Přejít na výpis diskuzí
Bude mít nový Assassin’s Creed co-op a vrátí se Connor?
29.11.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Můj názor AC3 byla super hra se soubojovým systémem kterej nebyl hardcore těžkej ale umřít se mi tam narozdíl od předchozích her fakt párkrát podařilo a k utěku sem se ubíral mnohem častěji než v minulích dílech navíc sakra dyt ty animace napřiklad při dvojím zabití no to je sakra pokoukáníčko jinak další díl s Connorem nebránil bych se ale jak už tady bylo o čem když všechny velký momenty revoluce si vyplítvaly a já osobně bych si hrozně hrozně moc přál zase hrát v součastnosti za Desmonda tím by mi udělali vývojáři fakt radost protože možná že za něj hrát bylo někdy otrava ale i tak když se řekne Assassins creed někdo si vybaví Altaira někdo Ezia já si ale prostě dycky vybavím Desmonda.
-
-
....ja osobne tiež tvrdím, že AC3 je výborná hra. Aleš, podľa mňa, ja tákým fanúšikom série Assassin’s Creed, ako ja som fanúšikom fotbalu či hier Football Manager. Práve tá zmena na začiatku hry, tá lineárna časť s Connorovým fotrom mi brala dych. Ja som fakt nechcel ďalší Assassin s štýlom dvojky a zbytku hier po trojku. Stačili 3 diely a vylepšenia typu tower defence. Začalo to jednoduchým hľadaním indícií a vraždou. Mala by to byť aj naďalej hlavná činnosť, ktorú vykonávam v hre. Apropo: aj ja som v AC3 zomrel a utekal častejšie ako v predchádzajúcich dieloch. Aleš asi hral inú hru. Teda podľa jeho kritiky na AC3, by som sa nečudoval. Z recenzentov, ktorých recenzie som na AC3 som čítal (bolo ich 8 bez tejto na tiscali), je ako jediný čo AC3 ako hru podkladá za neúspech ...Hawk
-
-
A já myslel, že AC3 má být vyvrcholení série. Hm takže zase pokračujem dál... v Ubisoftu klasicky zvítězila touha po penězích nad rozumem.
-
-
Ukaž mi jedinou hru, která by nebyla dělána pro peníze?
-
-
Orc must Die:-D
-
Nějaké asi by se našli, ale jasně dělají se pro peníze, nic proti tomu kdyby se nezapomínalo na kvalitu.
-
-
Na tu se u AC nezapomíná - proto ten dotazník.
-
-
zatím to tak je, ale s přibývajícími díly... kdo ví? nerad bych variaci na COD
-
-
COD už jen jako Modern Warfare.... jen kvůli příběhu... chtěl sem vědět, jak to dopadne :D
Po skončení to šlo z disku a už víckrát už ne.
-
-
-
-
-
A cos čekal? Dokud budou stále vysoké prodeje, tak se ta značka bude ždímat dál a dál.
-
-
Já netvrdím, že jsem překvapený. Jen nemám rád natahování značky, protože se snadno může stát, že jí to zničí. Což by mi bylo u AC hodně líto
-
-
-
connor a kenway mi sú z nejakého dôvodu dosť nesympatické postavy. trojka dosť stratila na duchovi assasins creeda a dosť mi vadí že ten súbojový systém je taký divný... maníci stoja vedľa seba a ja ich nedokážem hidden bladom odrovnať oboch... postava vôbec neposlúcha môj zámer robí si doslova čo chce pričom v starších dieloch to všetko zázračne fungovalo... celkový dojem z hry je dobrý ale niečo tomu vážne chýba...
a okrem toho myslím si že z dejovej línie desmonda už viac nevyždímajú čo sa týka predchodcov... skôr by som konečne prešiel už k desmondovi a uvažoval o podobnom projekte ktorý by využíval hidden blade alebo kompletne nový nápad na báze assasina... dosť sa mi páčila hra neviem ako sa už volá ale hlavná postava bola v roli hackera a dokázala sa nabúrať do rôznych systémov a zvrátiť situáciu vo svoj prospech... -
-
A já myslel, že connor a kenway je ten samej..
-
-
Ano chci koridovku typu Uncharted . Doufám, že se tak stane
-
neviem prečo stále namietate proti Connorovi, podľa mňa je perfektnou postavou+ má počúvateľný hlas a vyvrcholenie jeho životného súboja s Leeom bolo genialne a originálne. V každom prípade jeho život ostal otvorený nevieme ako dopadol, podľa mňa by mali pokračovať s ním.
-
Za prvé mi není jasné jak
Juno pomocí Desmonda udělala to co udělala , když předtím nic nefungovalo . A jinak vzhledem k tomu co říkal Shaun ohledně pokusu vydat se pomocí animusu do doby před Altaira , tak bysme mohli teoreticky pomocí možná mrtvéhu Desmonda, který by se stejně jako 16 "nahrál" do animusu a pomocí něho se dostal k předkovi v době první civilizace a tam by mohl získat info či nějakým způsobem pomoci možná novému hrdinovy k poražení Juno v současnosti . -
-
Sakra to to neumí víc spoilerů samostatně a zakryje to všechno *16*
-
-
Umí ale jde to těžkoBoom a proto, píšme takaby se bůh nezlobil a budeme všichni spokojeni:)
-
-
-
1) Další výlety s Desmondem? Ne.
2) Pokračování s Connorem? Řeknu to asi takhle, celou dobu jsem litoval, že už nehraju za Kenwaye.
3) Příběh Americké revoluce? Kdy, proboha? Vždyť už to celé bylo v AC3. Americký kontinent bych rozhodně opustil.
4) Návrat do Frontieru? Vzhledem k odpovědím na předchozí dotaz je asi odpověď jasná. Krom toho AC je o pohybu ve městech...
5) Co-op? Jako nepovinnou část klidně.
6) AC každý rok. Jestli chtějí zabít sérii, tak ať si poslouží.
7) Uncharted 3 ať zůstane Uchartedem a Assassin's Creed ať zůstane ACčkem. -
-
2)A Connor má jaké příjmení ? Že by po otci Kenway ? Další věc je to, že nevím, co máte proti Connorovi... ze začátku byl nemastný neslaný, ale později se z něho stával fakt velký zabiják, ze kterého šel až respekt. A závěrečná fáze s vyholenou hlavou a scéna v hospodě ? Každá hra by za toto dala cokoliv. Ať si říká kdo chce co chce. Connor je frajer a hlavně je nekompromisní.
-
-
Když vynechám fakt, že jde o nemanželského syna, kterému lidé mimo jeho kmen říkali Connor, tak by snad i blbého trklo, že jsem nemyslel Connora, ale právě jeho otce.
-
-
Já vím koho jsi myslel, jen než začneš příště dělat chytrého, tak se vyjadřuj přesněji.
-
-
Všimli jste si na náhrobku na konci jména Connor Dawenport (nebo jak bylo to příjmení)? Ten Achilles měl syna, kterej umřel asi v sedmi letech co jsem počítal myslim. A podle něj dal jméno tomu indiánskýmu Connorovi
-
Beru na vědomí. *3*
-
-
-
-
-
Mozno pojdem proti prudu ale mne sa AC3 paci asi najviac po skvelej jednotke. Lovenie v lese, vylepsovanie statku a tie namorne bitky...ooooohhhh....tie su paradne. Skvela hudba, strateny Connor, ktori vpadol do sveta ktori predtym nepoznal. A ten uvod hrat za inu postavu(nebudem kazit hru inym ale ak ste to hrali tak viete o com hovorim). Zatial len sekvenica 7 ale to kvoli snahe dokoncit vsetky vedlajsaky. A ze ich tam je.
Paci sa mi rovnako, ze nemusim liezt "pol hodiny" na strechu kostola kvoli sinchronizacii. A rovnako sa mi paci, ze parkour nie je umenim kazdeho vojaka v hre(nie ako v 2ke ci revelations).
To ze sa zabija jednoduchsie mi pripada zase viac realne. Kedze mame trenovaneho assassina a nie nejakeho radoveho vojaka ktoreho naucili akurat strielat.
Pribeh zatial tiez povazujem za lepsi ako v 2ke ci revelation. Ezio ma nenormalne nasie**l ked som musel riesit furt jeho rodinne problemy. 2ku som dokoncil zo zatatymi zubami aby som si mohol spravit ciaru ale nic viac.
Najhorsie na AC3 je PC optimalizacia ktora povedzme si pravdu je skoro nulova. Viditelne zanedbanie zo strany Ubisoftu. Mesiac/dva si si mohli dat este nato.
A co by som videl najradsej v pokracovani? Urcite nie stredovek alebo doby z predchodzich hier. Bral by som skor posun k buducnosti. Kde buducnostou vzhladom na AC3 myslim napriklad prvu svetovu alebo druhu svetovu. Ale radsej asi tu prvu, kde zakopove vojny a prve uplatnovanie tankov a bojovych taktik by tej hre priam nahravalo.
No uvidime co z toho bude.
P.s. moj nazor ktori nechcem nikomu vnucovat. Ak s nim suhlasite, dobre. Ak nie aj to pochopim. -
-
"To ze sa zabija jednoduchsie mi pripada zase viac realne. Kedze mame trenovaneho assassina a nie nejakeho radoveho vojaka ktoreho naucili akurat strielat."
Dej tak čtyřem patnáctiletým výrostkům každému airsoftovou pistoli s jednou kuličkou a řekni jim, že mají držet při sobě, mají tě zneškodnit, můžou použít nejenom tu pistoli, ale i vlastní ruce a nohy a dostanou každý dva tisíce když se jim povede. Sám si vezmi cvičný nůž s křídovou čepelí, postav se před ně tak pět šest metrů od nich na volném prostranství. Tím budeme mít situaci, která se v ACIII děje celkem často a hra k ní nenápadně pobízí.
Už se těším na kolika z nich se ti podaří "víc reálně" nechat alespoň drobnou stopu křídou před tím, než nakoupíš tak dvě kuličky do těla. Ještě můžeš zkusit ty "víc reálné" chvaty co tam Connor provádí, třeba se ten chycený taky nebude "víc reálně" bránit a nechá ze dobrovolně pozohýbat a zneškodnit a jeho parťáci ti taky "víc reálně" nepůjdou každý s vidinou Emmy Destinky do zad, ale budou se jen dívat a třeba ti i fandit. -
-
Je to jen hra a kdyby to na počet bylo bráno REÁLNĚ, tak bys neustál útok třem puškám vojáků, nasazenými bajonety. V Tomto je hra vyřešena dobře. Kdyby zaútočili koordinovaně a společně, tak si myslím, že bys zase nadával, že ta hra je moc hardcore, protože tě zabijí během deseti vteřin
-
-
Reakce byla na vyrok
"To ze sa zabija jednoduchsie mi pripada zase viac realne. Kedze mame trenovaneho assassina a nie nejakeho radoveho vojaka ktoreho naucili akurat strielat."
Doufam z moji odpovedi bylo jasne, o co mi jde. Kdyz je realnejsi ze jeden proti mnoha je snazsi nez predtim, tak OK, necht pan diskutujici otestuje, jak je to realne jednoduche.
A hra v tomto neni vyresena dobre. Hra je ohledne boje vyresena typicky pro dnesni herni prumysl, tedy tak aby hrac nebzl obtezovan nutnosti pouzit hlavu. Kdyby to bylo jak pises tak jasam, ze v UBI konecne dostali rozum. Jenze to by casulaci nerozdychali ze dokonce musi zapojit elementarni logiku, jako napriklad ze za denniho svetla se mezi tri ozbrojene nepratele proste neleze, protoze je to sebevrazda. Ne tak v AC3 a AC serii obecne, ke je to naopak validni a mechanismy hry podporovana bojova strategie, ktera v cirka 90% pripadu povede k hracovu rychlemu a snadnemu vitezstvi.
-
-
To mas pravdu ako s musketami. Lenze v close combat Connor nema protivnika. Neberme teraz v uvahu ze realnejsie by bolo to ci ono. Keby to bolo na jeden zivot tak urcite nikto neutoci z predu proti 3-5 vojakom zo zbranou namierenom proti vam.
Muskety vsak neboli najpresnejsie zbrane a naboj sa v hlavni pohyboval. Pravda je ze vdaka absencii aerodinamickeho tvaru sposobovali velke poskodenia.
Ale ako tu kolega spominal je to hra. A keby to bolo realne tak sa vojakom vyhybate na kilometre.
Btw z aersoftu viem zasa, ze trening a prax maju neocenitelnu vahu aj oproti napriklad slovenskym vojakom ktori v realnej akcii neboli. Nacvicit sa da vselico a to ze ste dobry strelec na 300 metrov zdialenu figurinu vam este nedava ziadnu extra vyhodu proti nepriatelovi cvicenemu v boji.
Ale vazne debatovat o realnosti hry ktorej cielom je zabavit asi velky zmysel nema :D -
NO víš ale muškety z 18.století a dnešní airsoftový pistole to je trochu rozdíl musíš taky brát žes s nima vystřelil jednou a pak konec máš po střílení protože než nabiješ tak už máš v břiše ten nůž víš míření taky prakticky nemožný a dlouhý takže pokud bys jim dal pistole s jedním nábojem a upilovanou muškou a sám bys měl léta výcviku v boji s nožem což Connor ještě jako indián poté jako assassin měl tak potom budeme mít tu situaci jako z AC3 a co se týká pitomosti protivníků kteří na tebe utočí po jednom dyt je to sakra hra a nedokonalá v tady tomhle to beru ale jistý omezení tam bejt musí jinak taky by sis to mohl udělat tak že si koupíš dvouhlavnovku pistoly pás na dvě pistole a vyřídíš celou tu pochodující četu jen s pistolema ale kdo to udělá nikdo protože si užívá ty souboje víš.
-
-
Mno ono to stou rychlosti nebylo zas az tak hrozny treba Generál Moore dokázal za minuty nabít a vystřelit celkem 6-7x ( je to zdokumentováno ) normální voják 3-4x a přesnost do 50m taky nebyla nejkorší ( na větší vzdálenost sní člověk netrefil ani vrata od stodoli ) třeba lodní ostrostřelci sní dokázali trefit na 20 metrů i dost malej cíl. Ono jde spíš o něco jjiného a to o to že by si conor s nožem rozhodně moc proti červenokabáníkovi s mušketou a bajonetem moc neškrtal a to proto že ti vojáci byly na boj zblízka s bajonetem trénovaný nehledě na délku pušky a nože.
-
-
-
-
Ohledně budoucna bych rád viděl AC třeba z prostředí samurajského Japonska. Ale chápu že napojení Desmondových předků jako japonců by bylo asi málo věrohodné, stejně jako zatažení templářů do země vycházejícího slunce.
Velmi se líbila třeba spekulace o Egyptu, ale poušť zase asi nebude "designově atraktivní"... Je to těžké *4* . Vzhledem k tomu že každý díl jde do budoucnosti, nedivil bych se, kdybychom se dostali do šedých industrálních měst na konci 19.století... -
Nejlepší AC ze všech byla jednička, protože jako jediná byla ''podle pravdy''. Takzvaní Hassassini (ano, vzniklo to ze slova hašiš) opravdu existovali a díky droze hašiš si o sobě mysleli že jsou nesmrtelní a proto byly jen na jedno použití. Zabili svůj cíl ale pak prděli do hlíny. Stejně tak jako Al-Mualim kterému se říkalo Starý muž z hor existoval, nebyl to ale skutečný vůdce assassínů, vedl je knírač jménem Hassan-i Sabbāh. Al-Mualim byl až po něm a ano, žil v Masyafu a jeho úhlavní nepřítel by Saladin. Bohužel náš nebojsa Altaïr ibn-La'Ahad je smyšlený. Myslím že další Assassin's Creed by měl být z období třetí křížové výpravy.....
-
-
moc podle pravdy to nebylo hele protoze hassasini sice opravdu existovali, ale vrazdily tak ze verejne nejlepe na nejakych oslavach a shromazdenich a prakticky vzdycky behem toho i umreli ( byly to totiz sfetovaný radikálové, kterým už od mala cpali hasis, odtud jejich jméno, a slibovali jim vecny zivot a 40 nebo kolik panen v nebi kdyz zemrou za jejich vec). A prave diky tomu se jich vsichni tak báli ( zabíjeli veřejně a nebáli se smrti ). Čili ta hra jako taková nemá se skutečnýma Hašašínama vůbec nic společného.
-
Myslím že Ubisoft se nebude moc chtít vracet zpátky, když hráčům ukázal všechny ty "supr-hračičky". Jinak z historického hlediska byl AC I velmi poutavý a ke konci mě dokázal strhnout asi víc než AC II.
Hlavně Altair byl pravý zabiják, assassin. Ezio z toho udělal cool povolání, něco jako James Bond renesance (ale zase stylově*3*). A Conor? Ale... -
-
Mě třeba ty všechny muškety a pistole tu hru neuvěřitelně kazí. Prostě meč, kudla, hidden blade a házecí dýky
-
-
Přesně, naférovku z očí do očí.
-
-
-