Přejít na výpis diskuzí
Bude mít nový Assassin’s Creed co-op a vrátí se Connor?
29.11.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
John Connor.. jj, Tcko tu dlouho nebylo.
-
Mě se hra hodně líbí,i když jsem teprve s Connorem ve věznici...
Další díl? Vyměnit hlavní postavu za jinou. Období? Já osobně středověku jsem unaven a další výlet do antického Řecka či Říma bych fakt nechtěl. Co zkusit Japonsko 1870? Američanů, francouzů a dalších národů tam bylo celkem dost a navíc byla válka ( viz příklad Poslední samuraj nebo datadisk k Shogun 2: Total War).
Jinak jednoduché souboje? Mě nenapadá žádný jiný styl, který by se hodil. -
Já bych bral a v rámci universa AC by to mělo být nějak popsáno,historický konec templářů Jacques de Moley a tak.
-
Můj názor AC3 byla super hra se soubojovým systémem kterej nebyl hardcore těžkej ale umřít se mi tam narozdíl od předchozích her fakt párkrát podařilo a k utěku sem se ubíral mnohem častěji než v minulích dílech navíc sakra dyt ty animace napřiklad při dvojím zabití no to je sakra pokoukáníčko jinak další díl s Connorem nebránil bych se ale jak už tady bylo o čem když všechny velký momenty revoluce si vyplítvaly a já osobně bych si hrozně hrozně moc přál zase hrát v součastnosti za Desmonda tím by mi udělali vývojáři fakt radost protože možná že za něj hrát bylo někdy otrava ale i tak když se řekne Assassins creed někdo si vybaví Altaira někdo Ezia já si ale prostě dycky vybavím Desmonda.
-
-
....ja osobne tiež tvrdím, že AC3 je výborná hra. Aleš, podľa mňa, ja tákým fanúšikom série Assassin’s Creed, ako ja som fanúšikom fotbalu či hier Football Manager. Práve tá zmena na začiatku hry, tá lineárna časť s Connorovým fotrom mi brala dych. Ja som fakt nechcel ďalší Assassin s štýlom dvojky a zbytku hier po trojku. Stačili 3 diely a vylepšenia typu tower defence. Začalo to jednoduchým hľadaním indícií a vraždou. Mala by to byť aj naďalej hlavná činnosť, ktorú vykonávam v hre. Apropo: aj ja som v AC3 zomrel a utekal častejšie ako v predchádzajúcich dieloch. Aleš asi hral inú hru. Teda podľa jeho kritiky na AC3, by som sa nečudoval. Z recenzentov, ktorých recenzie som na AC3 som čítal (bolo ich 8 bez tejto na tiscali), je ako jediný čo AC3 ako hru podkladá za neúspech ...Hawk
-
-
Ac se povazuju za milovnika AC serie a u dilu, kde to bylo mozne jsem se snazil o 100% synchronizaci. Tak po odehrani 3 sekvenci AC3 behem tydne, jindy jsem za tu dobu mel odehrany cely dil, musim rict, ze jsem se nikdy u AC tak moc nenudil. Ta hra mi nenabizi v podstate zadny duvod proc ji hrat dal, pribeh mi prijde pomateny, jen z ukolu do ukolu a celkove je vse az na grafiku a mozna jeste soubojovy system vyrazne horsi, v nekterych mistech az k placi. Absolutne mi tam chybi atmosfera a duch predchozich AC dilu. Driv jsem rikal, ze pro me skoncilo AC s koncem Ezia a nutno rict, ze po odehrani casti AC3 nemam duvod svuj nazor menit. RIP Ezio
-
Ano chci koridovku typu Uncharted . Doufám, že se tak stane
-
Určitě další díl s Connorem *3* Tak a teď mě ukamenujte *1*
-
connor a kenway mi sú z nejakého dôvodu dosť nesympatické postavy. trojka dosť stratila na duchovi assasins creeda a dosť mi vadí že ten súbojový systém je taký divný... maníci stoja vedľa seba a ja ich nedokážem hidden bladom odrovnať oboch... postava vôbec neposlúcha môj zámer robí si doslova čo chce pričom v starších dieloch to všetko zázračne fungovalo... celkový dojem z hry je dobrý ale niečo tomu vážne chýba...
a okrem toho myslím si že z dejovej línie desmonda už viac nevyždímajú čo sa týka predchodcov... skôr by som konečne prešiel už k desmondovi a uvažoval o podobnom projekte ktorý by využíval hidden blade alebo kompletne nový nápad na báze assasina... dosť sa mi páčila hra neviem ako sa už volá ale hlavná postava bola v roli hackera a dokázala sa nabúrať do rôznych systémov a zvrátiť situáciu vo svoj prospech... -
-
A já myslel, že connor a kenway je ten samej..
-
-
Nemůžu si pomoct ale jak UBI sliboval bitvy až 1500 Vojáky na scéně , tak tyhle bitvy tam byli jen dvě , já čekal teda více ;-) Trochu zklamání , Další AC bych rád viděl v Praze :)
-
Klidně bych časem viděl i hru z Assassin's Creed univerza, ale úplně jiného žánru a gameplaye. Jeho lore má poměrně dobrý potenciál a nemusí se jen omezovat jen na Third Person akrobata s hidden blades, který šplhá po domečkách a skáče do kupek sena.
Největší chyba dalších dílů Assassina vidím, že premisa byla v každém díle téměř identická.