Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - krutopřísná videorecenze
7.3.2011 | Lukáš Grygar
156 příspěvků
-
dobré, dobré...možná akorát ten název lodi "dementního" generála je trošku mimo, on se ten křižník nejmenuje přímo Odysseus, ale Ulysses (což je římská verze), takže to může být pro někoho jemně zavádějící...taky bych možná zmínil některé chyby ve hře, které jsou celkem iritující, podobně jako například naprostá absence skákání. V neposlední řadě také obrovská výdrž nepřátel, na kterou se zvyká opravdu jen těžko...hlavně když musím napálit mutantovi do hlavy cca 15 nábojů ze samopalu, aby mu došlo, že sem mu dal head-shot a konečně lehl k zemi...
-
-
Čože? 15 nábojov na headshot? Ja to hrám väčšinu času na gamepade a headshot dám na prvý pokus, a s myškou to isté. Inakšie výborná hra, a to, že majú protivníci veľkú výdrž je tam naschvál kvôli tomu, aby si si s nimi mohol zahrať, nie aby si 3x do nich vystrelil a je po nich. Treba pristúpiť v hre na jej zákony, nehrá sa ako iná FPS a ani tak sa nemá hrať. Ja ju hrám tak, aby som sa zabavil a musím povedať, že lepšiu FPS od STALKERa som nehral. Fakt.. no možno BioShock jednotku
-
-
jo, ty si zas pan chytrý (rozumím, že sarkastický tón se špatně píše, ale těch 15 bylo nadsazené číslo) a na zákony hry jsem přistoupil jak to jen šlo...přitahoval jsem si nepřátele, kopal je na kaktusy, škvařil elektrikou, házel z útesů atd. atd. Ale existují mezi nimi i takoví, kteří přitáhnout nejdou (možná na Easy si mužeš přitáhnout i Měsíc, ale to není obtížnost pro mě), protože jsou moc rychlí...no a když takoví frajeři od tebe stojí daleko, tak na Skillshoty musíš běžet až k nim a pak je rozmlátit nebo je odprásknout...a tam je ten problém...
-
-
jak sem psalnahore, staci do nich strelit a vyrusit je... jak je pritahnes :) ... a nebo se proste k nim sklouzni a vypumpuj jim brokovnici do bricha :P
nastesti tyhle "rychli" nerpatele jsou ty nejvetsi lemry z cely hry :D
-
-
-
nvm na jakou obtiznost hrajes a na jak moc umis mirit, ale myslim ze tim samopalem jde zabit na 1 zasobnik v pohode tak 7 mutantu :)
-
-
...jj dá se, ale není moc rozdíl v tom, kam ty parchanty střelím, protože to skoro vždycky vyjde na stejno. A ty nepřátelé u kterých mě to štvalo byli ti "rychlí" (tzn. že se obtížně přitahovali lasem) ke kterým se muselo manuálně dojít a začít do nich kopat, aby se Skillshoty daly použít... *9*
-
-
nemusis pro ne chodit, staci je strelit, cimz je vyvedes z pozornosti a pak pritahnes... nasij jim par do tela a jak se zacnou "klepat" tak pouzij laso(bič) :)
-
-
On se v podstatě dá celej ten level s mutantama projít bez střelby, jen se ti musí chtít používat skillshoty.
-
-
to si protirecis, protoze neudelas skillshot bez vystrelu :) jedine ze bys chodil pritahovla lidi a kopal je do sten :) . protoze i "CHARGE" mod zbrane je strelba :) , tkaze ano musis strilet, o tom to je ...
jinak pokud mysli ty mutanty s tema orenzovejma srajdama na sobe, tka musis strilet do tech oranzovejsh srajd :) jinak ej hooodne tezky je zabit, rika to ta holka ve hre.. trishka -
-
nevím jestli jsi hru hrál, ale já ano, a mezi skillshoty patří i napíchnutí nepřítele, kopnutí do elektriky, hození nepřítele na výbušný barel který exploduje, rozbití nepřátel o strop, rozbití letících nepřátel o zem, kopnutí nepřítele do vrtule od vrtulníku, shození nepřítele z bálkonu a aspousta dalších. takže ano, dá se to udělat i bez střílení a to s přehledem *1*
-
-
to sme si ani nevsiml v anstaveni :D me to napadlo az pri hrani kdyz se me panacek sam otocel lehce :D
-
je to tam, ale mám to vyplý, protože se s tím nedá hrát. Aspoň teda mně to tak přišlo. Míříš na někoho a přes mířidla ti někdo proběhne a už se ti panák otáčí za ním, ne s tím se to fakt nedalo. Dokonce mi přišlo že to automaticky zaměřovalo na hrudník, takže střelba do rozkroku nebo do hlavy mi s tím prakticky vůbec nešla.
-
:) .... oh XBOX, taky tam mate autotergeting? :D:.. protoze sem a doufam ze nejsem jedinej u PC konverze postrehl to, ze me to nekdy zacalo samo mirit an nepratele :D... drzel sem strelbu u samopalu a najednou mi zacala hlaven sama strilet na dalsiho typka v levo
-
Ono sem většinou píše hodně lidí, kteří mají "podložené" informace o hře, kterou nehráli. Podívej, já netvrdil, že je to uplně normální projít ten level bez střílení. A on bez toho střílení projít jde, jenom s kopáním, leashem a thumperem, ale není to jednoduchý a ani zábavný. Nic jinýho jsem ani netvrdil. hru jsem prošel na předposlední obtížnost a teď se ji snažím dohrát na tu nejtěžší, což je jak jsem zjistil trošku oříšek. *1* Hraju to na xboxu
-
pochybuju ze projdes celej level jen s kopanim :) sotva :)
ale jen ve slove skillshot je receno vystrel, tkaze asi tak ... sice je muzes kopat z balkonu do stejn na barely atd... ale ver mi ze celej level tak neprojdes, mozna tak 1 v ty pousti tam jsou obycejny blbci se sapikama a sekerkama :)
a ano hral sem ji ... to bych sem asi nepsal ty inteligente...omg
-
-
-
-
-
...pravda, ale co, tak to aspoň motivuje k zmiňovaným brutálním variacím ne?
-
-
No tak lidi, však si z toho autor dělal prdel. Nechápaví dementi. *3*
-
-
No tak lidi a pak hned nechápaví dementi? Hele udělej si nejdřív jasno v tom jestli chceš bejt malej nebo velkej kokot, to pomáhá.
-
-
dementi jsou taky lidi ;-)..... jinak recenze byla dost dobrá :)
-
-1!
-
-
-
Recenze super, teda až na to [Baletstooormm] *1*
-
koukam ze mistni postradaj smysl pro humor... why so serious? Videorecenze super jako vzdy *3*
-
ocividne to hrani se s vyslovnosti nazvu lidi hrajici se na anglictinare vubec nepochopili :)
-
-
zas lidi nepodcenuj, ja si myslim, ze to pochopili vsichni. kazdopadne to nic nemeni na tom, ze je to trapnej pokus o vtip, kterej kdyby tam nebyl, tak by ta videorecenze byla o dost lepsi.
-
-
jako sorry, ale ta silena vyslovnost nazvu hry me po celou recenzi vytacela natolik, ze jsem se pak uz ani nesoustredil na to hlavni, co melo to video nabizet, na to jak se to hraje. nemam rad, kdyz si kdovijakej cech hraje na drsnyho americana. tezkej fail, grygare.
-
-
irony not installed
-
-
Ono to neni s tou vyslovnosti jen u tehle hry. Ja nad tim kroutim hlavou u vetsiny videorecnzi v posledni dobe. Na co si recenzenti hraji nevim. Rodili mluvci z nich nebudou nikdy a ukajet se na co nejlepsim vysloveni nazvu mi prijde ujete.
-
pri recenzentovej vyslovnosti onoho titulu sa mi vazne stiska po interaktivnej "stab in face" skratke :D
-
Kvalitní videorecenze, jen tak dál.
-
Odhaduju, ze kolem vyslovnosti teto hry se tu jeste strhne velka diskuze :D Jinak Pekna recenze, jako vzy ;-)