Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • George Martin přijde do studia Ubisoft Montreál. Zavolá si šéfa a řekne mu v*serte se na AC sérii. Uděláte spin off AC:Kingdoms of Westeros, kde budete hrát za jednoho z vrahů (bez tváře se jmenují?Už jsem to fakt dlouho nečetl). Já vám udělám koncept scénáře a vy uděláte to co umíte nejlíp. Bravos, Královo přístaviště a další města, jejíž název jsem už vypustil...
    • Magister_Peditum
      Braavos jsou okopčený Benátky (Královo přístaviště by pak jako z oka vypadlo Istanbulu) a hra by vypadala prakticky stejně jako AC2, takže díky, ale ne-e.
      • No jestli to takhle všechno jednoduše zabiješ, pak ano - Jinak se s tvou hloubkou (jestli vůbec nějaká je) myšlenkových pochodů vůbec nedá souhlasit...
        • Magister_Peditum
          Nejsem takový profík přes urážky jako ty, ale když se kouknu na oficiální mapu Braavosu ( http://www.westeros.org/Citadel/Graphics/Gallery/LoIaF-Braavos_01.png ) a jeho popis v knihách, tak je inspirace Benátkami evidentní. A Královo přístaviště? Město ze dvou stran obehnané vodou, s řetězem na ochranu před námořním útokem a chrámem ne nepodobným Hagii Sofii? Tam to inspirace třeba nebyla přímo, ale i tak by to bylo víc než podobné. *2*
          • Ať si je to třeba inspirovaný čím chce. Nedá se srovnávat. Ale nemám sílu vysvětlovat ti to co jsi měl už vědět dávno - rozdíly mezi fantasy a realitou. Rozdíly mezi různým znázorněním a rozumným pojetím. Je to asi jako kdyby jsi řekl, že nechceš aby někdo zpracoval Hru z Whitechapelu protože už něco podobného bylo v Dishonored. Takže doopravdy nesouhlasím s tvým ignoranstvím a krátkozrakostí, sorry...
            • Magister_Peditum
              No jo, když nemáme sílu vysvětlovat, tak ostatní nazýváme krátkozrakými ignoranty a dalšími léty prověřenými "stěry". Ale nuže dobrá. Dobrou noc. *4*
    • trapas
  • Mozno pojdem proti prudu ale mne sa AC3 paci asi najviac po skvelej jednotke. Lovenie v lese, vylepsovanie statku a tie namorne bitky...ooooohhhh....tie su paradne. Skvela hudba, strateny Connor, ktori vpadol do sveta ktori predtym nepoznal. A ten uvod hrat za inu postavu(nebudem kazit hru inym ale ak ste to hrali tak viete o com hovorim). Zatial len sekvenica 7 ale to kvoli snahe dokoncit vsetky vedlajsaky. A ze ich tam je.
    Paci sa mi rovnako, ze nemusim liezt "pol hodiny" na strechu kostola kvoli sinchronizacii. A rovnako sa mi paci, ze parkour nie je umenim kazdeho vojaka v hre(nie ako v 2ke ci revelations).
    To ze sa zabija jednoduchsie mi pripada zase viac realne. Kedze mame trenovaneho assassina a nie nejakeho radoveho vojaka ktoreho naucili akurat strielat.
    Pribeh zatial tiez povazujem za lepsi ako v 2ke ci revelation. Ezio ma nenormalne nasie**l ked som musel riesit furt jeho rodinne problemy. 2ku som dokoncil zo zatatymi zubami aby som si mohol spravit ciaru ale nic viac.
    Najhorsie na AC3 je PC optimalizacia ktora povedzme si pravdu je skoro nulova. Viditelne zanedbanie zo strany Ubisoftu. Mesiac/dva si si mohli dat este nato.
    A co by som videl najradsej v pokracovani? Urcite nie stredovek alebo doby z predchodzich hier. Bral by som skor posun k buducnosti. Kde buducnostou vzhladom na AC3 myslim napriklad prvu svetovu alebo druhu svetovu. Ale radsej asi tu prvu, kde zakopove vojny a prve uplatnovanie tankov a bojovych taktik by tej hre priam nahravalo.
    No uvidime co z toho bude.
    P.s. moj nazor ktori nechcem nikomu vnucovat. Ak s nim suhlasite, dobre. Ak nie aj to pochopim.
    • "To ze sa zabija jednoduchsie mi pripada zase viac realne. Kedze mame trenovaneho assassina a nie nejakeho radoveho vojaka ktoreho naucili akurat strielat."

Dej tak čtyřem patnáctiletým výrostkům každému airsoftovou pistoli s jednou kuličkou a řekni jim, že mají držet při sobě, mají tě zneškodnit, můžou použít nejenom tu pistoli, ale i vlastní ruce a nohy a dostanou každý dva tisíce když se jim povede. Sám si vezmi cvičný nůž s křídovou čepelí, postav se před ně tak pět šest metrů od nich na volném prostranství. Tím budeme mít situaci, která se v ACIII děje celkem často a hra k ní nenápadně pobízí.

Už se těším na kolika z nich se ti podaří "víc reálně" nechat alespoň drobnou stopu křídou před tím, než nakoupíš tak dvě kuličky do těla. Ještě můžeš zkusit ty "víc reálné" chvaty co tam Connor provádí, třeba se ten chycený taky nebude "víc reálně" bránit a nechá ze dobrovolně pozohýbat a zneškodnit a jeho parťáci ti taky "víc reálně" nepůjdou každý s vidinou Emmy Destinky do zad, ale budou se jen dívat a třeba ti i fandit.
      • Je to jen hra a kdyby to na počet bylo bráno REÁLNĚ, tak bys neustál útok třem puškám vojáků, nasazenými bajonety. V Tomto je hra vyřešena dobře. Kdyby zaútočili koordinovaně a společně, tak si myslím, že bys zase nadával, že ta hra je moc hardcore, protože tě zabijí během deseti vteřin
        • Reakce byla na vyrok
          "To ze sa zabija jednoduchsie mi pripada zase viac realne. Kedze mame trenovaneho assassina a nie nejakeho radoveho vojaka ktoreho naucili akurat strielat."
          Doufam z moji odpovedi bylo jasne, o co mi jde. Kdyz je realnejsi ze jeden proti mnoha je snazsi nez predtim, tak OK, necht pan diskutujici otestuje, jak je to realne jednoduche.

A hra v tomto neni vyresena dobre. Hra je ohledne boje vyresena typicky pro dnesni herni prumysl, tedy tak aby hrac nebzl obtezovan nutnosti pouzit hlavu. Kdyby to bylo jak pises tak jasam, ze v UBI konecne dostali rozum. Jenze to by casulaci nerozdychali ze dokonce musi zapojit elementarni logiku, jako napriklad ze za denniho svetla se mezi tri ozbrojene nepratele proste neleze, protoze je to sebevrazda. Ne tak v AC3 a AC serii obecne, ke je to naopak validni a mechanismy hry podporovana bojova strategie, ktera v cirka 90% pripadu povede k hracovu rychlemu a snadnemu vitezstvi.
      • To mas pravdu ako s musketami. Lenze v close combat Connor nema protivnika. Neberme teraz v uvahu ze realnejsie by bolo to ci ono. Keby to bolo na jeden zivot tak urcite nikto neutoci z predu proti 3-5 vojakom zo zbranou namierenom proti vam.
        Muskety vsak neboli najpresnejsie zbrane a naboj sa v hlavni pohyboval. Pravda je ze vdaka absencii aerodinamickeho tvaru sposobovali velke poskodenia.
        Ale ako tu kolega spominal je to hra. A keby to bolo realne tak sa vojakom vyhybate na kilometre.
        Btw z aersoftu viem zasa, ze trening a prax maju neocenitelnu vahu aj oproti napriklad slovenskym vojakom ktori v realnej akcii neboli. Nacvicit sa da vselico a to ze ste dobry strelec na 300 metrov zdialenu figurinu vam este nedava ziadnu extra vyhodu proti nepriatelovi cvicenemu v boji.
        Ale vazne debatovat o realnosti hry ktorej cielom je zabavit asi velky zmysel nema :D
      • NO víš ale muškety z 18.století a dnešní airsoftový pistole to je trochu rozdíl musíš taky brát žes s nima vystřelil jednou a pak konec máš po střílení protože než nabiješ tak už máš v břiše ten nůž víš míření taky prakticky nemožný a dlouhý takže pokud bys jim dal pistole s jedním nábojem a upilovanou muškou a sám bys měl léta výcviku v boji s nožem což Connor ještě jako indián poté jako assassin měl tak potom budeme mít tu situaci jako z AC3 a co se týká pitomosti protivníků kteří na tebe utočí po jednom dyt je to sakra hra a nedokonalá v tady tomhle to beru ale jistý omezení tam bejt musí jinak taky by sis to mohl udělat tak že si koupíš dvouhlavnovku pistoly pás na dvě pistole a vyřídíš celou tu pochodující četu jen s pistolema ale kdo to udělá nikdo protože si užívá ty souboje víš.
        • Mno ono to stou rychlosti nebylo zas az tak hrozny treba Generál Moore dokázal za minuty nabít a vystřelit celkem 6-7x ( je to zdokumentováno ) normální voják 3-4x a přesnost do 50m taky nebyla nejkorší ( na větší vzdálenost sní člověk netrefil ani vrata od stodoli ) třeba lodní ostrostřelci sní dokázali trefit na 20 metrů i dost malej cíl. Ono jde spíš o něco jjiného a to o to že by si conor s nožem rozhodně moc proti červenokabáníkovi s mušketou a bajonetem moc neškrtal a to proto že ti vojáci byly na boj zblízka s bajonetem trénovaný nehledě na délku pušky a nože.
  • Za prvé mi není jasné jak Juno pomocí Desmonda udělala to co udělala , když předtím nic nefungovalo. A jinak vzhledem k tomu co říkal Shaun ohledně pokusu vydat se pomocí animusu do doby před Altaira, tak bysme mohli teoreticky pomocí možná mrtvéhu Desmonda, který by se stejně jako 16 "nahrál" do animusu a pomocí něho se dostal k předkovi v době první civilizace a tam by mohl získat info či nějakým způsobem pomoci možná novému hrdinovy k poražení Juno v současnosti.
    • Sakra to to neumí víc spoilerů samostatně a zakryje to všechno *16*
      • Veskoslav
        Umíale jde to těžkoBooma proto, píšme takaby se bůh nezlobil a budeme všichni spokojeni:)
  • h0p3
    - osobně bych rozhdoně přihodil stealth (jsem sakra assassin ne ?!)
    - svobodu v questech !!
    - když Connora, tak ho nechat nějak rozumně "dospět".. Ezio ve dvojce mě též s*al fest, ale v Revelations už působil tim seriózně "dědečkovskym" dojmem *1* (osobně mám porád nejradši Altaira)
    - souboje + celkový gameplay AC série a obou Batmanů, na mně působí dost obdobně, ale přesto v Batmanovi po zmlácení bandy chuligánů, jsme měl opravdu pocit, že jsem něco dokázal (hlavně po opakovaném hraní kdy Vám zmizí indikátory), v AC mě souboje akorát nudí a otravují..
    - kooperace jako v Deadspace 3 ?! jsem rozhodně pro
    - s Frontierem a Revolucí bych zas problém neměl trochu to připomíná můj milovaný RDR :)
    - AC každý rok ?! V tomhle naprosto souhlasím s Alešem.
    - Uncharted jsem nehrál, nemůžu soudit.

P.S.: Období do kterého bych já zasadil další AC, mě napadá snad jen Francouzská revoluce nebo Anglie 19. století.
  • neviem prečo stále namietate proti Connorovi, podľa mňa je perfektnou postavou+ má počúvateľný hlas a vyvrcholenie jeho životného súboja s Leeom bolo genialne a originálne. V každom prípade jeho život ostal otvorený nevieme ako dopadol, podľa mňa by mali pokračovať s ním.
  • Zerathus
    AC3 byl docela dobrej škoda jen že nemá velká města jako AC 1 a 2 *13* *13*
  • Právě AC3 hraju tak ještě nevim co si o něm mám myslet. Určitě pěkné období by byla antika ale docela by se mi i líbila současnost, něco takového jak slibovali že bude SC:C ale nakonec není:-(
  • Trojku mám sice ještě rozehranou, takže přesně nevím, co bych v dalším díle chtěl/nechtěl vidět atd., ale jedno už vím jistě: kooperaci určitě ne. Podle mě má být asasín stealth samotář, ne zabiják co likviduje nepřátelé s pomocí dalšího asasína. Když už, tak třeba v podobě menší postranní co-op kampaně, ale v hlavní příběhové linii ne.
    • Mně by se líbil koncept z Brotherhoodu přepracovaný do COOPu. Tzn budeš mít možnost si zavolat assassína ale ten nebude AI ale prostě můžeš doběhnout kus vedle za kámošem a pomoct mu s nepřáteli. To by se mi líbilo. :) Koneckonců AC byl vždy o celém řádu, nejen o jednotlivci.
  • Ach jo mě by zajímalo proč se na to ptaj. Na něco podbného se ptali i minulej rok ( jak byla ta anketa kde fanoušci chtěj další příběh ) a nakonec si to stejně udělali podle svýho. Co se týče Uncharted myslim si že nejde ani tak o styl hry jako o to jak by se lidem líbilo udělat to více objevitelské ( sakra to je věta ). Jestli do toho maj zamotat i nějaký neprozkoumaný starobylí města památky atd.
    Jinak co se mě týče tak byl AC 3 zklamaní ( Conor byl fakt dost slabá postava a docela jsem litoval že jsem nemohl spíš hrát za jeho taťku což byl mnohem větší drsňák a sympaťák než ukňučenej Conor ) a doufám že se vrátí zpět ke stylu 2 a datadisků.
  • Kde že je možné zmíněny dotazník vyplnit, ani tady ... ani na webu kam tento článek odkazuje na zdroj sem nenašel odkaz který by dával možnost se dotazníku zůčastnit, možná jsem jen slepý :), proto bych rád kdyby mne někdo navedl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit