Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Cliffy B - http://www.youtube.com/watch?v=1iiiJ9iFvX8&t=0m15s
  • rofel. to je jak porovnavat film 2012 a nejaky dokument od BBC o zemi. toto je hra cisto na vyblaznenie, nikto necaka a nechce od takejto hry realicnost. jesus fucking christ
  • nemůžeš srovnávat hry typu Battlefield a Painkiller. To jsou úplně žánrově odlišné kategorie zaměřené uplně na jiné cílové skupiny. Jedna se snaži "simulovat" realitu boje a druhá má za cílem dělat co největší cákance krve, bráno kolem a kolem .
  • Krutopřísná? Tak to nic, no. Mě zajímají jenom ultrahustokrutopřísné věci a výš.
  • Skoda ze opet bez SD kvality, kdy opet na svym vraku vidim jen slideshow :)
  • Ja myslim, ze hry nejsou jen o tom, jak se omezene divat na svet zapomoci vedomosti sveta kolem sebe, ale i o fantazii. Lze udelat prostredi na zaklade realii a snazit se tak uveritelnym zpusobem nastinit nejakou vizi, nebo umet zpracovat sve vlastni fantazie tak, aby se hrac u toho bavil a zaroven se mu to libilo. Ta hra ma atmosferu. Ne ze ne. A cekat napriklad od Pana prstenu logiku opravdu nejde. Stejne tak od od scifi, ktere se odehrava ve vzdalenem vesmiru. Logika je zalozena na tvem vlastnim vnimani sveta kolem.
    Ja nevim jak ty, ale ja se smal, stejne jako vetsina ostatnich recenzentu ve svete. Sarkasmus a cynismus je skryta agrese a k tomu typu charakteru se naprosto hodi.
    Take mas v recenzi pojem "bezni hraci" - podle ohlasu ve svete asi lze jen soudit, ze bezni hraci si radi hraji. Opravdu jen malokdo tupe chodi a jen strili stale jednou puskou. Tak to nakonech chodi, ze ten bezny hrac se snazi si hrat s vecmi, ktere ve hre jsou a rad objevuje nove veci a to ho take bavi.
    Technicky nedotazene napady jsem tam nenasel. Aspon na dnesni standart hry, ktere se snazi autori vydat. Zabugovane to nicmene je. Ale to je spis zalezitost jejich zakodovanych configu.
    Nemam nejak potrebu prekrucovat neci nazory. Nicmene tve recenze se mi uz dlouhodobe spatne ctou, stejne tak tvuj "koutek hanby" v levelu, filistynsky pojmenovany "jama pekel"
    Priznam se, ze jsem herni vyvojar, ale hry mam rad a vim co je dnesni standart. Bulletstorm je sakra nadstandart a nevim o tom, ze by nekde trpel beckovym provedenim. Myslim si, ze to je ackova adrenalinova 1st person strilecka. Nic vic, ale take nic min. A priznam se, ze kdybych se mel ridt tvou recenzi, tak si to nekoupim... Nastesti se tak nestalo. :P
  • Počkej až uslyšíš jak to dělám.. *1* jelikož Xbox je "hloupá krabice", tak písničky přehrávám tím stylem, že v PC mám povoleno sdílení a udělány playlisty určitých žánrů. V xboxu mám wifinu, kde díky kompatibilitě microsoft media player library a xboxu pouštím nasdílený playlist *1*
    Někdo může namítat, že kvůli tomu musím zapínat PC, ale ten by byl stejně zaplý i tak.
  • Amylee.Anderson
    Musim říct, že tenhle komentátor má nejlepší hlas. Vubec neznam jmena a ani kolik jich elkově dělá videorecenze, ale ten slovák mi nesedí a ten umelec s tou intonací na přesdržku je jednoduše na přesdržku.
  • Chybí mi tam trochu realita. To vybírání si těch možností zabití považuji právě za mínus. Je to snad pro děti ? Zpracování map je komixové a působí nereálně. Těch zbytečně vykreslených pixelů. *7* V BF3 podle videa investovali výkon gk lépe. Hi-res nesmysl pro nejmenší, to i ten Painkiller byl ve své době lepší. Zkoušel jsem pouze demo a nebavilo mě. Kam ten herní svět spěje. *9* A to nejsem žádný příznivec simulací, kde se musí nejdřív študovat návody.
  • y voe dyť to dělali poláci ne? Výslovnot je jasně takhle http://translate.google.cz/#en|pl|Bulletstorm *1*
  • tak to súhlas *3*
  • mojom odkaze to máš nad audiom znakovo rozpísané
  • Nevím, jestli si to pamatuju správně - ale číslo ve videorecenzi se drží dříve uděleného v textové recenzi? Já Lukášovi do hlavy nevidím, ale podle toho komentáře jsem nabyl dojmu, že byl ochoten dát o bodík víc :)
  • Pete.palis
    tato diskuze není divná, ale dojná *1*
  • Amylee.Anderson
    Vskutku pěkný výčet kapel :)
  • janchor
    joey, naše uši nejsou kompatibilní. Slyším E, ne I.
  • Drom
    to je zase diskuze :D jinak videorecenze fajna :)
  • Já bych zkrátil Bulletstorm na BS a víc bych to neřešil.
  • To s tým Klausom máte pravdu. Ibaže ma smolu. Vidí príliš dopredu. A to sa sa korporatívno
    byrokratickým živlom z Bruselu nepáči. A hlavne sa vyhnite euru. Ale späť k hre: Bulletstorm
    je hra, ktorá nie je ničím výnimočná. Má síce nejaké vychytávky, ale ako sa hovorí:
    Zíde z očí, zíde z mysľe. Veľmi rýchlo sa na ňu zabudne, ako na množstvo iných.
    Určite nebude patriť k tým, na ktoré keď si spomeniete, utriete si slzu dojatia.
  • Pořád je to akceptovatelnější ( To je slovo ! ) než ten "Baletstorm" v Replay :]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit