Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me sere že si to na konci nemůžu rozdat s tím generálem na ferovku.. *12* *7* Až na ten debilní konec celkem dobrý i když IQ emzaku na Singlu nic extra..hrál jsem na Hard a prošel to tak na 3 životy za jeden vikend..
  • MoravaGeorge
    dík, zakoueno a hned o víkendu se do toho pustím, tohle si chci dát v kuse, jen ta videorecnze mě navnadila zse o něco víc
  • problem je aj ten, ze mam 10Mbit a nestiha sa to streamovat. Bud uz konecne zmente ulozisko, alebo s tym nieco robte
  • ja bych rekl krutopřísně hustodémonské
  • janchor
    Ty mladší netbooky už stíhají, 720p dělá problémy první generaci.
  • ucho
    opravdu nezvládne HD video ani obyčejný netbook? vždyť všude se už dnes cpou vícejádrové výkonné procesory... už v blbých telefonech je 1GHZ
  • sleepless
    Velmi dobre to chapeme, prehravac s volbou kvality se pripravuje.
  • smejki
    hustodémonsky krutopřísné!
  • Jděte se bodnout s těma HD recenzema, doma si to pustím v klidu, ale na cestách k ničemu, proč do háje nenecháte volbu na uživateli v jaké kvalitě to chce sledovat i ta blbá Nova to chápe.
  • smejki
    slušně příště
  • Nevím jak dlouho to zabere, protože herní dobu nikdy neměřím, ale 7 hodin je podle mě dost turbo režim. Možná na lehčí obtížnost. Já jsem to hrál na hard (druhá od shora) a musim říct, že jsem nijak zvlášť neumíral, ale rudá obrazovka s nápisem "schovej se do krytu" se mi objevovala v pozdějších fázích celkem často.

Jde spíš o to, že si člověk musí ze začátku zvyknout a smířit se s některými věcmi, který nejsou zrovna logický a líbivý

- nemožnost spadnout do propasti vlastní chybou, např. při skluzu, odfláknutý překonávání překážek, možnost nekonečně dlouhýho skluzu po zadku a to i do kopce!, lehce nevyváženej poměr účinnosti zbraní (hlavně vlastní nohy) -

a začátek je pozvolnější kvůli aklimatizování hráče, takže si člověk podobnejch věcí víc všímá. Ve chvíli, kdy se věci dají do pohybu, přibude druhů protivníků a subjektivně se mnohem zatraktivní okolní prostředí není moc čas vnímat kraviny, jakože jsem se zasekl při animaci pohybu nad okrajem propasti a utíkám do neviditelný zdi :) Zbraně se chovají celkem hezky, občas se pobavíte i nějakou tou Greyovou hláškou atd. Navíc bych to viděl dobře se znovuhratelností. Osobně si hru projdu podruhý, tentokrát na nejtěžší obtížnost, a nevidím důvod, proč by to někoho nemělo znovu bavit. Příběh je sice v rámci scifi logickej a ne až tak špatnej (to je spíš chování postav v rámci něj, kdy se hloupost mísí snad až se sentimentem), ale o ten tu zrovna nejde. Navíc člověk bude už od začátku vědět co a jak, takže si tu jízdu náležitě vychutná na 100 %. Rapidně jsem na hru v průběhu změnil názor, podle mě skvělá zábava.
  • ucho, uz se to snad vysvetlilo, uznal jsem unahlenost sveho prispevku a uvedl to na pravou miru. tim se tema uzavrelo a snad neni potreba me dal kamenovat.
  • V recenzi zmiňovali dobu hry 7 hodin, z toho 2 hodiny stojí za starou belu, tj. víc než 25 % je o ničem, chápu to správně? Musím se přiznat, že to video mně pobavilo a navnadilo, ale ve světle tohohle si asi nechám zajít chuť a počkám na nějaké slevy.
  • Navíc jestli se nepletu, tak by taky musela redakce délku video-recenze přizpůsobovat podmínka ytube.
  • 13_11
    Tady nejde o aroganci, lidi. Redakce Games vychází čistě a jenom z předchozích zkušeností s YouTubem, které se týkají zejména mazání vlastního obsahu. Totiž tím, že si na YouTube zřídíte účet a nahazujete na něj videa, dáváte adminům z YouTube zelenou, aby v případě jakéhokoli "podezření" smázli váš obsah; což se klukům z redakce dělo. A chápete, že nahazovat za takovýchto podmínek vlastní videorecenzi a při tom nemít jistotu, jestli tam pro čtenáře bude ještě příští pátek, to je jaksi...
  • Souhlasim. Navic prehravani HD videa nema moc spolecneho s tim, zda dotycny hru spusti ci nikoliv (zvlaste vzhledem k zpackane ne-akceleraci ve Flashi). Navic moznost vyberu kvality videa, kterou si clovek muze prizpusobit zarizeni na kterem ji chce sledovat je uz docela dlouho standardem na vetsine stranek obsahujicich video ve vetsim mnozstvi. Mozna by se i zde mohli zamyslet nad svym arogantnim pristupem.
  • Irisis
    Například doma mám "velkej" komp, kde si můžu pařit co chci v libovolnym nastavení. Na cesty si beru maximálně netbook na kterym si HD nespustim (a i kdyby kvalita připojení to zabije). Nechápu proč by byl takovej problém všechny videa umisťovat na youtube, kde si kvalitu videa člověk může zvolit podle sebe
  • ucho
    tak to jsi z té recenze patrně slyšel pouze ono slovo, protože již při jeho vyslovení tam kolem padla vcelku pochopitelná omáčka, tedy hned bylo jasné, že to je naschvál. přeci nebudou dávat k videorecenzím ještě manuály, šlo jen o chápání mluveného slova a to bylo v pohodě (navíc nechápu proč se k tomu vyjadřuješ, když jsi ani těch 10 minut neviděl...)
  • Janun
    Navíc k čemu o tý hře potřebuje nejáký info, když by se mu ta hra ani nespustila :-)
  • Lepsi mozno ale ja tu riesim prednes dilinko,a ten vas prezident nema 2x atraktivní to musi uznat kazdy rozumny Cech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit