Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - krutopřísná videorecenze
7.3.2011 | Lukáš Grygar
156 příspěvků
-
LOL...možná ve stylu Klubu Sráčů *1*
-
Jasně, píšu sám za sebe. Kdyby s polu všichni souhlasili, nemuseli by diskutovat. *1* I autor recenze to bere podle sebe, každému se líbí něco jiného. Jen jsem chtěl napsat svůj názor se kterým někdo může, nebo nemusí souhlasit. *7*
-
Vizuální představení se může blížit realitě, ve filmech se běžně používají renderované triky, které se namíchají s pořízeným záznamem. Pokud někdo sledoval starší filmy, nebylo to tolik přesvědčivé. Samozřejmě je to hra a film je zase jen film. Nevidím na tom nic trapného a chudák je ten, kdo to nedokáže pochopit. Do armády bych nešel, protože mám svůj rozum a nechtěl bych nikoho zabíjet. Nechápu ale smysl příspěvku. Pokud si chceš ulevit, tak si vyber někoho jiného, já chci diskutovat o hrách. *3*
-
tato hra je perfektna ja som sa pri nej bavil omnoho lepsie ako nejake CoD
-
recenze dobrá hra blbost....
-
Ja te naprosto chapu jak to myslis ale ty zas pochop, ze Bulletstorm ma proste trochu komiksoveji ladenou grafiku a me a spouste dalsich lidi se to tak libi, je to aspon zmena od tech vsech sedivych a temnych her(at uz se realny nebo ne).
-
Panebože :-D Když se vám nelíbí ta výslovnost tak to prostě napište do překladače (třeba Googlu) a dejte si poslech. Čte se to tak jak píše, jenom tim klasickym angláckym přízvukem. A jinak recenze byla opravdu Krutopřísná ;-)
-
Recenzia aj hra dobra...Ja si myslim ze je to celkom fajna strielacka po tych COD-och a vsetkych tych bizarnych blbosti...Konecne nieco na odreagovanie
-
Ktora fantasy hra ma cosi spolocneho s realitou?
Chudak chlapec sa zobud zo svojho trapneho sna...
Realitu v hrach nehladaj, a to vobec nie v BF a Doom alebo tu spominaneho Bulletstorm.
Hry su o zabave a kto chce realitu prihlasi sa do Armady a ma tam dost reality.... -
Skvělá videorecenze ve stylu Klubu rváčů, jen tak dál!!!! *1*
-
a teď si přešlápni *3*
-
Porovnávám to třeba s Doom3. Oboje je na odreagování, ale přesto je tam obrovský rozdíl ve prospěch Doom-a.
-
vtipný jak tu polovina kindrmenů nepochopila narážku baltstórm, věnovanou mimo jiné právě jim *8* ... musim souhlasit s Amylee.Anderson, taky vás neznám ale tuten chlapec to umí vodřikat, trošku vožerte ty dvě perzóny z replaye aŤ je s nima trošku uvolněná zábava a budu sem chodit ještě o něco radši než doteď *2*
-
Ano, ale zdráhám se používat ty nanosuit speciality, jen když už to jinak nejde. *1*
-
crysis 2 a mas to...
-
z počutia su my dvaja nedohodneme ,tak si to prečítaj zo znakov ,bo ja som znova počul i a ty e *3*
-
Minimálně videorecenze Lukášovi jdou. Palec nahoru. *4*
-
To jsi mě nepochopil. Vím samozřejmě že jde o hru na odreagování, dokonce mám rád i fantasy hry, které ukazují alternativní realitu. Tohle ale nemá s realitou společného vůbec nic, je to jako alternativa pokemons, byť brutálnější. *4*
-
Baletstorm rikas. Priznam se takovou anglictinarskou botu bych zrovna od autora necekal.
-
Měl jsem na mysli především grafické pojetí. Grafika BF a jinak střílečka typu Quake či Ut, pak bych byl spokojen, či přímo nadšen.