Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trojku mám sice ještě rozehranou, takže přesně nevím, co bych v dalším díle chtěl/nechtěl vidět atd., ale jedno už vím jistě: kooperaci určitě ne. Podle mě má být asasín stealth samotář, ne zabiják co likviduje nepřátelé s pomocí dalšího asasína. Když už, tak třeba v podobě menší postranní co-op kampaně, ale v hlavní příběhové linii ne.
    • Mně by se líbil koncept z Brotherhoodu přepracovaný do COOPu. Tzn budeš mít možnost si zavolat assassína ale ten nebude AI ale prostě můžeš doběhnout kus vedle za kámošem a pomoct mu s nepřáteli. To by se mi líbilo. :) Koneckonců AC byl vždy o celém řádu, nejen o jednotlivci.
  • Gameplay v A3 se mi naopak hodně líbil. Stromy jsou skvělé, lovení a venkov se mi taky líbilo. Je pravda, že Connor byl trochu prkenná postava. Co mě naopak nepotěšilo byl uspěchaný konec (ne nepodobný Mass Effectu...) a bugy, na které jsem narazil a přitom v předchozích dílech jsem nepotkal žádné.
  • Právě AC3 hraju tak ještě nevim co si o něm mám myslet. Určitě pěkné období by byla antika ale docela by se mi i líbila současnost, něco takového jak slibovali že bude SC:C ale nakonec není:-(
  • Estophelen
    Connora už prosím ne, pokud bude nový, ať to není Mirek Dušín. Dejte pryč arkádové jednoduché souboje a regeneraci životů. Přidejte stealth prvky a možnosti. Desmond je otravný, ale zkousl bych ho. A příští díl by se mohl odehrávat někde v antice. Assassin který zasahuje do Punské války nebo něco cokoliv jiného. Řecké městské státy. Makedonie. Potenciál by to mohlo mít.
    • Desmond je mrtvy
      • ty si fakt totalny c*rak
      • Co takhle spoiler alert? Ale jinak Desmond dokáže ovládnout Apple of Eden a zažehnout tu jiskru potřebnou pro ochránění celé planety. Klidně se může stát, že jen omdlel, pokud bude silnější, než Juno předpokládala.
        • No tak by byl prostě zraněný akorát, no :-)) Easy
        • a co ta krev na zemi a popaleniny?
          • Copak kdyz clovek krvci a je popaleny je automaticky mrtvy?
            • drsnaci vzdycky krvaci na podlahu to vi kazdej ne :))
      • Estophelen
        Lidé dokážou z různých důvodů obživnout, pokud to tvůrci budou vyžadovat.
        • to uz by bylo dost trapne no
    • Má to drobný problém a tím jsou výškový budovy v Antice. *7*
      • Veskoslav
        Takové Římské kolosum je silně proti, navíc mětské domy v Římě měli až 4 patra;)Zikurathi v Mezopotámii a palácové chrámy byly taky obrovské;)
        • Ano jsou vyjímky. Koloseum a Řím se určitě použít. Já spíše reagoval na to Řecko a Makedonii.

Já osobně chci Francouzskou revoluci.
          • Veskoslav
            Řecká akropole, řecké domy pro chudé, které jsou předobrazem pro římské domy (2-4 patra), řecké gymnasia, řecké chrámy a komplexy, amfiteátry atd. Makedonie je chudý bratříček, ale za vlády Alexandra to taky neplatí:)
            • Magister_Peditum
              Lore Assassin's Creedu je natolik fantasy, že tam templáře může hrát i Kopčem a Věstonická Venuše asásinku... Stačí se mrknout na wikii ke hře. *3*
            • Veskoslav
              Horší to bude spíše s příběhem, templáři asi sotva:)
            • Hmm tak by to asi šlo no po té architektonické stránce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit