Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekritizujem prezidenta ale toho NOUMU co nakecal a doje.... videorecenziu.Urcite mate u vas lepsich ludi ktory nemaju bramboru v papuli ako recenzent, a dali by veci ducha a smrnc.
  • ja to vidim tak ze redaktori reaguji na komentare ohledne jisteho komentatora jisteho televizniho programu o videohrach jehoz komentar je typicky urcitym zpusobem vyslovovani anglickych nazvu, hlavne slov obsahujicich R :D
  • posila
    Musis to brat tak, ze redaktori trolluji trolly :)
  • Nemá smysl dělat videorecenzi na hru v rozlišení 240*380 pixelů. princip videorecenze je ten, že tu hru VIDÍŠ, tedy pokud máš příliš slabý počítač na videorecenzi, přečti si textovou recenzi. O informace nepřijdeš a všichni budeme šťastní.
  • dalo sa to zahrať ako nenaročná strielačka s peknou grafikou
  • Dokonala recenze....BUUULETSTOOORM me pobavilo....
  • Vy smejd !!! Zas je to doprdele HD !! Pochopte, ze ne kazdy ma PC jak vy !
  • Dobrá recenze a souhlasím i s číselým hodnocením. Osobně bych ale víc zdůraznil vlažnější začátek, kde je hráč tak trochu v šoku. Protivníky prostě musíte zabíjet komby, hra vám nedá na vybranou, protože panák vydrží i 20 kulek a o přesnosti tý automatický pušky bych radši nemluvil. Stejně tak o hodně zmateným sledu událostí, kterej nedává absolutně smysl (vysvětlení toho všeho bordelu přijde kolem 3/4 hry). Nemožnost se vyklánět a frustrujicí stupidnost pohybu. Přejít přes malej kamínek je problém a přeskočit se nedá, protože to Grey prostě neumí. Neviditelný bariéry, kdy se nedá spadnout z rampy/mostu/plošiny dolů ve hrách taky nesnáším. Hloupě je i rešený překonávání překážek mezerníkem, protože se možnost aktivuje jen na některých konkrétních částech překážky a pod tím správným úhlem. Uprostřed přestřelky se takhle dá vklidu na pár vteřin zaseknout přeskakováním tupý klády. První 2 hodiny jsem tu hru fakt nenáviděl a kupředu mě hnala zoufalost. Jenže pak jsem si zvyknul na všudypřítomný kopání a používání toho elektro-biče, dál přišly opravdu nádherný kulisy vesnice, přehrady a pak i města a především se konečně dostavila frenetická akce, kterou Bulletstorm sliboval. Od nějaký druhý hodiny až po konec jsem si užíval každou přestřelku a problémy s ovládáním už nijak neřešil. Graficky je hra asi nej, co se dá na UE3 enginu spatřit, no semtam nějaká ta textura alá kulisa na pozadí mohla bejt trochu víc barevně a světeln sladěná se zbytkem, aby to nevypadalo jak loutkový divadlo, ale vesměs pozitivní dojmy. Inteligence protivníků je fajn a konečně hra, kde jsou skvěle vyvážní parťáci - nechávájí vám dostatek prostoru, neumírají, nemotají se vám před očima a postupují rozvážně. Špica. Fakt nejlepší střílečka, co jsem za poslední dobu hrál. Jak mě ze začátku štvala tuna blbostí, tak jak se hra rozjela, nebyl vůbec čas nebo chuť vnímat nějaký mouchy - prostě hurá kupředu. Doporučuju všem a nevypínejte to vzteky po rozpačitým začátku. Rozhodně by to byla chyba *3*
  • No on to řekl hned po tom, co to řekl ujetě poprvé. No dobře, máš smysl pro humor...a problém s drogama...ne, neber si to zle :D *3*
  • no dobre, tak sem se trochu unahlil a pred napsanim prispevku sem si tu recenzi mel pustit celou, nicmene trvam na tom ze varovani/vysvetleni melo prijit pred a ne po vysloveni toho strasnyho slova. cloveka co zrovna prisel z prace a este nepreladil na relax to muze opravdu neprijemne zaskocit. narceni z nulovyho smyslu pro humor ale odmitam, tak drasticka diagnoza snad neni nutna. nakonec sem svyho casu napsal nejednu recenzi u ktery lidi prinejmensim pousmali. a hele, abych ti dokazal ze smysl pro humor mam, hodim vtip jo? "jdou dva a prostredni upadne" hahahahahahahahaha. bloodystorm :D
  • Sice to tam sám říkal, ale ty jsi zřejmě přes nulový smysl pro humor a zacpávání uší kvůli té vyslovnosti neslyšel.. *7*
  • mam krutopřísnej nápad - vyhlaste soutez o nejlip blbe vysloveny slovo bulletstorm a pak to pustte do podcastu. to by byly perly! ale jen na vlastni riziko posluchace!

takova sekvence balitstowmů, bléstormů, baletstowmu a dalsich blbostormů totiz muze byt povazovana za zbran hromadneho niceni. a pokud vyjde cesky dabovana verze hry, tak by kulomet moh strilet blbe vysloveny anglicky slova a nepratelum by explodovaly hlavy :D
  • ako som uz raz pisal, keby si nerobili srandu z CoD tak v pohode. Ja to chapem tak ze ked si z niekoho utahovali, tak by mali prist s totalnou peckou. Inak to je trapas...
  • vzdyt sem taky napsal ze doufam ze to byla recese. to ale nemeni nic na faktu ze mi to malem urvalo usi kdyz sem to nejmin cekal.
  • Kdyby nešlo o epic, tak bych to ani nekomentoval. Svůj názor si příště nechám pro sebe, nebudu tu vytvářet nějakou negativní náladu. *1*
  • jezismarja, kolik lidi bez smyslu pro humor sem jeste napise ... to si fakt myslis ze by to tak prehnane vyslovovali naschval *7* *8*
  • Recenze parádní a její pojmutí ještě o kousek parádnější =0) Určitě velká pochvala a držení palců, ať se takhle daří dál =0) A ke hře...Jak už tu bylo několikrát omíláno...Hra má prostě svůj osobitý styl...Který ne každému padne...A celkově si myslím, že spíše, než širokému spektru hráčů, je určena šílencům, zlodějům, vrahům a vyděračům...=0D S trochou nadsázky samozřejmě...Bulletkrutopřísnejstorm je prostě hra, která si vás buď podmaní, nebo jí zahodíte...Je to jako s některými typy motorek například, musíte se s nimi prostě sžít ... =0) Já jsem se nechal omámit a se hrou se sžil a odměnila mě hodinami neutuchající zábavy, krve, komb a pokusů o ještě šílenější kousky...Do paměti se mi vryly i některé dialogy a ne zapomenu, jak jsem se snažil dosáhnout na "rear entry"...=0D A následná radost, když se mi to povedlo...Nejsem šílenec, aby si tu někteří nemysleli, jen prostě patřím do skupiny lidí, kterým v žilách kolují kulky a bouře...=0)
  • jezismajra, kolik variaci na vyslovnost bullestorm nam na tomhle serveru este bude poskozovat sluch? proc kdyz potrebujou rict nazev hry to proste nevypipnou a nedaj tam titulek? kdyz to neumim vyslovit, tak se o to nepokousim!

"bléstorm" bylo doufam mineno jako recese.
  • ...souhlas!!! Bylo to opravdu trapné, sám bych dokázal tuto recenzi pojmout mnohem živěji a nápaditěji...zdá se mi to dost suché...a především jeho (trapná) obhajoba šílené výslovnosti mě dost urážela...
    PS: To nebyl sarkasmus, myslím to vážně... *5*
  • já tam slyšim hlavně "balet", což už samo o sobě je špatně, ale "ozbrojený kameraman" si z toho dělá legraci, protože to vyslovuje pokaždé ještě krutopřísněji...popravdě jsem ten vtip s výslovností nepochopil a nerozumím tomu, že když někdo vysloví Kwayzis a Kwaytek, tak to zní lépe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit