Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - krutopřísná videorecenze
7.3.2011 | Lukáš Grygar
156 příspěvků
-
omfg jakej homogej vymyslel slovo krutoprisna? *12* *11* *8* btw: ja to nebyl a ty taky ne *1*
-
...pravda, ale co, tak to aspoň motivuje k zmiňovaným brutálním variacím ne?
-
Videorecenze palec nahoru... hra palec dolů... bohužel tahle hra mě absolutně ničím nenadchla *9*
-
zas lidi nepodcenuj, ja si myslim, ze to pochopili vsichni. kazdopadne to nic nemeni na tom, ze je to trapnej pokus o vtip, kterej kdyby tam nebyl, tak by ta videorecenze byla o dost lepsi.
-
k výslovnosti: i v replay, má chlapík takhle příšernou výslovnost jakéhokoliv ang. slova, možná je to dokonce stejný člověk a nemůžu ho vystát
recenze vůbec nezaujala, klidný přednes, bez emocí a když už se autor pokusil o nějaké emoce, tak jen něco přeháněl a vůbec to nesedlo
videorecenze stojí a padá na přednesu, výběru slov, musí zaujmout atd., proto unavený hlas vše pokazil -
geez ste hrozny idioti ze se tady hadate o naky vyslovnosti :)
je celkem jasny ze to bral jako naprostou prdel a delal si z toho srandu, za coz mu davam body navic. Navic Grygara mam rad uz hodne dlouho , pamatuju dkyz sme na nej koukali s kamosem na lvl tv, dokonce sme sly na nataceni :D
jinak ke hre , naprosta silenost z ktery jsem nadsenej, spravna bezmyslenkovita rezba s cilem udelat co nejsilenejsi killy a co nejvice bodu, coz se doopravdy radi a nektery sceny ze hry jsou naprosto dokonaly... :) napriklad homo-scena ve vytahu na prehradu, ovladani Waggletona P. Tallylickera, scena an diskotece kdyz se ozerete... atd atd ... za me ma hra 8/10 :) ... ma sice svoje chybky, ale jinak je to naprosta relaxacka, ktera si na nic nehraje a dela si srandu sama ze sebe :)
muzete se do me pustit a rikat jakej sem kokot -
dobré, dobré...možná akorát ten název lodi "dementního" generála je trošku mimo, on se ten křižník nejmenuje přímo Odysseus, ale Ulysses (což je římská verze), takže to může být pro někoho jemně zavádějící...taky bych možná zmínil některé chyby ve hře, které jsou celkem iritující, podobně jako například naprostá absence skákání. V neposlední řadě také obrovská výdrž nepřátel, na kterou se zvyká opravdu jen těžko...hlavně když musím napálit mutantovi do hlavy cca 15 nábojů ze samopalu, aby mu došlo, že sem mu dal head-shot a konečně lehl k zemi...
-
No tak lidi, však si z toho autor dělal prdel. Nechápaví dementi. *3*
-
Recenze super, teda až na to [Baletstooormm] *1*
-
koukam ze mistni postradaj smysl pro humor... why so serious? Videorecenze super jako vzdy *3*
-
ocividne to hrani se s vyslovnosti nazvu lidi hrajici se na anglictinare vubec nepochopili :)
-
jako sorry, ale ta silena vyslovnost nazvu hry me po celou recenzi vytacela natolik, ze jsem se pak uz ani nesoustredil na to hlavni, co melo to video nabizet, na to jak se to hraje. nemam rad, kdyz si kdovijakej cech hraje na drsnyho americana. tezkej fail, grygare.
-
Ono to neni s tou vyslovnosti jen u tehle hry. Ja nad tim kroutim hlavou u vetsiny videorecnzi v posledni dobe. Na co si recenzenti hraji nevim. Rodili mluvci z nich nebudou nikdy a ukajet se na co nejlepsim vysloveni nazvu mi prijde ujete.
-
pri recenzentovej vyslovnosti onoho titulu sa mi vazne stiska po interaktivnej "stab in face" skratke :D
-
Kvalitní videorecenze, jen tak dál.
-
Odhaduju, ze kolem vyslovnosti teto hry se tu jeste strhne velka diskuze :D Jinak Pekna recenze, jako vzy ;-)