíc ze všeho bavil úvod za Haythama. Možná i proto, že jsem se těšil, až budu zase běhat po střechách jak budu chtít a zkoumat, prolézat kobky, nakupovat brnění... S příchodem Connora se hra zvrhla. Příběh mě nezaujal, gameplay slabý. Hrál jsem to, abych to už měl za sebou. Žádná motivace hrát vedlejší mise, u dobývání pevností(zdaleka nejzábavnější části hry) ovšem byla pouze jedna nalinkovaná cesta (ostatně jako v celé hře). Líbil se mi styl ac1 za altaira. Připadalo mi tam, že jsem opravdu ten vrah, který se skrývá a hledá možnosti jak tiše zlikvidovat cíl a zmizet. Eziovi ani connorovi bych nic z toho nevěřil. Oba jen vraždící mašiny. Uncharted je jedna z her, co ps3 majitelům závidím. Dokážu si tak představit další prince of persia, ne assassina. Tam chci návrat k jedničce, potažmo dvojce s víc volností, možná převleky ala hitman apod.
-
Mně by se líbil koncept z Brotherhoodu přepracovaný do COOPu. Tzn budeš mít možnost si zavolat assassína ale ten nebude AI ale prostě můžeš doběhnout kus vedle za kámošem a pomoct mu s nepřáteli. To by se mi líbilo. :) Koneckonců AC byl vždy o celém řádu, nejen o jednotlivci.
-
Nemůžu si pomoct ale jak UBI sliboval bitvy až 1500 Vojáky na scéně , tak tyhle bitvy tam byli jen dvě , já čekal teda více ;-) Trochu zklamání , Další AC bych rád viděl v Praze :)
-
Ja AC serii miluji ale ackoliv jsem si jisty ze ACII nikdy neprekonaji (strasne moc novinek a 'WAU' momentu a super lokace,postavy,pribeh apod)
ak jsem pro aby udelali dalsi AC,ale at daji nejakou pauzu 2-3 roky...jinak se z toho stane paskvil.
Jinak,jsem mozna jediny ale uz ignoruju ten pribeh okolo desmonda uzivam si jen pribeh postavy(Ezio,Connor) jelikoz uz je to moc zamotany a dost me to prestalo bavit zhruba od zacatku Relevetions. -
Mě se hra hodně líbí,i když jsem teprve s Connorem ve věznici...
Další díl? Vyměnit hlavní postavu za jinou. Období? Já osobně středověku jsem unaven a další výlet do antického Řecka či Říma bych fakt nechtěl. Co zkusit Japonsko 1870? Američanů, francouzů a dalších národů tam bylo celkem dost a navíc byla válka ( viz příklad Poslední samuraj nebo datadisk k Shogun 2: Total War).
Jinak jednoduché souboje? Mě nenapadá žádný jiný styl, který by se hodil. -
Copak kdyz clovek krvci a je popaleny je automaticky mrtvy?
-
Trojku mám sice ještě rozehranou, takže přesně nevím, co bych v dalším díle chtěl/nechtěl vidět atd., ale jedno už vím jistě: kooperaci určitě ne. Podle mě má být asasín stealth samotář, ne zabiják co likviduje nepřátelé s pomocí dalšího asasína. Když už, tak třeba v podobě menší postranní co-op kampaně, ale v hlavní příběhové linii ne.
-
Řecká akropole, řecké domy pro chudé, které jsou předobrazem pro římské domy (2-4 patra), řecké gymnasia, řecké chrámy a komplexy, amfiteátry atd. Makedonie je chudý bratříček, ale za vlády Alexandra to taky neplatí:)
-
No tak by byl prostě zraněný akorát, no :-)) Easy
-
a co ta krev na zemi a popaleniny?