Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - krutopřísná videorecenze
7.3.2011 | Lukáš Grygar
156 příspěvků
-
To je jen otazka vnimani hodnotici stupnice. Ja sem treba rad, ze na games.cz maji stupnici jakoby posunutou o jeden dva stupinky nize, a tudiz pak nedavaji kazde kravine 8/10 a 9/10.
5/10 logicky prumer a 7/10 je tudiz velice slusna hra. -
http://www.macmillandictionary.com/pronunciation/american/bullet
-
Predtym som si pozeral kazdu VR na TG aby som sa zasmial na recenzentoch. Teraz si chodim uzivat Lukasovu pracu. VR mu fakt idu. Ja len stale nechapem to hodnotenie, sam tuto hru chvali, povie ze aj Beckove FPS mozu mat svoju uroven a Bulletstorm je jednou z nich. a Dostane 7. Ved v kategorii Beckovych FPS je asi velice dobra nie? tak by mala mat aj lepsie hodnotenie. Stale sa mi zda ze to miesate dokopy, akoby ste to recenzovali aj pre ludi co hraju RTS alebo sims alebo co.
-
Ale no tak. Já jsem od toho nečekal žádnou intelektuální zábavu a navíc mě to docela bavilo a ten kdo nemá tendenci kvůli svému fanbojství překrucovat cizí názory, to pravděpodobně velice snadno pochopil. Není to špatné, ale není to ani žádný velký trhák a v každém případě to není pro každého, což tenhle web je, takže ta recenze je napsaná tak, aby si z ní pokud možno každý udělal co nejlepší obrázek co ho čeká. Fanouška zběsilých FPS čekají orgie, fanouška čekajícího Gears Of War to může trochu zklamat, humor který se tobě líbí někomu může přijít trapně pubertální (já se třeba moc nenasmál) a chybek se tam rozhodně najde taky dost. To všechno jde z obou recenzí poměrně snadno vydedukovat a každý tak má možnost rozhodnout se jestli je to jeho šálek kafe a nebo ne. A o to by v recenzi snad mělo jít.
-
TAktiež bullit
-
ja tam slysim "bullet" napriklad... ono bullet a bullit se docela hodne podoba :)
-
skôr opačne ,brit povie bullit a amík možno bullet(o čom maximálne pochybujem) neviem tam som ešte nebol , ale čo som videl všetky developer diary a predstavenia tejto hry ( Cliff Bleszinski) alebo on spike tv tak to aj amíci vyslovovali ako bullit,výslovnostˇ bullet som počul iba u takých povrchných angličinárov .
-
Audio (US)
-
opravdu temahle slovnkiovejma blbostma a znakama u kterejch nikdo nevico znamenaj to tady nedokazes :D
-
Co kdybys radši řešil tu špínu co máte tam u vás na vesnici? Klaus je dvacetkrát lepší, než kterýkoliv politik na slovensku. To musí uznat i každý rozumný slovák...
-
UK) IPA: /bʊl.ɪt/, SAMPA: /bUl.It/ really
-
je videz zes to nepochopil.... on to schvalne rekl blbe :)..
-
zalezi na tom od kad jsi :) amik muze rict "bullit" a brit klidne "bullet" :)
-
je videz zes to nepochopil.... on to schvalne rekl blbe :)
-
O'RLY? http://en.wiktionary.org/wiki/bullet
-
Vyborna videorecenze. Lukas by mel dostat pridano! Bulletstorm jsem jako nazev zaregistroval, ale az ted jsem si ziskal skutecnou prestavu o hre. Driv by me nezajimala vubec, ted vim, ze az ji nekde uvidim za 350, beru... :) Jen tak dal, urcite by me nevadilo, kdyby bylo takovych videorecenzi vic, text je text, ale s dobrou videorecenzi si s obrazem clovek preci jen udela lepsi prestavu.
-
lenže on to nepovedal správne aj kedˇ si myslel že hej
-
nato ma dostalo ze vyslovavat niečo "bulletstorm je sice správne" ale ani náhodou to nieje správne ,ked už tak je to "bullitstorm"
-
to asi ne, spis to je zni jako good "badass" jmeno :D
-
Nebo hrát nějaký vylodění ve stylu Omaha beach a poslouchat Primo victoria *1*