Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - krutopřísná videorecenze
7.3.2011 | Lukáš Grygar
156 příspěvků
-
Mimo jiné Serrano ( general), je druh španělské zrajcí šunky, zajmalo by mě jestli toto jmeno je easter egg od tvurcu... *12*
-
ja taky koukam vzdy na nastaveni... zapinam titulky a upravuju nektery nastaveni...ale tohle me nenapadlo, ze to PC verze bude mit autotargeting :D.... ja s muzikou hraju jen MP hry, BC2 se zapnutou diskografii od Sabatonu ... to je pak narez kdyz bezis okoo tebe pada delestrelecka palba a do sluchatek ti jedou "SCREAMING EAGLES" :D
-
aby jim to nekupovali rodice a k tomu aby o tom mohla trapne spat americka stanice FOX :D
-
reakce na cr8g:
Stane se. já automaticky když spustím poprvé hru (i na xboxu), tak si otevřu nastavení a upravím si ho, kouknu na ovládání, zapnu titulky, vypnu nápovědu, apod. Bulletstorm třeba hraju s vyplou muzikou a poustím si vlastní metal(Axxis, Sabaton, Therion, Kamelot, Nightwish, Avantasia..) *3* To je pak zážitek ze hry úplně jinde *4* -
coz o to, ale na muj vkus, uchylarna. stejne jako znasilnovaci hra rapelay. Nechapu k cemu jsou pak ratingy her, stejne to vsechno hrajou 10 lety smradi.
-
dementi jsou taky lidi ;-)..... jinak recenze byla dost dobrá :)
-
me prisel dobrej :) udelat si prdel z toho jak kazdej v dnesni dobe chce mit co nejlepsi vyslovnost a pak z toho ankonec vzejde jen sracka k smichu :P
-
o tom to ale je :) co nejvic se vyradit.... neni o tom chovat kralicky a pestovat kyticky :P
-
kámo ak to myslíš važne tak si práve vymyslel nové slovo ktoré má od originálu velmi daleko ,ak to myslíš ako vtip tak to je very very lame and awkward *9*
-
to sme si ani nevsiml v anstaveni :D me to napadlo az pri hrani kdyz se me panacek sam otocel lehce :D
-
je to tam, ale mám to vyplý, protože se s tím nedá hrát. Aspoň teda mně to tak přišlo. Míříš na někoho a přes mířidla ti někdo proběhne a už se ti panák otáčí za ním, ne s tím se to fakt nedalo. Dokonce mi přišlo že to automaticky zaměřovalo na hrudník, takže střelba do rozkroku nebo do hlavy mi s tím prakticky vůbec nešla.
-
souhlas 100% . Hra tezka nuda pro uchyly.
-
Kamaráde, navážej se do vlastního prezidenta. Toho svýho máme výsostný právo kritizovat pouze my s českým občanstvím.
-
FUCK THAT... melo bejt reagovani na prispevek podemnou :(
-
mno podle toho ze "BENDER" ma -5 tak bych nerekl ze ma pravdu, ma spis svuj nazor, kterej je podle me a dalsich 5 lidi spatnej :)
-
:) .... oh XBOX, taky tam mate autotergeting? :D:.. protoze sem a doufam ze nejsem jedinej u PC konverze postrehl to, ze me to nekdy zacalo samo mirit an nepratele :D... drzel sem strelbu u samopalu a najednou mi zacala hlaven sama strilet na dalsiho typka v levo
-
Bender ma pravdu ten chalan mozno pise dobre recenzie ale prednes a tie jeho kecy su naozaj trapne, aj Klaus by bol lepsi.
-
irony not installed
-
Ono sem většinou píše hodně lidí, kteří mají "podložené" informace o hře, kterou nehráli. Podívej, já netvrdil, že je to uplně normální projít ten level bez střílení. A on bez toho střílení projít jde, jenom s kopáním, leashem a thumperem, ale není to jednoduchý a ani zábavný. Nic jinýho jsem ani netvrdil. hru jsem prošel na předposlední obtížnost a teď se ji snažím dohrát na tu nejtěžší, což je jak jsem zjistil trošku oříšek. *1* Hraju to na xboxu
-
jak sem psalnahore, staci do nich strelit a vyrusit je... jak je pritahnes :) ... a nebo se proste k nim sklouzni a vypumpuj jim brokovnici do bricha :P
nastesti tyhle "rychli" nerpatele jsou ty nejvetsi lemry z cely hry :D